Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Therempant είπε

Μην ανησυχείτε, η το πληρώνετε ήδη η θα το πληρώσετε στις τιμές. Κανείς δεν χαρίζει. 

👍

Σίγουρα. Το 10% θα πάει στην αύξηση τιμών που θα έρθει τον επόμενο χρόνο. Γιατί πλέον έχει γίνει κανονικότητα όλο αυτό. 

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, kata_tixi said:

απο την στιγμη που αυτες οι 2 εταιριες (Αντε 3εις) εχουν ενα ολιγοπώλιο και παιζουν πανω κατω με τις ιδιες τιμες και τις ιδιες προσφορες για πολυ κακης ποιοτητας υπηρεσίες  και αντι να τις κοπαναει στα πρόστιμα ή να ανοιγει την αγορα κτλ κτλ περναει μονο οτι νομο ειναι προς το συμφέρον τους. ασχετα με τα κομματικα.

Δεν μου εξηγείς το πως Αυτές πληρωναν το φόρο ή ο πελάτης;Σε λίγο θα πείτε ότι ήταν προς όφελος του πελάτη ο φόρος. Αλλά τι να περιμεν απο προοδευτικους που καταψήφισαν τη μείωση του ενφια .

• Like 4
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, dumakos said:

Επιτέλους 

Τέρμα πια η πειρατεία. 

Τώρα θα μπορούμε όλοι αντί για 30 ευρώ αλλά μόνο με 29 να έχουμε συνδρομητική τηλεόραση 

27, μην κλέβεις:-p

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 minutes ago, svartevarg said:

👍

Σίγουρα. Το 10% θα πάει στην αύξηση τιμών που θα έρθει τον επόμενο χρόνο. Γιατί πλέον έχει γίνει κανονικότητα όλο αυτό. 

Πηγη :Εκτος του μπατζανακη σου

7 minutes ago, nepomuk said:

Ενω παραμενει ακομα το καταπτυστο τελος και στην καρτοκινητη  του λαουτζικου , που χωρις σμαρτοκινητο δεν πιανεσαι πλεον για ανθρωπος .

Ομως εδω τα λεφτα ειναι πολλα ....   αντε μετα να ταισεις τοσους συνταξιουχους και να τους δινεις και αναδρομικες αυξησεις.

Με πήραν τα δάκρυα 

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, cumulus είπε

Δεν μου εξηγείς το πως Αυτές πληρωναν το φόρο ή ο πελάτης;Σε λίγο θα πείτε ότι ήταν προς όφελος του πελάτη ο φόρος. Αλλά τι να περιμεν απο προοδευτικους που καταψήφισαν τη μείωση του ενφια .

ακου ο πελατης βλεπει ενα παγιο το παγιο ας πουμε ειναι 30 ευρω αν φυγει ο φορος αυτος και η τιμη παει στα 27 ενα θα φερει πεισσοτερους πελατες γιατι θα γινει πιο προσιτό ή δεν θα φυγει καθολου το 10% και θα γινει απλα κερδος αρα win win ειναι. οταν θες να παρεις μετρα να βοηθησεις την κοινωνια δεν κοβεις ενα φορο που αποφερει 22m γιατι στην ουσια αυτοι που επωφελούνται (αν πουμε οτι εστω οι πελατες θα κερδισουν) εινα ελαχιστοι. ουτε μπορει να μιλαει ο οτε και η νοβα για τον αναγωνισμο γιατι ειναι και οι ιδιες καρτελ.

Επεξ/σία από kata_tixi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dumakos είπε

Επιτέλους 

Τέρμα πια η πειρατεία. 

Τώρα θα μπορούμε όλοι αντί για 30 ευρώ αλλά μόνο με 29 να έχουμε συνδρομητική τηλεόραση 

27€ θα πληρωνεις. Αλλα εσυ μπορεις να δινεις 29 αμα θελεις και εισαι κουβαρντας…Ή πες τους δεν την θελω την μειωση γουσταρω να πληρωνω 30€…Ή βαλε κουτακι και μετα να σε πιασουν και να γκρινιαζεις παλι για το κακο κρατος…

Επεξ/σία από polakis21
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, cumulus είπε

Άμα σου είχε βάλει 10% επιπλέον θα γκρινιάζετε. 

Ιδού η πηγή και ας μην είσαι δικός μου μπατζανάκης.

Αφού το είπες, θα γίνει 1000%. Είναι κρίμα να ατονήσει η γκρίνια. 

Επεξ/σία από svartevarg
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε

Μισο πιτογυρο το μηνα, μπραβο στην κυβερνηση...

Μπορείς να καταργήσεις την συνδρομή εντελώς και να παίρνεις 6 πιτόγυρα τον μήνα.

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dumakos είπε

Επιτέλους 

Τέρμα πια η πειρατεία. 

δεν το υπολογισες καλα, θα ειναι στα 27 ευρω και οχι στα 29 :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, cumulus είπε

Πηγη :Εκτος του μπατζανακη σου

Με πήραν τα δάκρυα 

αδερφε μου δεν χρειαζεται να εισαι ειρωνικος. απαντα ομορφα και με επιχειρήματα. εχουμε απο τις πιο ακριβες τιμες στην καρτοκινητη με βαση τον μεσο ορο και με βαση τον βασικο μισθο μας. σε παρακαλω μην ειρωνευεσαι για σοβαρα ζητηματα. δεν εχει αλλαξει τπτ για να σπασει το καρτελ αυτο και να πεσουν οι τιμες.

Επεξ/σία από kata_tixi
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 minutes ago, kata_tixi said:

ακου ο πελατης βλεπει ενα παγιο το παγιο ας πουμε ειναι 30 ευρω αν φυγει ο φορος αυτος και η τιμη παει στα 27 ενα θα φερει πεισσοτερους πελατες γιατι θα γινει πιο προσιτό ή δεν θα φυγει καθολου το 10% και θα γινει απλα κερδος αρα win win ειναι. οταν θες να παρεις μετρα να βοηθησεις την κοινωνια δεν κοβεις ενα φορο που αποφερει 22m γιατι στην ουσια αυτοι που επωφελούνται (αν πουμε οτι εστω οι πελατες θα κερδισουν) εινα ελαχιστοι. ουτε μπορει να μιλαει ο οτε και η νοβα για τον αναγωνισμο γιατι ειναι και οι ιδιες καρτελ.

Εσύ δηλαδή προτιμάς,να πληρώνεις παραπάνω απλά για να μην εχουν περισσότερους πελάτες η κοσ και η νοβα .Τρομερή λογική και μου αρέσει ότι δεν το βλέπεις πολιτικά. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, cumulus είπε

Εσύ δηλαδή προτιμάς,να πληρώνεις παραπάνω απλά για να μην εχουν περισσότερους πελάτες η κοσ και η νοβα .Τρομερή λογική και μου αρέσει ότι δεν το βλέπεις πολιτικά. 

προτιμω να μην με κοροιδευουν οτι μου μειωνουν την φορολογια ενω δεν το κανουν ενω ταυτοχρονα βοηθανε τα καρτελ να αυξησουν τα κερδη τους.τι να βλεπω πολιτικα αδερφε μου; απλα μαθηματικά ειναι . ενας φορος 22m φευγει που ειναι τπτ και ενα μετρο για πραγματικη μειωση δεν ηρθε. τι πρεπει να πω δλδ ; μπραβο; 

Επεξ/σία από kata_tixi
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, kata_tixi said:

αδερφε μου δεν χρειαζεται να εισαι ειρωνικος. απαντα ομορφα και με επιχειρήματα. εχουμε απο τις πιο ακριβες τιμες στην καρτοκινητη με βαση τον μεσο ορο και με βαση τον βασικο μισθο μας. σε παρακαλω μην ειρωνευεσαι για σοβαρα ζητηματα. 

Δεν ειρωνεύομαι. Οι σύντροφοι λένε ότι η μείωση ωφελεί τις εταιρίες, οποτε και να μειώσει το φόρο θα γκρινιάζουν  οι σύντροφοι. 

4 minutes ago, kata_tixi said:

προτιμω να μην με κοροιδευουν οτι μου μειωνουν την φορολογια ενω δεν το κανουν ενω ταυτοχρονα βοηθανε τα καρτελ να αυξησουν τα κερδη τους.

Καλά Είμαι σίγουρος ότι θα χαιρόμουν όταν μπήκε ο φορος .Η φορολογία μειώθηκε αν το πήρες χαμπάρι. Να υποθέσω ότι είσαι χορευτής Αλλά είπαμε υποστηρίζουν αυτούς που καταψήφισαν τη μείωση του ενφια .Πάρε και ένα βολταρεν για τον πόνο. 

Επεξ/σία από cumulus
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, cumulus είπε

Δεν ειρωνεύομαι. Οι σύντροφοι λένε ότι η μείωση ωφελεί τις εταιρίες, οποτε και να μειώσει το φόρο θα γκρινιάζουν  οι σύντροφοι. 

Καλά Είμαι σίγουρος ότι θα χαιρόμουν όταν μπήκε ο φορος .Η φορολογία μειώθηκε αν το πήρες χαμπάρι. Να υποθέσω ότι είσαι χορευτής 

οταν αποκαλεις καποιον συντροφο δεν εινα ειρωνια δλδ; οταν λες εμενα χορευτη δεν ειναι ειρωνια;  δεν χαιρεται κανεις με τους φορους απλα ελληνικα σου μιλαω και σου λεω οτι δεν εχει καμια επίδραση στην οικονομια ενας φορος 22m καλως εφυγε αλλα στην ουσια του δεν βοηθησε το καταναλωτη. ξανα λεμε δεν εκανε τπτ για το καρτελ αυτων των εταιριων. ποσο πιο απλα να στο πω.  υποθετω η μειωση του ενφια ηρθε μονη της χωρις τπτ αλλο οπως ας πουμε καντε ασφαλεια στα σπιτια σας για σαν μειωσουμε τον ενφια 10%. και ποιος ξερει τι αλλο θα περναγαν μαζι . αλλα μαλλον εινα χαζοι αυτοι στην αντιπολιτευση και δεν ψηφιζουν μειωσεις φορων. νομιζω παραλογιζεσαι χωρις λογο. 

Επεξ/σία από kata_tixi
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...