Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καλέστε άμεσα τα κεντρικά με το νούμερο που γράφει πίσω η κάρτα να σας ακυρώσουν την χρέωση.

Πολύ λάθος που το δεχτήκατε έτσι αδιαμαρτύρητα.

Και τι να τους πουμε οτι θελουμε ακυρωση της ασφαλειας τη καρτας;; Δε θα μας πουν να κλεισουμε ραντεβου για καταστημα;; Η οτι οντως και καλα ειναι υποχρεωτικο κ μπουρου μπουρου διαφωτισε με.  Το νουμερο 4848 κατι αυτο εννοεις;;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Και τι να τους πουμε οτι θελουμε ακυρωση της ασφαλειας τη καρτας;; Δε θα μας πουν να κλεισουμε ραντεβου για καταστημα;; Η οτι οντως και καλα ειναι υποχρεωτικο κ μπουρου μπουρου διαφωτισε με.  Το νουμερο 4848 κατι αυτο εννοεις;;

Δεν ειναι υποχρεωτικό να βγάλεις ασφάλεια.Είναι κάτι που το κάνουν κατά κόρο στα καταστήματα και όπου πιάσει.Ναι σε αυτό το τηλέφωνο πάρτε.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν ειναι υποχρεωτικό να βγάλεις ασφάλεια.Είναι κάτι που το κάνουν κατά κόρο στα καταστήματα και όπου πιάσει.Ναι σε αυτό το τηλέφωνο πάρτε.

Δε το προλαβα εφυγε θα παρουμε τη δευτερα. Δε μου απαντας ομως θα γινει η ακυρωση μεσω τηλ η θα μας πουν να παμε σε καταστημα παλι;;εισαι σιγουρος οτι μπορει να γινει ακυρωση;;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Δε το προλαβα εφυγε θα παρουμε τη δευτερα. Δε μου απαντας ομως θα γινει η ακυρωση μεσω τηλ η θα μας πουν να παμε σε καταστημα παλι;;εισαι σιγουρος οτι μπορει να γινει ακυρωση;;

Τι να σου απαντήσω εγώ;Δεν δουλευω στην ΕΤΕ για να επεξεργαστώ το αίτημα σου.Αλλά ναι ,απο αλλες περιπτώσεις που έχουν γραφτεί πήραν τα χρήματα πίσω.

Δημοσ.

Νομιζα οτι απο αλλες περιπτωσεις που λες οτι ηξερες αν μεσω τηλ γινεται η διαδικασια η χρειαζεται να παμε παλι στο καταστημα.Στο τηλ τι να πουμε οτι απλως θελουμε ακυρωση της ασφαλειας της καρτας;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, johnmayson είπε

Νομιζα οτι απο αλλες περιπτωσεις που λες οτι ηξερες αν μεσω τηλ γινεται η διαδικασια η χρειαζεται να παμε παλι στο καταστημα.Στο τηλ τι να πουμε οτι απλως θελουμε ακυρωση της ασφαλειας της καρτας;

Ναι.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, johnmayson είπε

απορια μπορουμε να ακυρωσουμε τη ασφαλεια εστω για το 2 χρονο;; ( σκεφτηκα να παμε κατα το ιουλιο και να του πουμε οτι δε θελουμε την ασφαλεια 32 ευρω) για πειτε μου αν γνωριζετε τι ισχυει;;

Ποιον Ιούλιο? έχετε 14 ημέρες για να κάνετε υπαναχώρηση. Θα ξαναπάτε απ' το κατάστημα και θα την ακυρώσετε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Ποιον Ιούλιο? έχετε 14 ημέρες για να κάνετε υπαναχώρηση. Θα ξαναπάτε απ' το κατάστημα και θα την ακυρώσετε. 

Η αρχικη μου σκεψη ειναι να αφησουμε το πρωτο χρονο και να παμε τον ιουλιο του 26 για ακυρωση του 2 χρονου ασφαλειας της καρτας που ξεκιναει το σεπτεμβριο του 26.Σε περιπτωση που μπουμε στη διαδικασια να ακυρωσουμε τωρα τη ασφαλεια αν καταλαβαινω σωστα θα παρουμε τηλ τη δευτερα και θα μας κλεισουν παλι ραντεβου για να παμε σε καταστημα να ακυρωσουμε τη ασφαλεια σωστα; Αποριες στο τηλ λεμε οτι απλως θελουμε ακυρωση της ασφαλειας;; 2 πρεπει να παμε στο ιδιο καταστημα;; 

Επεξ/σία από johnmayson
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmayson είπε

Η αρχικη μου σκεψη ειναι να αφησουμε το πρωτο χρονο και να παμε τον ιουλιο του 26 για ακυρωση του 2 χρονου ασφαλειας της καρτας που ξεκιναει το σεπτεμβριο του 26

Άμα είναι τόσο μεγάλο θέμα να ξαναπάει ο υπογράφων το συμβόλαιο να κάνει την υπαναχώρηση και δε σας νοιάζει που θα σας φάνε έτσι 32 ευρώ μαμησιάτικα πηγαίνετε όποτε θέλετε. 

Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο και δεν χρειάζεται να περιμένεις τη Δευτέρα αλλά μπορείς να πάρεις και σήμερα και αύριο στο 2104848480

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...