Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 30 λεπτά πριν, Charismo είπε Ένα χιτ κάθε φορά και ακαριαίο side dash προς οποιαδήποτε κατεύθυνση γιατί κάνει την επίθεση με τα νύχια. Ετσι την έβγαλα εύκολα και πριν το nerf. Όταν βγουν τα σπασικλάκια επικεντρώνεσαι σε αυτά και να αποφεύγεις τις κινήσεις της. Αυτό κάνω αλλά κάποια στιγμή χάνω τον ιπτάμενο και αρχίζει η κατηφόρα από τα hit που τρώω . Θα προσπαθήσω ξανά μετά από κάνα δυο μέρες
konstantin79 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Αυτό κάνω αλλά κάποια στιγμή χάνω τον ιπτάμενο και αρχίζει η κατηφόρα από τα hit που τρώω . Θα προσπαθήσω ξανά μετά από κάνα δυο μέρες Σε αυτο το σημείο θα σε βοηθήσει το thread storm. μολις πλησιαζουν το ενεργοποιείς και τους τρώει αμεσα!οπότε μπορείς απλά να επικεντρωθείς στην "αδερφή"
Noloukos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Αυτό κάνω αλλά κάποια στιγμή χάνω τον ιπτάμενο και αρχίζει η κατηφόρα από τα hit που τρώω . Θα προσπαθήσω ξανά μετά από κάνα δυο μέρες Επίσης τα ιπτάμενα σκοτώνονται από τις επιθέσεις της. Οπότε προσπάθησε να τα πηγαίνεις κοντά της. Εγώ έτσι την έβγαλα πολύ εύκολα.
dekulinkgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Είναι ένα βήμα πριν το σπάσω στην Sister Splinter και τα ιπτάμενα μπ*στ*ρδ* Γενικά οι ιπτάμενοι εχθροι δεν παλεύονται στο παιχνιδι.Ειδικα οταν συνδυάζονται με bosses ή είναι πολλοί εχθροί στην οθόνη. Θα το ξαναπώ είναι πάρα πολυ καλο παιχνίδι με αρκετά αρνητικα ομως.Πρωτον με διαφορα η ηλιθια δυσκολια του παιχνιδιου.
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μετά από 15 επιπλέον θανάτους και πολλά καντήλια κατάφερα και την έβγαλα. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Update: Αχαχαχα και στα καπάκια πέφτω στη Widow. Αν και αυτή είναι πιο προβλέψιμη. Καληνύχτα Team Cherry Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από Bourdoulas 1
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Ίσως το αγαπημένο μου boss στο παιχνίδι. Δύσκολη, αλλά απολαυστική. 1
costacurta Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά εσείς που έχετε προχωρήσει. Είμαι ακόμα στις 7 ώρες. Ποιο κρεστ θεωρειται κατά κοινη ομολογία τό καλύτερο? Σχετίζεται με προσωπικό στυλ η κάποιο είναι απλώς πιο καλό.?Ρωτώ ώστε να επιλέξω καί να επενδύσω σε εκείνο
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 36 minutes ago, costacurta said: Ρε παιδιά εσείς που έχετε προχωρήσει. Είμαι ακόμα στις 7 ώρες. Ποιο κρεστ θεωρειται κατά κοινη ομολογία τό καλύτερο? Σχετίζεται με προσωπικό στυλ η κάποιο είναι απλώς πιο καλό.?Ρωτώ ώστε να επιλέξω καί να επενδύσω σε εκείνο Δεν το έχω ψάξει για να δω αν υπάρχουν tier lists, αλλά εγώ χρησιμοποιώ από την αρχή Spoiler το Reaper. Τα υπόλοιπα που ξεκλείδωσα μετά δεν τους έδωσα ομολογουμένως ευκαιρία, αλλά έχει κάποια που μου φαίνονται πολύ καλά, λόγω των passive abilities που διαθέτουν. 1
costacurta Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Charismo είπε Δεν το έχω ψάξει για να δω αν υπάρχουν tier lists, αλλά εγώ χρησιμοποιώ από την αρχή Απόκρυψη περιεχομένων το Reaper. Τα υπόλοιπα που ξεκλείδωσα μετά δεν τους έδωσα ομολογουμένως ευκαιρία, αλλά έχει κάποια που μου φαίνονται πολύ καλά, λόγω των passive abilities που διαθέτουν. Τα όποια ποια είναι. Λίγο πολύ το γκουγκλαρα βλέπω να αναφέρετε παντού
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, costacurta said: Τα όποια ποια είναι. Λίγο πολύ το γκουγκλαρα βλέπω να αναφέρετε παντού Έχω ξεκλειδώσει τα παρακάτω. Spoiler Reaper, Beast, Witch, Architect και Rogue (;) δεν θυμάμαι πώς το λένε το γρήγορο. Το default είναι το Hunter. Το Reaper βασικά ταιριάζει πολύ το moveset του στο playstyle μου. Το dash attack, το down attack, όλα. Κάθε φορά που το παιχνίδι με αναγκάζει να χρησιμοποιήσω άλλο crest τα βρίσκω μπαστούνια. 😛 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από Charismo 1
konstantin79 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Μετά από 15 επιπλέον θανάτους και πολλά καντήλια κατάφερα και την έβγαλα. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Update: Αχαχαχα και στα καπάκια πέφτω στη Widow. Αν και αυτή είναι πιο προβλέψιμη. Καληνύχτα Team Cherry Σε καταλαβαίνω... και εγώ το ίδιο. Πάνω που την πέρασα, εσκασα πάνω στη widow που με έσκισε με συνοπτικές διαδικασίες. Εκεί είπα να κανω ενα τουρ να δω σημεία που ειχα αφήσει (με σκαρφάλωμα τοιχων) έπεσα στο skull beast και στο καπάκι στη φυλακή.... Το μπινελικι πήγε κ ηρθε...αλλά σαν μαζοχα συνεχισα 1
Charismo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μετά από κάνα δυο quests και λίγη ακόμα περιπλάνηση έφτασα τελικά Spoiler στο Act 3. Απ'ότι φαίνεται έχει πολύ ψωμί ακόμα το παιχνίδι. Το προχώρησα λίγο και βρήκα και το τελευταίο crest. Είμαι γύρω στις 58 ώρες και βλέπω να φτάνω εύκολα τις 70, πιθανότατα και παραπάνω, γιατί θέλω να πάω για 100% blind, αν είναι εφικτό. Εν τω μεταξύ υπάρχει achievement να το κάνεις 100% στις 30 ώρες. Οκ καταλαβαίνω πως στο πρώτο playthrough που ψάχνεσαι θα ξεπεράσεις αυτές τις ώρες κατά πολύ, αλλά ακόμα και σε επόμενα playthroughs νομίζω πως είναι ακραίο, γιατί υπάρχει πολύ content και πολλά αντικείμενα για να μαζέψεις, όπως επίσης και πολλά bosses. Δεν νομίζω να το πάω για platinum, γιατί μαζί με το παραπάνω συν το achievement για τερματισμό σε 5 ώρες δεν θα το παλέψω. Τα timed trophies / achievements ποτέ δεν τα χώνεψα. 2
Bourdoulas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Επιτέλους βρήκα τον τρόπο για να νικάω όλα τα bosses στο παιχνίδι εύκολα. Παίζεις το boss και χάνεις άπειρες φορές. Να χάνεις σε σημείο που να σου σπάνε τα νεύρα, να βρίζεις θεούς και δαίμονες. Μετά Spoiler κάνεις ένα διάλειμμα, γυρνάς και του αλλάζεις τα φώτα 😛 2
dekulinkgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Επιτέλους βρήκα τον τρόπο για να νικάω όλα τα bosses στο παιχνίδι εύκολα. Παίζεις το boss και χάνεις άπειρες φορές. Να χάνεις σε σημείο που να σου σπάνε τα νεύρα, να βρίζεις θεούς και δαίμονες. Μετά Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου κάνεις ένα διάλειμμα, γυρνάς και του αλλάζεις τα φώτα 😛 Αυτό βρε συ είναι παλιά τεχνική από souls😛 Πάντως όσα bosses είναι 1v1 είναι μια χαρά.Όπου εμπλέκονται παραπάνω από ένας εχθρός ταυτόχρονα είναι σπάσιμο νεύρων. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από dekulinkgr
Charismo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Το endgame στο Spoiler Act 3 είναι αρκετά grindy και κουραστικό. Ενώ μέχρι τώρα το πήγαιναν πολύ καλά, το content σε αυτό το σημείο είναι σαν να τους τελείωσαν κάπως οι ιδέες. Κάθε boss έχει unskippable waves εχθρών πριν το αντιμετωπίσεις, πολεμάς αναβαθμισμένες εκδόσεις παλαιότερων bosses και νιώθω σαν να είναι το Pantheon του πρώτου, απλά σπαστό σε διαφορετικές τοποθεσίες. Ίσως φταίει το κάψιμο μετά από τόσες ώρες, αλλά νομίζω πως ήθελε μεγαλύτερο polish στο τέλος. Το λιγότερο content δεν είναι πάντα κακό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα