TasMan Δημοσ. Δευτέρα στις 04:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:15 μμ Επίσης τα motorola παίζουν μόνα τους μπάλα στο σήμα. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο γραφείο που δεν πιάνει ποτέ κανένα κινητό οποιασδήποτε εταιρείας το motorola (μοντέλο 2 ετών) έχει στάνταρ 2/5 γραμμές 5g!
stivaks72 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:35 μμ 15 σχόλια ως τώρα, τα 10 για τον κουβά. Γράφει ο άλλος "soc σκουπίδι επιπέδου 2020". Μια χαρά είναι ο 7350 βγάζει 750Κ στο antutu και σε moto, ό,τι soc και να του βάλεις θα πάει σφαίρα. Η τιμή είναι ενδεικτική μιας και σε 2-3 μήνες θα έχει πάει εκεί που πρέπει γύρω στα 200-250. Ltpo οθόνη, 5 μεγάλες αναβαθμίσεις Android, γρήγορη φόρτιση, σωστές κάμερες με κανονική tele και ο άλλος το συγκρίνει με το... x3. Κάπου ώπα σύντροφοι. 2 1
mariosnik_ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:33 μμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ekkli είπε Πολύ καλά τα motorola, λιτό λειτουργικό χωρίς bloatware, καλή χρήση του hardware, ότι πληρώνεις παίρνεις. Το βασικό θέμα που για μένα τα έχει βγάλει εκτός επιλογών είναι τα χρόνια υποστήριξης. Όταν οι άλλοι σοβαροί παίκτες έχουν φτάσει τα 7 χρόνια αναβαθμίσεων ασφαλείας η motorola παραμένει στα 2. Αν αλλάξει αυτό, για μένα θα είναι στις κορυφαίες επιλογές. Τι εννοείς με αυτό που λες με τις αναβαθμίσεις ασφαλείας; Δηλαδή δεν μπορεί να δεχτεί αλλά updates στον launcher και τις εφαρμογές μετά την διετία η κατι αλλο που δεν έχω καταλάβει; Το ρωτάω επειδή όπου να ναι θα αγοράσω νέο κινητό και μέσα στις πιθανές επιλογές είναι και το edge 50 neo. Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:43 μμ από mariosnik_
Le Perv Δημοσ. Δευτέρα στις 06:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:48 μμ 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Τι εννοείς με αυτό που λες με τις αναβαθμίσεις ασφαλείας; Δηλαδή δεν μπορεί να δεχτεί αλλά updates στον launcher και τις εφαρμογές μετά την διετία η κατι αλλο που δεν έχω καταλάβει; Το ρωτάω επειδή όπου να ναι θα αγοράσω νέο κινητό και μέσα στις πιθανές επιλογές είναι και το edge 50 neo. Εγω ξερω οτι τα 2025 μοντελα παιρνουν 5 χρονια αναβαθμισεων. Του 2024 που πουλανε ακομα καποιοι, εχουν 2 χρονια μονο. Δεν ορκιζομαι γιατι δεν το εχω διασταυρωσει. 1
Fulgore Δημοσ. Δευτέρα στις 07:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:01 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stivaks72 είπε 15 σχόλια ως τώρα, τα 10 για τον κουβά. Γράφει ο άλλος "soc σκουπίδι επιπέδου 2020". Μια χαρά είναι ο 7350 βγάζει 750Κ στο antutu και σε moto, ό,τι soc και να του βάλεις θα πάει σφαίρα. Η τιμή είναι ενδεικτική μιας και σε 2-3 μήνες θα έχει πάει εκεί που πρέπει γύρω στα 200-250. Ltpo οθόνη, 5 μεγάλες αναβαθμίσεις Android, γρήγορη φόρτιση, σωστές κάμερες με κανονική tele και ο άλλος το συγκρίνει με το... x3. Κάπου ώπα σύντροφοι. Δυστηχώς αυτή είναι η πλειοψηφία των σχολίων στο forum εδώ και χρόνια και όλως τυχαίως το μοναδικό μέτρο σύγκρισης σχεδόν πάντα είναι τα Poco ασχετως που η πλειοψηφία όλων των εταιρειών day one είναι ακριβά,ακόμα και τα Redmi. Το πιο πρόσφατο Redmi ειναι ακριβότερο από το εδώ motorola πχ Γράφουν πιο πίσω ότι ίσως είχε νόημα αυτή η συσκευή στα 150-200ευρώ που σε αυτά τα χρήματα ούτε το Poco X7 δεν αγοράζεις, που ειναι συνολικά χειρότερο κινητό με παρόμοιο επεξεργαστή..... Το πιο αστείο είναι ότι όντως 3X τηλεφακό και Ltpo οθόνη που έχει αυτό το motorola, δεν έχει ούτε το ακριβότερο Poco F7 Ultra των 870ευρώ. Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:27 μμ από Fulgore 3 2
jim1912 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:24 μμ 35 λεπτά πριν, Le Perv είπε Εγω ξερω οτι τα 2025 μοντελα παιρνουν 5 χρονια αναβαθμισεων. Του 2024 που πουλανε ακομα καποιοι, εχουν 2 χρονια μονο. Δεν ορκιζομαι γιατι δεν το εχω διασταυρωσει. Στο Google με μια απλή πληκτρολόγηση λέει τρεις βασικές αναβαθμίσεις και 4 ενημερώσεις ασφαλείας.Δε ξέρω αν ισχύει βέβαια. 2
svartevarg Δημοσ. Δευτέρα στις 08:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:02 μμ 34 λεπτά πριν, jim1912 είπε Στο Google με μια απλή πληκτρολόγηση λέει τρεις βασικές αναβαθμίσεις και 4 ενημερώσεις ασφαλείας.Δε ξέρω αν ισχύει βέβαια. Δεν νομίζω ότι έχει και κάποια σημασία μιας και τον 3ο - 4ο χρόνο θα θέλει αλλαγή ως συσκευή με αντίστοιχο πιο σύγχρονο. Αλλά είναι καλό που το υποστηρίζουν. 1
Natha Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, stivaks72 said: Η τιμή είναι ενδεικτική μιας και σε 2-3 μήνες θα έχει πάει εκεί που πρέπει γύρω στα 200-250. Η τιμή είναι αυτή που αναφέρεται, το 200-250 είναι απλά μια πρόβλεψη. Αν πάει αξίζει φουλ, στα 400€ απλά πας σε σαμυ ή πίξελ και τελείωσες Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:14 μμ από Natha 1
NiKoSmile Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Δυστηχώς αυτή είναι η πλειοψηφία των σχολίων στο forum εδώ και χρόνια και όλως τυχαίως το μοναδικό μέτρο σύγκρισης σχεδόν πάντα είναι τα Poco ασχετως που η πλειοψηφία όλων των εταιρειών day one είναι ακριβά,ακόμα και τα Redmi. Το πιο πρόσφατο Redmi ειναι ακριβότερο από το εδώ motorola πχ Γράφουν πιο πίσω ότι ίσως είχε νόημα αυτή η συσκευή στα 150-200ευρώ που σε αυτά τα χρήματα ούτε το Poco X7 δεν αγοράζεις, που ειναι συνολικά χειρότερο κινητό με παρόμοιο επεξεργαστή..... Το πιο αστείο είναι ότι όντως 3X τηλεφακό και Ltpo οθόνη που έχει αυτό το motorola, δεν έχει ούτε το ακριβότερο Poco F7 Ultra των 870ευρώ. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:32 μμ από NiKoSmile
Fulgore Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ 14 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Και το Morotola της εδώ είδησης όταν κυκλοφορήσει, θα πέσει η τιμή του σε σκρουτζ/bestprice. Τα σχόλια της πρωτης σελίδας αναφέρθηκαν στην επίσημη day one τιμή, και εγώ απλά υπενθύμισα ότι σχεδόν σε όλες τις εταιρείες/συσκευές, οι day one τιμές είναι πάντα υψηλές. 1
belirmus Δημοσ. χθες στις 12:43 πμ Δημοσ. χθες στις 12:43 πμ Το έχω εδώ και κάποιους μήνες. Πολύ καλό τηλέφωνο, από τα λίγα με μαζεμένες διαστάσεις, ελαφρύ και με τόσο καλή ανάλυση οθονης(460 dpi). Ο επεξεργαστής θεωρητικά μέτριος, ανταπεξερχεται προς το παρόν μια χαρά σε μέτρια χρήση, αν και το καλοκαίρι ζεστενεται λίγο. Σημειώνω ότι δεν παίζω βαριά παιχνίδια. Και η κάμερα μέτρια, αλλά αξιοπρεπεστατη και με τα χαρακτηριστικά που προαναφερθηκαν. Το μόνο μείον ισως ειναι η μπαταρία, ή όποια σου βγάζει άνετα τη μέρα, αλλά με αρκετή χρήση σε αγχώνει προς το τέλος. Οπότε καλοδεχόμενη η αναβάθμιση στον επεξεργαστή και στη μπαταρία σε ένα πολύ τίμιο (αν μη τι άλλο) κινητό.
DrFreeman Δημοσ. χθες στις 07:31 πμ Δημοσ. χθες στις 07:31 πμ 21 hours ago, haki said: Σιγά να μη μας νοιάζει τι επεξεργαστή έχει!!! Έτσι, μην τον αναφέρετε. Με τον επεξεργαστή θα ασχολούμαστε τώρα;;;🤣 Κι εγώ αυτό έψαχνα και τελικά το googlαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα