Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως όταν βλέπω ΑΙ σε προϊόν είτε σε εικόνα είτε σε βίντεο δεν το αγοράζω. Αν δηλαδή η διαφήμιση σου είναι τόσο πρόχειρη όσο ένα promt φαντάσου τι σκατίλα θα είναι το προϊόν σου. Στην τελική βγάλε ένα βίντεο με το κινητό σου να το διαφημίζεις ο ίδιος αν δεν θέλεις να δώσεις χρήματα σε ηθοποιούς.

Επεξ/σία από magictoboggan
  • Like 4
Δημοσ.

Έρχεται η εποχή που πολλοί θα πιστεύουν την ψεύτικη "πραγματικότητα" που άλλοι θα τους προβάλουν. Είπαμε, όταν αφήνεις την σκέψη σου να την κάνουν άλλοι αντί εσύ, μόνο κακά μπορούν να σου συμβούν.

Δημοσ.

Για να πάρετε μια ένδειξη για το πως σκέφτονται οι εταιρίες, να σας πω το εξής.

Εργάζομαι ως μηχανικός που κυρίως στήνει contact centers για μεγάλους οργανισμούς. Πλέον ΟΛΟΙ οι πελάτες ζητούν να μπαίνουν AI agents (Voice AI bots ή Chat AI bots) για να εξυπηρετούν τους πελάτες. Ο σκοπός ουσιαστικά είναι να μειώσουν στο ελάχιστο το ανθρώπινο δυναμικό και να πέσει δραματικά το κόστος.

Αναλογιστείτε λοιπόν, ότι απο την στιγμή που μεγάλες εταιρίες βασίζουν την εξυπηρέτηση πελατών στο AI, που έχει απίστευτο impact στο customer satisfactory, πόσο λιγότερο business risk, έχει απλά μια διαφήμιση, όπου το κοινό κατά μεγάλο ποσοστό δεν θα καταλάβει αν είναι πραγματική ή όχι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, nikosgalis είπε

Το κόστος ειναι 1/000 θέλεις να πεις.

Την περασμένη εβδομάδα δημιούργησα κι εγω την πρώτη μοιυ διαφήμιση για την επιχείρησή μου. 
Θα έπρεπε να προσλάβω διαφημιστική με:
- σεναριογραφο
- σκηνοθέτη
- καμεραμαν
- τεχνικό φωτισμού
- σκηνογράφο που θα στήσει το σκηνικό (+το κόστος των επίπλων, κλπ)
- ηθοποιό
- μαγιγιέζ + κομμώτρια
- ηχολήπτη
- μοντέρ

Κάνε εναν υπολογισμό κόστους και πες μου πόσο στοιχίζει μια τέτοια παραγωγή και μετά μπες στο VEO 3 και δες τις συνδρομές

ε δεν ειμαι ειδικος. με βασικες γνωσεις απλα ειπα οτι ειναι φθηνοτερο. εσυ εισαι του κλαδου, τα ξερεις σιγουρα πολυ καλυτερα. οπως και ειπες.

• Like 1
Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό η μόνη διαφήμιση που με έχει επηρρεάσει είναι αυτή της American Eagle με την Sweeney.

ΞΥΠΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ PRODUCTS PROMOTED ΜΕ AI!!!

.

.

.

.

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΙΚΥ ΜΑΟ!!!! 

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sorath είπε

Για να πάρετε μια ένδειξη για το πως σκέφτονται οι εταιρίες, να σας πω το εξής.

Εργάζομαι ως μηχανικός που κυρίως στήνει contact centers για μεγάλους οργανισμούς. Πλέον ΟΛΟΙ οι πελάτες ζητούν να μπαίνουν AI agents (Voice AI bots ή Chat AI bots) για να εξυπηρετούν τους πελάτες. Ο σκοπός ουσιαστικά είναι να μειώσουν στο ελάχιστο το ανθρώπινο δυναμικό και να πέσει δραματικά το κόστος.

Αναλογιστείτε λοιπόν, ότι απο την στιγμή που μεγάλες εταιρίες βασίζουν την εξυπηρέτηση πελατών στο AI, που έχει απίστευτο impact στο customer satisfactory, πόσο λιγότερο business risk, έχει απλά μια διαφήμιση, όπου το κοινό κατά μεγάλο ποσοστό δεν θα καταλάβει αν είναι πραγματική ή όχι.

Και όλοι οι πελάτες ζητούν στο bot να μιλήσουν με κάποιον εκπρόσωπο γιατί (από προσωπική εμπειρία) κατά 99% το bot το λούζει.

Πολύ πρόσφατα ζητούσα στο bot της Vodafone (το Tobi), να μου πει ποιο είναι το πέναλτυ λήξης συμβολαίου μου και δεν είχε ιδέα για τι πράγμα μιλάω, με αποτέλεσμα να μου τρώει χρόνο και να καταλήξω σε εκπρόσωπο.

Θα μου πεις κάνουν πειράματα ακόμα μέχρι να τελειοποιηθούν, αυτό δεν αλλάζει όμως την εμπειρία μου και την δυσανασχέτησή μου.

Επεξ/σία από xrist0s92
  • Like 2
Δημοσ.

ναι αλλα και οι μπουλντόζες έκλεψαν τις δουλειές των χειριστών ταύρων και μουλαριών.

α, και οι υπολογιστές έκλεψαν τις δουλειές των μαθηματικών που έκαναν υπολογισμούς στο χέρι.

Γενικά δύσκολα τα πράγματα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε

OK.... και τι με αυτό. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι.... Παντού τα ίδια.... Καλός ή κακός η τεχνολογία, εξέλιξη προχωρά !!!!

Η τεχνολογια εξελιξη προχωρα και η ανθρωποτητα εχει μεινει στο 1950.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Έρχεται η εποχή που πολλοί θα πιστεύουν την ψεύτικη "πραγματικότητα" που άλλοι θα τους προβάλουν. Είπαμε, όταν αφήνεις την σκέψη σου να την κάνουν άλλοι αντί εσύ, μόνο κακά μπορούν να σου συμβούν.

Ήδη αυτό συμβαίνει. οι αλγόριθμοι σου λένε αυτό που θέλεις να ακούσεις, όχι την αλήθεια ούτε την άλλη άποψη.  Μπορεί να υπάρχουν 100.000 δεδομένα για ένα θέμα, αλλά θα σου δώσουν να ακούσεις μόνο τις 5-6 γνώμες που ταιριάζουν με το δικό σου ιδεολογικό προφίλ.

Επίσης σε χώρες όπως η Β. Κορέα η Κίνα και η Ρωσία φιλτράρονται τα πάντα που έρχονται εκτός της χώρας.

Δημοσ.

πωω και ήθελα να γίνω ηθοποιός να κάνω κωλοτούμπες σε κανένα θεατρικό να τσιμπάω τις επιδοτήσεις από το κράτος...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, liakos356 είπε

Στην Ελλάδα νομίζω ότι η Inalan έχει ήδη ξεκινήσει με διαφημίσεις AI. 

Άλλο να βγάζει τύπου κόμικ ή CGI, κι άλλο να προσπαθεί να μιμηθεί ανθρώπους και να τους κάνει χάλια. Εκτός αν κάνει το δεύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...