ringboy Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Δεν περισσευουν ουτε για σουπερμαρκετ παιδια. Ειτε με φορο ειτε χωρις φορο. Και για οσους περισευουν δεν πιστευω με κανα δυο ευρω εκπτωση να καταλαβουν διαφορα. Επρεπε να καταργησουν το χαρατσι της κινητης τηλεφωνιας που καθε οικογενεια εχει 3-4 κινητα. Εκει να τους παραδεχθω. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από ringboy
Agmourk Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 hours ago, Hellenicsun said: Συμφωνώ απολύτως. Να προσθέσω επίσης στα της κουλτούρας ότι σαφώς και θα υπάρξει η σκέψη - κυρίως από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δηλαδή τη πλειοψηφία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα - του να παραμείνει η ίδια τιμή (...ή μια ελαφρά μείωση καθαρά για τα μάτια του κόσμου) ώστε να μεγιστοποιηθεί το κέρδος τους κι εν τέλει να βοηθήσουν στο να γίνει μια ακόμη τρύπα στο νερό. Τρανό - τωρινό - παράδειγμα, οι επιχειρήσεις εστίασης που δίνουν μια σειρά από εξηγήσεις στο γιατί το πιτόγυρο έχει φτάσει (..ή και ξεπεράσει) τα 4 ευρώ. Ανάμεσα σε αυτές τις εξηγήσεις είναι το κόστος συμμετοχής στις πλατφόρμες (efood, Wolt, Box) και η χρήση POS. Τότε ρε (π)ούστη, όταν έρχομαι στο μαγαζί σου να παραγγείλω και πληρώνω τις μετρητοίς, γιατί δε μου το δίνεις φθηνότερα; Έχω σκεφτεί πολλές φορές για καταγγελία.. Αλλά, μπαίνω στο τρυπάκι του "Γιατί να μπλέξω?"
Hellenicsun Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 29 λεπτά πριν, Agmourk είπε Έχω σκεφτεί πολλές φορές για καταγγελία.. Αλλά, μπαίνω στο τρυπάκι του "Γιατί να μπλέξω?" Λογικό. Όταν ο μηχανισμός στον οποίο πρέπει να απευθυνθείς είναι (εξ'επίτηδες) χαλασμένος.. 1
crispy_mummy Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μήπως να καταργούσαμε κάτι το οποίο έχει όντως σημασία όπως το τέλος κινητής, που κάνεις 13€ ανανέωση και σου μένουν 11.70€; Λέω 'γω τώρα.
ptriv1 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Γιατί να υπάρχει πρόσθετος φόρος όταν η ίδια υπηρεσία έχει ΦΠΑ 24% απλά ποντάρισαν στη μαζικότητα των συνδρομών για extra φόρο όπως στη κινητή στην σταθερή και στε επιλεγμένα ποτά, μετά μην απορείτε που δεν πέφτει έξω το ελληνικό κράτος. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από ptriv1
Arkin Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, crispy_mummy είπε Μήπως να καταργούσαμε κάτι το οποίο έχει όντως σημασία όπως το τέλος κινητής, που κάνεις 13€ ανανέωση και σου μένουν 11.70€; Λέω 'γω τώρα. Παλι τιποτα δεν ειναι. Θες να σου πω ποσα μας κλεβουν με τα καυσιμα? Περα απο το 24% φπα ποσα ακομα ειναι φορος και ποσα ειναι η πραγματικη αξια των καυσιμων? Απο τα 1.80 το λιτρο που βαζεις ζητημα αν τα 50-60 λεπτα ειναι η πραγματικη αξια του λιτρου. Και μιλαμε για ειδος πρωτης αναγκης χωρις αμαξι δεν κανεις τιποτα. Να μου πεις για τσιγαρα ποτα καφεδες εκει μακαρι να βαλουν 100 ευρω φορους ειναι κατι αχρηστο και καθολου απαραιτητο για να ζησεις. Αλλα μη μου βαζεις τρελους φορους σε βασικα αγαθα που χωρις αυτα δεν ζει ο κοσμος. Τωρα κατι 10% φορο τηλεορασης 10% κινητης ειναι μηδεν κυριολεκτικα μπροστα στους πραγματικους ληστρικους φορους που πληρωνουμε σε αλλα πολυ πιο βασικα αγαθα.
gokuthelegend Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 6 ώρες πριν, logistoulis είπε Χωρίς ίντερνετ δε μπορείς να κάνεις μια συνέντευξη για να βρεις δουλειά.. ας ξεκινήσουμε από κει Πως δεν γίνεται; Αν πας αυτοπροσώπως στην επιχείρηση μπορείς να κάνεις συνέντευξη από κοντά. Δεν χρειάζεται ούτε καν να έχεις υπολογιστή.
logistoulis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 4 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Πως δεν γίνεται; Αν πας αυτοπροσώπως στην επιχείρηση μπορείς να κάνεις συνέντευξη από κοντά. Δεν χρειάζεται ούτε καν να έχεις υπολογιστή. Δε μου έχει τύχει από τον κοβιντ κι έπειτα, ειδικά στις πρώτες φάσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα