digitalarchive Δημοσ. χθες στις 10:57 μμ Δημοσ. χθες στις 10:57 μμ image sensor καμια αλλαγη τοσα χρονια. reverse charging καμια. Apple AI? αφαντο. τα χρωμματα για τα μπάζα. 5 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. χθες στις 10:57 μμ Δημοσ. χθες στις 10:57 μμ Μπράβο στην apple που μετά από τόσα χρόνια είπε να αλλάξει κάτι στο κινητό,μακάρι να το κάνει και η Samsung Αλλά το έκανε πανασχημο το κακόμοιρο 2
ADHD Δημοσ. χθες στις 10:58 μμ Δημοσ. χθες στις 10:58 μμ Δεν μπορω να το πιστεψω ακομη οτι στην ουσια "διεγραψαν" ετσι απλα ενα απο τα πιο αν οχι το πιο δημοφιλες χρωμα διαχρονικα. 😡 6 1
Marduk1 Δημοσ. χθες στις 11:01 μμ Δημοσ. χθες στις 11:01 μμ (επεξεργασμένο) οντως ο σχεδιασμος και τα χρωματα ειναι κακιστα αλλα κατω απο το καπο πανισχυρο!!! Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Marduk1 2
digitalarchive Δημοσ. χθες στις 11:10 μμ Δημοσ. χθες στις 11:10 μμ ακομα και στο ασημι δειτε πως γραφει το κεραμικ glass. απλα απαράδεκτοι. λες και παιρνουμε κινητο απο TEMU το μαυρο δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ειχαν προβλημα στο production line γιατι δεν βγαζει κανενα νοημα. 4
LLLEFTERIS Δημοσ. χθες στις 11:15 μμ Δημοσ. χθες στις 11:15 μμ Αυτο το σαν καπακι πισω τι χαζομαρα ειναι γιατι δεν εβαζαν κανονικο καπακι τουλαχιστον για ευκολη αλλαγη της μπαταριας; 2
kinhthra Δημοσ. χθες στις 11:19 μμ Δημοσ. χθες στις 11:19 μμ 1 ώρα πριν, fchris81 είπε φαντάζομαι ότι είναι 19 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία, σωστά; Σωστά, σύμφωνα με το άρθρο εδώ θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.
HateMe Δημοσ. χθες στις 11:21 μμ Δημοσ. χθες στις 11:21 μμ 1 hour ago, kundi said: ο σχεδιασμός δεν μου αρέσει , πλέον είναι απλησίαστα , οι τιμές έχουν ξεφύγει καμία δικαιολογία στην Ευρώπη. Αυτή η καραμέλα με τις τιμές πότε θα σταματήσει; Πάντα εκεί έπαιζαν οι τιμές. Να σου θυμίσω πόσο είχε η σειρά 11 πχ ; 5
corr8 Δημοσ. χθες στις 11:21 μμ Δημοσ. χθες στις 11:21 μμ Μόνο εμενα μου αρεσε το πορτοκαλι? 😂 Ειναι ασχημούλικο και εχει... αυτο το κατι που σε τσιγκλάει να το συμπαθησεις μολις βλεπεις ενα κραυγαλέο χρωμα που βγάζει ματι 😂 Το συμπαθησα γιατι ειναι τοσο πολυ ασχημο 🤣💀 3 1 5
aces Δημοσ. χθες στις 11:23 μμ Δημοσ. χθες στις 11:23 μμ (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε Κάτοχος 13 PM, σκυλομετανιώνω που δεν πήγα σε 16 PM πέρσι και είπα να περιμένω ένα χρόνο ακόμη. Και, οποία απογοήτευσις, τα χρώματα είναι επιεικώς για τα μπάζα (κανένα δεν μου αρέσει), ενώ η απουσία του τιτανίου είναι ξεκάθαρο downgrade όσο κι αν θέλουν να το παρουσιάσουν ως «αναγκαίο για λόγους ψύξης». Πλέον έχω τις εξής επιλογές: παίρνω ένα χρόνο μετά το 16 PM (αν μάλιστα πέσει λίγο ακόμα η τιμή του πριν την απόσυρση), ή μένω για τέταρτο χρόνο με το 13 PM περιμένοντας μήπως του χρόνου υπάρξουν πιο ριζικές αλλαγές και, κυρίως, καλύτερη παλέτα χρωμάτων• τεράστιο και εντελώς ακατανόητο λάθος η αφαίρεση του μαύρου και (δευτερευόντως) του Natural Titanium. Για κάνα 2μηνο θα έχουν στοκ σε 16 pro/max τότε συνήθως αποσύρονται τα περσινά Pro. Ίσως πέσει κάνα 80€ ακόμα ότι μείνει σε στοκ. Από Νοέμβριο θα έχει διαθεσιμότητα στα καινούργια κ αποσύρεται η προηγούμενη.σειρα στα Pro. Ναι και το natural γκρι έφυγε κ αυτό έπρεπε να έχουν 4 χρώματα διαθεσιμα. Επεξ/σία χθες στις 11:25 μμ από aces 2
Hellenicsun Δημοσ. χθες στις 11:24 μμ Δημοσ. χθες στις 11:24 μμ Από τη παρουσίαση, δύο πράγματα βρίσκω ως θετικά: το απλό 17 γίνεται επιτέλους μια ολοκληρωμένα καλή πρόταση (οθόνη, κάμερες, 256GB αρχικά) και - επιτέλους - καταργήθηκαν τα 128GB που στις μέρες μας - δυστυχώς - δε φτάνουν. 7
Nabuko Δημοσ. χθες στις 11:26 μμ Δημοσ. χθες στις 11:26 μμ To air φαίνεται πιο όμορφο και ίσως και πιο ενδιαφέρον σαν κόνσεπτ ή είναι ιδέα μου?
ahill2 Δημοσ. χθες στις 11:29 μμ Δημοσ. χθες στις 11:29 μμ Άντε να κάνω και εγώ ένα σχόλιο , πρώτα από όλα σήμερα (και τα προηγούμενα χρόνια) αλλά ίδιος σήμερα φάνηκε καθαρά πόσο λείπει το διδυμο Jobs + Ivy. Αν και το σχέδιο είναι υποκειμενικό κατα πλειοψηφία πιστεύω ο κόσμος θα το βρίσκει άσχημο, βέβαια θα διαφωνήσω με τα σχόλια ότι είναι το πιο άσχημο κινητό για μένα το κινητό της google έχει τα πρωτια. Όσον αφορά την τιμή το ότι ανέβασαν την τιμή επειδή ανέβηκε η χωρητικοτητα είναι γελοίο, η apple ήταν πάντα φημισμένη για το γεγονός ότι όταν έβγαινε καινούργιο μοντέλο και είχε πλέον αυξημένη βασική χωρητικότητα η τιμή έμενε η ίδια με το προηγούμενο μοντέλο.(Cook ειναι οτι θελει κανει). Φέτος κυριολεκτικά το 17ρι είναι το καλύτερο κινητό που έχει να προσφέρει η apple στον καταναλωτή. 2 1
kapodistrias Δημοσ. χθες στις 11:30 μμ Δημοσ. χθες στις 11:30 μμ Περιμένω απαντηση των fans για το πίσω μέρος του στυλ: "ε αφού βάζουμε θήκη έτσι κι αλλιως" 1
polaki Δημοσ. χθες στις 11:32 μμ Δημοσ. χθες στις 11:32 μμ 14 pro max εδώ. Τί είναι αυτό το ελεεινό καπάκι στο πίσω μέρος. Που είναι το μαύρο. Το ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ!!! Επίσης τόσο καιρό εστιάζαμε (και καλά κάναμε) στα προτερήματα του τιτανίου over αλουμινίου. Και τώρα πάλι αλουμίνιο. Εμπρός, ΠΙΣΩ. Ειλικρινά αν και ηλπιζα να πάω σε αναβάθμιση στο 17, θα μείνω άλλη μια χρόνια στο 14 και βλέπουμε του χρόνου. Ή κανένα καλό μτχ από εδώ στο 16 pro max. Το 17αρι για μένα είναι fail release. Θα το δούμε και στην πράξη βέβαια. Αλλά πρώτες εντυπώσεις πλήρως απογοητευτικές. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα