geomrk Δημοσ. χθες στις 06:14 πμ Δημοσ. χθες στις 06:14 πμ 5 ώρες πριν, miltos_id είπε ζευγοποιημένα με iPhone 15 και μεταγενέστερο 15 Pro* 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. χθες στις 07:16 πμ Δημοσ. χθες στις 07:16 πμ 7 hours ago, kanenaprivacy said: Μου έκαναν δώρο τα Airpods 1. Τα ερωτεύθηκα. Μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό μου πως κάποιος έδωσε 140ευρ για ψείρες ακουστικά για εμένα. Μετά από δύο χρόνια λόγω μπαταρίας μου πέθαναν μέσα στα χέρια μου ( τα ακουστικά που αγαπούσα ) και έμαθα πως δεν μπορώ να αντικαταστήσω τις μπαταρίες. Απογοητεύθηκα πάρα πολύ και είπα μέχρι να φτιάξουν αυτό το πρόβλημα με τις μπαταρίες δεν θα πάρω άλλα. Έχω over-ears άλλης εταιράις τώρα και wired EarPods. Αντικαθιστώ τα airpods ανά διετία. Δυστυχως είναι κατασκευασμένα σαν αναλώσιμα. Από το 2018 βρίσκομαι αισίως στα 4α airpods. Τα βλέπω σαν υπηρεσία να πληρώνω 6 ευρώ το μήνα για airpods. Είναι τραγικό, αλλά μου είναι χρήσιμα. 2
axidousgr Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ ισως το πιο σημαντικο να αγορασει κανεις απο την χθεσινη παρουσιαση ! 2
Vasilis St. Δημοσ. χθες στις 10:01 πμ Δημοσ. χθες στις 10:01 πμ τα λατρεύω τα pro 2 μου, σκέφτομαι και τα pro 3, αλλά ρε παιδιά, αν ακούτε μουσική και αρχίσετε να τραγουδάτε φερ' ειπείν, αυτό δε σας εκνευρίζει που το αντιλαμβάνετε σαν ομιλία και χαμηλώνει την ένταση του ήχου; ενοχλεί κανέναν άλλο; γιατί εμένα μου την παίζει άσχημα...
margaritagr Δημοσ. χθες στις 10:06 πμ Δημοσ. χθες στις 10:06 πμ 5 λεπτά πριν, Vasilis St. είπε τα λατρεύω τα pro 2 μου, σκέφτομαι και τα pro 3, αλλά ρε παιδιά, αν ακούτε μουσική και αρχίσετε να τραγουδάτε φερ' ειπείν, αυτό δε σας εκνευρίζει που το αντιλαμβάνετε σαν ομιλία και χαμηλώνει την ένταση του ήχου; ενοχλεί κανέναν άλλο; γιατί εμένα μου την παίζει άσχημα... Μάλλον είναι feature για να προστατεύει τους γύρω 🤣😂 6
orestissar Δημοσ. χθες στις 10:07 πμ Δημοσ. χθες στις 10:07 πμ 6 λεπτά πριν, Vasilis St. είπε τα λατρεύω τα pro 2 μου, σκέφτομαι και τα pro 3, αλλά ρε παιδιά, αν ακούτε μουσική και αρχίσετε να τραγουδάτε φερ' ειπείν, αυτό δε σας εκνευρίζει που το αντιλαμβάνετε σαν ομιλία και χαμηλώνει την ένταση του ήχου; ενοχλεί κανέναν άλλο; γιατί εμένα μου την παίζει άσχημα... ρε συ μπορεις απλα να απενεργοποιησεις το conversation awareness δε χρειαζεται να το χεις μονιμως on.
arxontas2323 Δημοσ. χθες στις 10:08 πμ Δημοσ. χθες στις 10:08 πμ 6 λεπτά πριν, Vasilis St. είπε τα λατρεύω τα pro 2 μου, σκέφτομαι και τα pro 3, αλλά ρε παιδιά, αν ακούτε μουσική και αρχίσετε να τραγουδάτε φερ' ειπείν, αυτό δε σας εκνευρίζει που το αντιλαμβάνετε σαν ομιλία και χαμηλώνει την ένταση του ήχου; ενοχλεί κανέναν άλλο; γιατί εμένα μου την παίζει άσχημα... μπορεις να το απενεργοποιησεις ή να σταματησεις να τραγουδάς
Jmanol000 Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ 12 ώρες πριν, kanenaprivacy είπε Μου έκαναν δώρο τα Airpods 1. Τα ερωτεύθηκα. Μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό μου πως κάποιος έδωσε 140ευρ για ψείρες ακουστικά για εμένα. Μετά από δύο χρόνια λόγω μπαταρίας μου πέθαναν μέσα στα χέρια μου ( τα ακουστικά που αγαπούσα ) και έμαθα πως δεν μπορώ να αντικαταστήσω τις μπαταρίες. Απογοητεύθηκα πάρα πολύ και είπα μέχρι να φτιάξουν αυτό το πρόβλημα με τις μπαταρίες δεν θα πάρω άλλα. Έχω over-ears άλλης εταιράις τώρα και wired EarPods. Βλακείες . Για να γινόταν αποσπώμενη η μπαταρία θα ήταν και πολύ πιο μεγάλα και πιο βαριά δεν αξίζει 2 ώρες πριν, Vasilis St. είπε τα λατρεύω τα pro 2 μου, σκέφτομαι και τα pro 3, αλλά ρε παιδιά, αν ακούτε μουσική και αρχίσετε να τραγουδάτε φερ' ειπείν, αυτό δε σας εκνευρίζει που το αντιλαμβάνετε σαν ομιλία και χαμηλώνει την ένταση του ήχου; ενοχλεί κανέναν άλλο; γιατί εμένα μου την παίζει άσχημα... Ενοχλητικό είναι όταν βήχεις και νομίζει ότι μιλάς και κόβει τον ήχο . Ναι ενοχλεί για αυτό το έχω κλειστό και άμα μου μιλήσει κανείς τα βάζω transparency
Vasilis St. Δημοσ. χθες στις 12:45 μμ Δημοσ. χθες στις 12:45 μμ 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Μάλλον είναι feature για να προστατεύει τους γύρω 🤣😂 χτύπα κι άλλο, θα τ' αντέξω 2 ώρες πριν, orestissar είπε ρε συ μπορεις απλα να απενεργοποιησεις το conversation awareness δε χρειαζεται να το χεις μονιμως on. είχα ψάξει αν γίνεται και έλεγαν όλοι όχι, λες να είναι τόσο απλό; 2 ώρες πριν, arxontas2323 είπε μπορεις να το απενεργοποιησεις ή να σταματησεις να τραγουδάς πως απενεργοποιείται; σε βιντεάκια που έψαξα έλεγε πως δε γίνεται 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. χθες στις 12:49 μμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 12:49 μμ 3 λεπτά πριν, Vasilis St. είπε χτύπα κι άλλο, θα τ' αντέξω είχα ψάξει αν γίνεται και έλεγαν όλοι όχι, λες να είναι τόσο απλό; πως απενεργοποιείται; σε βιντεάκια που έψαξα έλεγε πως δε γίνεται
Vasilis St. Δημοσ. χθες στις 12:50 μμ Δημοσ. χθες στις 12:50 μμ 1 λεπτό πριν, billdanos είπε είσαι αρχηγόπουλο, ευχαριστώ
terry308 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Αξίζει η αλλαγή απο huawei Freebuds 3 Pro ; Κινητό Iphone 15pro ... κανει που και που νερά με τις συνδέσεις κατά τις κλήσεις με τα huawei buds... και το σκέφτομαι για αλλαγή .
kanenaprivacy Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Βλακείες . Για να γινόταν αποσπώμενη η μπαταρία θα ήταν και πολύ πιο μεγάλα και πιο βαριά δεν αξίζει Ενοχλητικό είναι όταν βήχεις και νομίζει ότι μιλάς και κόβει τον ήχο . Ναι ενοχλεί για αυτό το έχω κλειστό και άμα μου μιλήσει κανείς τα βάζω transparency Είχα ακούσει στο παρελθόν μια πληροφορία πως τα AirPods έχουν πιο μεγάλα έσοδα μόνα τους από ό,τι έχει ολόκληρη η Sony σαν εταιρία. Λες δεν μπορούσαν να σχεδιάσουν μια λύση για την μπαταρία τους; Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από kanenaprivacy 1
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 34 λεπτά πριν, kanenaprivacy είπε Είχα ακούσει στο παρελθόν μια πληροφορία πως τα AirPods έχουν πιο μεγάλα έσοδα μόνα τους από ό,τι έχει ολόκληρη η Sony σαν εταιρία. Λες δεν μπορούσαν να σχεδιάσουν μια λύση για την μπαταρία τους; Για να πετύχουν τι ; Μια βλακεία που μόνο κάτι τύπους σαν εσένα που δεν είσαι καν πελάτης ενδιαφέρει ; Σορι αλλά εδώ είναι αγορά και το κοινό θέλει να είναι πλήρως ελαφριά και να τα αλλάζει όταν με το καιρό φθαρούν που θα φθαρούν σίγουρα και θα πάρει καινούρια Τέλος
jimmy213 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 45 minutes ago, kanenaprivacy said: Είχα ακούσει στο παρελθόν μια πληροφορία πως τα AirPods έχουν πιο μεγάλα έσοδα μόνα τους από ό,τι έχει ολόκληρη η Sony σαν εταιρία. Λες δεν μπορούσαν να σχεδιάσουν μια λύση για την μπαταρία τους; Τι λύση να δώσουν ακριβώς; Σε ποια ακουστικά άλλης εταιρείας μπορείς να αλλάξεις μπαταρία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα