Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε δύο μήνες περιμένουμε το τρίτο παιδάκι και πλέον χρειαζόμαστε αυτοκίνητο που να χωράει τρία παιδικά καθίσματα πίσω, αφού τα παιδιά είναι ακόμη μικρά (3 και 1,5).

Έχουμε δύο δρόμους είτε μεταχειρισμένο περίπου στα 15.000 ευρώ μετρητά ή καινούριο μέχρι 25.000 και ένα μέρος του ποσού με δόσεις.

Έχετε καμία πρόταση;

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπράβο να σας ζήσουν, με το καλό το νέο μέλος, μπράβο σας που σε τόσο δύσκολους καιρούς έχετε επιλέξει να έχετε τρία παιδιά, τα οποία να ξέρεις είναι ευτυχία και χαρά για την οικογένεια, σαν παλιός τριτεκνος( πλέον)σου βγάζω το καπέλο..

Στο θέμα μας τώρα, εκεί είναι τα δύσκολα..

Δύσκολο στα 25.000€ να βρεις καινούργιο αυτοκίνητο για μεγάλη οικογένεια, σίγουρα θα  πρέπει να πας σε μεταχειρισμένο, εκτός και πάρεις ότι ποιο ευρύχωρο υπάρχει σε καινούργιο με αρκετές υποχωρήσεις σε χώρους, όμως η δουλειά σου θα γίνεται( εγώ αυτό θα έκανα)..

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fan είπε

Έχετε καμία πρόταση

Όπου να ναι θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο με το οποίο οι τρίτεκνοι θα αντιμετωπίζονται πλέον σαν πολύτεκνοι και ένα από τα πλεονεκτήματα που θα έχετε θα είναι και η απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης σε αγορά ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου. 

Δεν ξέρω τι ποσό θα γλιτώσεις αλλά περίμενε λίγο μήπως σε συμφέρει καινούριο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tutuyo είπε

Kodiaq?

Νομίζω δεν έχω δει μεγαλύτερο 

Έχει πάνω από 20.000 μεταχειρισμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Fan είπε

χρειαζόμαστε αυτοκίνητο που να χωράει τρία παιδικά καθίσματα πίσω,

Νομίζω σε ελάχιστα αυτοκίνητα γίνεται αυτό.

Θα πήγαινα να το δοκιμάσω επί τόπου σε ένα τέτοιο και αν ναι... θα έψαχνα το πιο περιποιημένο.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να πω για ford grand c max; παίρνει 3 καθίσματα άνετα αν μπεί 1 η και 2 στις πίσω θέσεις και έχει και ελευθερο καθισμα για την γιαγιά , και το ποιο βασικό...  συρόμενες πίσω πόρτες που όπως ανοίγουν δεν σε εμποδίζουν καθόλου να τα βάλεις στο κάθισμα, η όταν παρκάρεις ανάμεσα σε αυτοκίνητα πχ, ανοιγουν πλήρως χωρίς να χτυπάς.. 

Car.gr - Ford Grand C-Max 2017 1.5cc EcoBoost 150hp Business Edition (7-ΘΕΣΙΟ)

βγαίνει και σε 1.0 - 125hp αλλα λόγο όγκου θα προτιμούσα το μεγάλο. 

Επεξ/σία από madnifestah
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, terry308 είπε

Peugeot 5008 εξωτερικού με περίπου 100.000χλμ και κάπου στα 16Κ , τελωνείο θα έχει χαμηλό λόγω τριτεκνίας 

To 5008 είναι πολύ καλή περίπτωση, αλλά εάν βάλεις τα μεταφορικά και τον εκτελωνισμό φτάνει περίπου στα 20.000, οπότε είναι εκτός budget

Δημοσ.
Στις 6/9/2025 στις 1:01 ΜΜ, Fan είπε

Σε δύο μήνες περιμένουμε το τρίτο παιδάκι και πλέον χρειαζόμαστε αυτοκίνητο που να χωράει τρία παιδικά καθίσματα πίσω, αφού τα παιδιά είναι ακόμη μικρά (3 και 1,5).

Έχουμε δύο δρόμους είτε μεταχειρισμένο περίπου στα 15.000 ευρώ μετρητά ή καινούριο μέχρι 25.000 και ένα μέρος του ποσού με δόσεις.

Έχετε καμία πρόταση;

Κι εγώ είμαι στην ίδια θέση απλά επειδή δεν ξέρω αν θα βολεψω τρία καθίσματα πίσω κοιτάω κυρίως για επταθέσιο γιατί εκτός των άλλων έχεις και περισσότερο χώρο για καροτσάκια κτλ....

Έχεις δει κάτι σε επταθέσιο;

Δημοσ.
Στις 6/9/2025 στις 2:58 ΜΜ, Nabuko είπε

Όπου να ναι θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο με το οποίο οι τρίτεκνοι θα αντιμετωπίζονται πλέον σαν πολύτεκνοι και ένα από τα πλεονεκτήματα που θα έχετε θα είναι και η απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης σε αγορά ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου. 

Δεν ξέρω τι ποσό θα γλιτώσεις αλλά περίμενε λίγο μήπως σε συμφέρει καινούριο. 

Η απαλλαγή του τέλους ταξινόμησης ισχύει ήδη για τους τρίτεκνους. Η διαφορά τρίτεκνου-πολύτεκνου, αυτή τη στιγμή, είναι ότι οι τρίτεκνοι μπορούν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο μόνο με απαλλαγή, ενώ οι πολύτεκνοι δυο (εφόσον το δεύτερο αγοραστεί μετά την πάροδο 5 χρόνων, αν θυμάμαι καλά).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...