Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 07:52 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 07:52 μμ 34 minutes ago, Paladin-}LoA{- said: Πανελλαδικά στο σύνολο των νοικοκυριών αν στο τέλος του 2025 έχουν έστω το 45% των νοικοκυριών οπτική ίνα θα πρέπει να βγούμε όλοι έξω με καπνογόνα φλε μου😂 Αν έχουν δυνατότητα να βάλουν ή αν έχουν βάλει? Γιατί το πρώτο το ξεπεράσαμε, το 2ο με τις τιμές που έχουμε προς το παρόν αδύνατον... 1
SOADNICK Δημοσ. Τρίτη στις 08:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:22 μμ 54 λεπτά πριν, Paladin-}LoA{- είπε Το διαβάσαμε και αυτό😂 Δηλαδή οι κόκκινοι κύκλοι που είναι τα μεγάλα ας το πούμε αστικά κέντρα έχουν οπτική ίνα στα σπίτια να υποθέσω?🤣 Πανελλαδικά στο σύνολο των νοικοκυριών αν στο τέλος του 2025 έχουν έστω το 45% των νοικοκυριών οπτική ίνα θα πρέπει να βγούμε όλοι έξω με καπνογόνα φλε μου😂 Έχουμε το πιο απαρχαιωμένο το πιο αργό ίντερνετ πανευρωπαϊκά, αυτή είναι η μόνη αλήθεια, όχι τα κόκκινα κουκλάκια που παραθέτεις. Edit:Στοιχεία δείχνουν ότι Σεπτέμβριο του 25 υπάρχει 45% διαθεσιμότητα. Αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου να φτάσει το 50% πανελλαδικά. Ακόμα και με αυτά τα ποσοστά είμαστε στον πάτο και αρκετα κάτω από το 69% που είναι ο μέσος όρος στην Ευρώπη. Υποθέτω λοιπόν ότι ένας στους δύο καταναλωτές στην Ελλάδα θα πρέπει να κάτσει στις DSL για να μην "χρυσώσει" τον "κεταμινάκια"? No thanks, καλύτερα 450αρια με 40+ upload παρά το μαρτύριο των DSL.😂 Αναφορά σε κείμενο Μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2025 οι διαθέσιμες γραμμές FTTH στη χώρα εκτιμάται πως φτάνουν τα 2,7 εκατομμύρια, καλύπτοντας το 56% των σταθερών συνδέσεων, με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο να βρίσκεται στο 69,24%. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κομισιόν, η Ελλάδα είχε κλείσει το 2024 με ποσοστό διείσδυσης 46,06%, όμως με ρυθμό ανάπτυξης σχεδόν 20%, έναν από τους υψηλότερους στην ΕΕ. https://www.businessdaily.gr/oikonomia/157758_trehei-kai-den-ftanei-stin-optiki-ina-i-ellada-poy-paramenei-oyragos 56% των σταθερών συνδέσεων λοιπόν, δε το λες ακριβώς "ελάχιστα". Προφανώς μπορούσε και καλύτερα, πχ τα Γιάννενα δεν φαίνεται να έχουν ενώ η Πάτρα έχει μόνο η μισή. Προφανώς επίσης μπορούσαν να κοστίζουν και λιγότερο, να μην είχαν κάνει τη καραγκιοζιά με το 50άρικο που τρώνε απ' το κουπόνι κοκ. Καμία αντίρρηση σε αυτά.
Paladin-}LoA{- Δημοσ. Τρίτη στις 08:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:41 μμ 56% των σταθερών συνδέσεων. Προτιμώ σαν στατιστικό ποσοστό% σε διαθεσιμότητα σε όλα τα νοικοκυριά πανελλαδικά. Κοινώς ποιοί θέλουν FTTH και μπορούν να βάλουν, δηλαδή υπάρχει διαθεσιμότητα. Όπως και να έχει είμαστε στον πάτο. Στο σπίτι μου μέσα στο Ηράκλειο δεν έχουμε διαθεσιμότητα και ούτε υπάρχει κάτι στον ορίζοντα μέσω Cosmote , Nova και ΔΕΗ. Όταν βγήκαν οι WISP έβαλα για να γλιτώσω τη μιζέρια με την 50αρα VDSL που έπιανε μετά βίας δέκα. Τώρα έβαλα Starlink σχεδόν δύο χρόνια τώρα. Χτυπάω 450αρια με 50αρια στο ανέβασμα, και σαν κάτοικος εξωτερικού το έχω χωρίς συμβόλαιο μόνο τέσσερις μήνες ενεργό το χρόνο. Φυσικά αν στο μέλλον μου φέρουν οπτική θα τη βάλω και ας πληρώνω όλο το χρόνο. Αλλά με τα αν και τα όταν κάνεις δεν είδε προκοπή😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα