Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΑΣ εχει μαμησει η Mercedes και τα ηλεκτρικα τρια EQV καθε 6 μηνες συνεχεια προβλημα με το Air COndition προβλημα με το ηλεκτρικο χειροφρενο...  eqv 120 χιλιαρικα το καθενα.... Ελεος.
Πληρωσε η εταιρεια 4000 ευρω για θορυβους στο μπροστινο συστημα. Μετα απο ενα μηνα σπαει το αλλαγμενο ημιαξονιο... Ρε θα μας τρελανουν οι βλαμμενοι.
(τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι με BMW)

Επεξ/σία από ngt84
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Chef_Alexander είπε

Αρχική τιμή αγοράς = 65.000€

Μηνιαία συνδρομή για χρήση κλιματιστικού = 200€

Μηνιαία συνδρομή για αύξηση ιπποδύναμης = 150€

Μηνιαία συνδρομή για γρήγορη φόρτιση =100€

Μηνιαία συνδρομή επειδή το αγόρασες = 300€ 

......και οι συνδρομές συνεχίζονται!!!!

ψηφιακα δεν θελατε? ετσιιι..

32 λεπτά πριν, ngt84 είπε

ΜΑΣ εχει μαμησει η Mercedes και τα ηλεκτρικα τρια EQV καθε 6 μηνες συνεχεια προβλημα με το Air COndition προβλημα με το ηλεκτρικο χειροφρενο...  eqv 120 χιλιαρικα το καθενα.... Ελεος.
Πληρωσε η εταιρεια 4000 ευρω για θορυβους στο μπροστινο συστημα. Μετα απο ενα μηνα σπαει το αλλαγμενο ημιαξονιο... Ρε θα μας τρελανουν οι βλαμμενοι.

κουκλι το EQV αλλα ζημιαρικο.

4 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

απίστευτο ότι πιο όμορφο είδα σήμερα σε αυτοκίνητο 

οντως ειναι ομορφο,η κεντρικη μασκα ειναι απο το παρελθον απο καλες εποχες της 3000.να ειχε και τα κλασικα στρογγυλα φαναρια αντι τα σχισοματικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, panther_512 είπε

Οι δύο τρύπες στη μέση με κάνουν να φαντάζομαι μύτη από γουρούνι και δεν μπορώ να το ξεδώ τώρα.

Η φαντασια μας παντα προσομοιαζει κατι στο κατα ποσο μας αρεσει, στα δικα μου ματια ειναι σαν τα σεξυ οπισθια της Geile Hexe, θα ανεβαζα meme για του λογου το αληθες αλλα δεν θα το κανω γιατι θα λογοκριθει...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 1
Δημοσ.
51 minutes ago, ScorpioX777 said:

Η φαντασια μας παντα προσομοιαζει κατι στο κατα ποσο μας αρεσει, στα δικα μου ματια ειναι σαν τα σεξυ οπισθια της Geile Hexe, θα ανεβαζα meme για του λογου το αληθες αλλα δεν θα το κανω γιατι θα λογοκριθει...

Έχει λογική αυτό που λές. 

Δημοσ.
12 hours ago, fytotech said:

Μακάρι να ήταν μόνο 2.000€ ανά έξτρα  λειτουργία. Είναι 2.000€ ανα μήνα η συνδρομή για ένα πακέτο λειτουργιών. Είναι κορυφαία αμάξια αυτα που βγάζει, δεν το αμφισβητει κανένας αυτό. Αλλά η εντελώς εχθρική προς το καταναλωτή μανία της να βάζει πράγματα πίσω από συνδρομές, για μένα την έχει κάνει μια εταιρεία που δεν κοιτάω κι ούτε προτείνω σε όποιον με ρωτήσει. Προφανώς χέστηκε η BMW για το τι θα κάνουμε εμείς και προφανώς απευθύνονται σε κάποιους, που δεν τους νοιάζει να δίνουν συνδρομές. Χέστηκα όμως κι εγώ για κάθε τους ανακοίνωση.

Για δώσε ένα παράδειγμα των 2000 ευρώ σε συνδρομές το μηνα .Γιατί εγώ έχω bmw και δεν πληρώνω ουτε ευρώ 

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, ngt84 said:

Η αξιοπιστία των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων είναι στον πάτο εδώ και πολλά χρόνια. Τίποτα το καινούργιο εδώ πέρα. Τουλάχιστον να μας αναγνωριστεί ότι έχουμε καταφέρει να είμαστε σταθερά από τους χειρότερους στην αξιοπιστία των οχημάτων.

Ναί ξέρω ότι ο Πέτρος ο Πέτρας έχει Mercedes που έβγαλε 1.000.000 χιλιόμετρα χωρίς service και ο Τάκης ο Γλάστρας Lexus που έκαψε φλάντζα μόλις παρέλαβε το αμάξι, αλλά αυτές είναι απλά εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, dterzakis είπε

Από τα 600 πώς έφτασες στα 300, απορίας άξιο. 

Βέβαια στο site αναφέρει έως 800χλμ αυτονομία. 

Ο καθένας κρίνει με τις ανάγκες του. Εγώ πχ με ένα road trip τον χρόνο, προτείνω να φάω 2 ώρες σε ΣΕΑ και να γλυτώσω 340 μέρες τον χρόνο την έννοια του βενζιναδικου. 

εγω παλι με πολλα road trip τον χρονο δεν καταναλωνω 2 ωρες σε βενζιναδικο με τιποτα. εσεις πως τρωτε 340 ημερες σε αυτα με ενα road trip ;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Devil9697 είπε

Δεν θα αφήσεις το αμάξι να πέσει κάτω από 10% αλλά ούτε θα το φορτίσει πάνω από 90% λόγο ταχύτητας.

άρα 300-350 αυτονομία με φυσιολογική χρήση! Next

Από 600 με -20% πως πηγες στα 300;

6 ώρες πριν, cumulus είπε

Για δώσε ένα παράδειγμα των 2000 ευρώ σε συνδρομές το μηνα .Γιατί εγώ έχω bmw και δεν πληρώνω ουτε ευρώ 

Jailbreak; 

Δημοσ.
15 minutes ago, Ducatista said:

Κάνε upgrade 

Την έκανα root με νέο firmware σαν τα android τηλέφωνα Αλλιώς,θα πληρωνα 2000 ευρώ το μήνα σε συνδρομές όπως αναφέρθηκε 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...