Neptu Δημοσ. χθες στις 07:56 πμ Δημοσ. χθες στις 07:56 πμ 3 ώρες πριν, cpc464 είπε Άστα να πάνε,το αστείο είναι ότι όταν ο προπάππους μου μοιρασε την κληρονομιά σε ίσα κομμάτια και τους έβαλε τους κληρονόμους να τραβήξουν κλήρο τα κομμάτια απο καπέλο πάλι το έλα να δείς έγινε. Εντάξει οι φασαρίες για κληρονομικά θέματα είναι συνηθισμένες. Ο καθένας θεωρεί ότι αδικείται. Αλλά το να έχεις ένα σπίτι, ένα οικόπεδο και να πεις θα το δώσω στα 2-3 παιδιά μου να το έχουν απο κοινού, είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Αδέλφια είναι θα τα βρούνε, σου λέει ο άλλος. Όχι δε θα τα βρούνε. Αν υπήρχε μια πιθανότητα να πλακωθούν, τώρα είναι βέβαιο. Τώρα θυμήθηκα κι έναν φίλο μου που έχει ακριβώς το ίδιο θέμα και δε μιλάει με τον ξάδελφο του.
Returntolobby Δημοσ. χθες στις 09:18 πμ Δημοσ. χθες στις 09:18 πμ Στις 8/9/2025 στις 7:02 ΜΜ, nana_12 είπε Πριν 15 χρόνια όταν φτιάξαμε το σπίτι ο αρχιτέκτονας μας είπε ότι στο οικόπεδο πίσω θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να μπορούμε να μπαίνουμε ωστόσο έως τώρα δεν έχει γίνει τίποτα καμιά κίνηση ούτε από τον Δήμο ούτε από κανέναν. Έχω απευθυνθεί στο δημαρχείο αλλά και πάλι καμιά κίνηση. Τώρα μπαίνουμε από την είσοδο της θείας μου όμως λόγω κάποιων συνθηκών πρέπει να ανοίξει ο δρόμος έτσι ώστε να έχουμε δικιά μας είσοδο. Γνωρίζει κάποιος τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω που πρέπει να απευθυνθώ. Ο δρόμος υπάρχει στο σχέδιο πόλης ωστόσο ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου το έχει καταπατήσει και το έχει κάνει μέρος του οικοπέδου του. Δύσκολες εποχές και ο κόσμος έχει απαυδήσει με ανήθικους και παράνομους σαν και σας. Μην κινηγάτε την τύχη σας. Κάνατε παρανομία... και τώρα θέλετε να την πληρώσει άλλος ...και να περάσει η νέα παρανομία σας, θα σας κάνουν ζημιά με το δίκιο τους, μετά. Δεν θα έπρεπε να σας βγει άδεια (πληρώσατε ή βάλατε γνωστό ή δεν υπάρχει καν άδεια), γιατί ο άλλος να χάσει το χωράφι του?
mechpanos Δημοσ. χθες στις 11:08 πμ Δημοσ. χθες στις 11:08 πμ 1 ώρα πριν, Returntolobby είπε γιατί ο άλλος να χάσει το χωράφι του? Καλά δεν χάνει ο άλλος, κανένα χωράφι. Πρώτον αν είναι να γίνει δρόμος, αποζημιώνεται και δίνει στον Δήμο το αντίστοιχο κομμάτι. Βέβαια μερικοί αναγκάζονται να πληρώσουν (γιατί το "χωράφι" αναθμίζεται αποκτώντας πρόσβαση σε δρόμο κλπ) αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Δεύτερον ανεξαρτήτως δρόμου πες ότι δεν υπάρχει δρόμος και καταρτίζεται δουλεία διόδου από το γειτονικό χωράφι, δεν χάνει κανένας το χωράφι, απλά μέσα από το χωράφι δίνεται το νόμιμο δικαίωμα διέλευσης. Καλά πρόσφατα στην εταιρεία που είμαι αγοράσαμε ένα αγροτεμάχιο γειτονικό στο δικό μας το οποίο ήταν τυφλό, και είχε δουλεία διόδου από το νότιο χωράφι, το οποίο ήταν του αδελφού του πωλητή. Και μου λέει ο πωλητής την ώρα του συμβολαίου, ε αφού έχετε το γειτονικό και έχετε πρόσβαση τώρα, δεν λύουμε την δουλεία διόδου να μην αναγραφεί στο συμβόλαιο της μεταβίβασης, τί σου χρειάζεται... Κύριε του λέω αν το έκανα αυτό θα ήταν εγκληματικό, είστε με τα καλά σας... Η συμβολαιογράφος είχε γουρλώσει τα μάτια με το που το άκουσε εν τω μεταξύ, του λέει αυτά είναι δικαιώματα που είναι δύσκολο να συσταθούν και ακολουθούν το ακίνητο, δεν βγαίνουν χωρίς σοβαρό λόγο... Αυτά...
jimmy213 Δημοσ. χθες στις 11:20 πμ Δημοσ. χθες στις 11:20 πμ 3 hours ago, Neptu said: Εντάξει οι φασαρίες για κληρονομικά θέματα είναι συνηθισμένες. Ο καθένας θεωρεί ότι αδικείται. Πόσο εκνευριστικό αλλά και αστείο ταυτόχρονα. Αδικούνται από τον κόπο κάποιου άλλου. Δεν φτάνει που παίρνουν κάτι τσάμπα από το πουθενά, έχουν και παράπονο.
lector Δημοσ. χθες στις 12:01 μμ Δημοσ. χθες στις 12:01 μμ 4 ώρες πριν, Neptu είπε Αλλά το να έχεις ένα σπίτι, ένα οικόπεδο και να πεις θα το δώσω στα 2-3 παιδιά μου να το έχουν απο κοινού, είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Αδέλφια είναι θα τα βρούνε, σου λέει ο άλλος. Όχι δε θα τα βρούνε. Αν υπήρχε μια πιθανότητα να πλακωθούν, τώρα είναι βέβαιο. Υποθετω οτι αν δεν τα βρισκουνε, ειναι μονοδρομος να πουληθει το ακινητο και να μοιραστουν τα χρηματα...
NikosKallithea Δημοσ. χθες στις 12:44 μμ Δημοσ. χθες στις 12:44 μμ 1 ώρα πριν, jimmy213 είπε Πόσο εκνευριστικό αλλά και αστείο ταυτόχρονα. Αδικούνται από τον κόπο κάποιου άλλου. Δεν φτάνει που παίρνουν κάτι τσάμπα από το πουθενά, έχουν και παράπονο. Δεν εχεις ιδεα απο κληρονομικά τέτοιου είδους μπορούν να σου διαλύσουν την ζωη για πλάκα και σε καταστρέψουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα