nikosp97 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:34 μμ 2 λεπτά πριν, G10rgos είπε Ίσως παίζει ρόλο που εγώ το έχω βάλει παραλαβή από κατάστημα; Σκέφτομαι εγώ τώρα... αν και πέρυσι το είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα και μου έλεγε ότι λέει και στον φίλο πιο πάνω. Και εγώ πέρυσι παραλαβή από κατάστημα , παρέλαβα κανονικά day1 , απλα τον παίζουν μέχρι να σε πάρουν τηλ κλπ ενώ με παράδοση στο στέλνουν αμέσως απ την αποθήκη την ίδια μέρα σπίτι 1
Delas.46 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 μμ Απο istorm όσοι παρηγγειλαν περσυ, η σελιδα τους λειτούργησε κανονικα ή θα έχουμε θέματα; Επίσης πήρατε όλοι day 1 αν προλάβατε να κάνετε παραγγελία στα πρώτα λεπτά;
G10rgos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:58 μμ 15 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Απο istorm όσοι παρηγγειλαν περσυ, η σελιδα τους λειτούργησε κανονικα ή θα έχουμε θέματα; Επίσης πήρατε όλοι day 1 αν προλάβατε να κάνετε παραγγελία στα πρώτα λεπτά; Δεν πήρα από iStorm αλλά θυμάμαι ότι στην πρώτη τουλάχιστον μισή ώρα δεν λειτούργησε κανονικά η σελίδα τους, δεν μπορούσες να παραγγείλεις σαν άνθρωπος κόλλαγε η σελίδα και δεν προχωρούσε στα στάδια της παραγγελίας. Οπότε όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε, όπως και κάθε χρονιά.
Axelq Δημοσ. χθες στις 12:14 πμ Δημοσ. χθες στις 12:14 πμ Αξίζει η αγορά του 17 Pro Max από Αμερική σε κάνα μήνα; Απλά βγαίνει μόνο με eSIM εκεί.
aler45 Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ 6 minutes ago, Axelq said: Αξίζει η αγορά του 17 Pro Max από Αμερική σε κάνα μήνα; Απλά βγαίνει μόνο με eSIM εκεί. Δεν επισκευάζετε εύκολα Ελλάδα αν συμβεί το οτιδήποτε.
Angeldust Δημοσ. χθες στις 12:44 πμ Δημοσ. χθες στις 12:44 πμ 29 λεπτά πριν, Axelq είπε Αξίζει η αγορά του 17 Pro Max από Αμερική σε κάνα μήνα; Απλά βγαίνει μόνο με eSIM εκεί. Το οτι βγαίνει μόνο με eSim είναι καλό γιατί θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με την εγγύηση εδώ αν έχεις κάποιο πρόβλημα.
teol20 Δημοσ. χθες στις 12:50 πμ Δημοσ. χθες στις 12:50 πμ H εγγύηση της Apple ειναι παγκόσμια για ένα χρόνο. Δεν έχεις σημασία που έχει αγοραστεί. Μετά εννοείται δεν υπάρχει καμία κάλυψη.
pj2501 Δημοσ. χθες στις 01:05 πμ Δημοσ. χθες στις 01:05 πμ Μόνο εγώ θα βάλω παραγγελία το αιρ ή είναι και κανας άλλος βλαμμένος ? 1 2
Angeldust Δημοσ. χθες στις 01:43 πμ Δημοσ. χθες στις 01:43 πμ 47 λεπτά πριν, teol20 είπε H εγγύηση της Apple ειναι παγκόσμια για ένα χρόνο. Δεν έχεις σημασία που έχει αγοραστεί. Μετά εννοείται δεν υπάρχει καμία κάλυψη. Ελλάδα η εγγύηση είναι 2 χρόνια. 1 από Apple και 1 από αντιπροσωπεία.
teol20 Δημοσ. χθες στις 01:51 πμ Δημοσ. χθες στις 01:51 πμ 7 λεπτά πριν, Angeldust είπε Ελλάδα η εγγύηση είναι 2 χρόνια. 1 από Apple και 1 από αντιπροσωπεία. Αναφέρομαι σε αγορά από Αμερική
G10rgos Δημοσ. χθες στις 07:09 πμ Δημοσ. χθες στις 07:09 πμ Πατήστε καρδιά σε αυτό το σχόλιο όποιος πάει από 16 Pro Max σε 17 Pro Max ή πατήστε οτιδήποτε άλλο αν πηγαίνετε από άλλο μοντέλο σε οποιοδήποτε άλλο της σειράς 17. Έχω απορία αν είμαστε αρκετοί. 12 2 1 1
tommy1984 Δημοσ. χθες στις 09:55 πμ Δημοσ. χθες στις 09:55 πμ Έχει κάποιος εικόνα πότε θα τα βάλουν στα καταστήματα για να μπορούμε να τα δούμε και από κοντά;
Lewnidas1995 Δημοσ. χθες στις 09:57 πμ Δημοσ. χθες στις 09:57 πμ 1 minute ago, tommy1984 said: Έχει κάποιος εικόνα πότε θα τα βάλουν στα καταστήματα για να μπορούμε να τα δούμε και από κοντά; Πιστεύω κοντά στα Χριστούγεννα ή αρχές Δεκέμβρη 3
Costaskokk Δημοσ. χθες στις 10:03 πμ Δημοσ. χθες στις 10:03 πμ 7 λεπτά πριν, tommy1984 είπε Έχει κάποιος εικόνα πότε θα τα βάλουν στα καταστήματα για να μπορούμε να τα δούμε και από κοντά; Από την ερχόμενη παρασκευή θα το έχουν οι περισσότεροι βιτρίνα... .
tommy1984 Δημοσ. χθες στις 10:08 πμ Δημοσ. χθες στις 10:08 πμ 4 λεπτά πριν, Costaskokk είπε Από την ερχόμενη παρασκευή θα το έχουν οι περισσότεροι βιτρίνα... . Α οκ. Γιατί μου φάνηκε περίεργο για βιτρίνα 3 μήνες μετά που είπε ο Λεωνιδας. Σ´ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα