Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Αν δεν πινεις καφε τι γινεται ?

αν δεν πίνεις καφέ καθόλου όλο το χρόνο έχεις απαλαξει τον εαυτό σου από ένα μεγάλο έξοδο που έχει ο περισσότερος κόσμος οπότε είναι λογικό να μπορείς να διαθέσεις 600 ευρώ για το επόμενο iPhone 

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jmanol000 είπε

αν δεν πίνεις καφέ καθόλου όλο το χρόνο έχεις απαλαξει τον εαυτό σου από ένα μεγάλο έξοδο που έχει ο περισσότερος κόσμος οπότε είναι λογικό να μπορείς να διαθέσεις 600 ευρώ για το επόμενο iPhone 

Υπολόγισε και αν κόψεις και το κάπνισμα. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Υπολόγισε και αν κόψεις και το κάπνισμα. 

κοίταξε γνωστός δίνει 2000 για καφέδες και τσιγάρο κάθε μήνα  και μετά μου λέει ότι είναι βλακεία να αλλάζεις κινητό σε ένα χρόνο , ο κάθε ένας τα δικά του 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Εγώ ούτε πίνω καφέδες ούτε καπνίζω και πάλι το θεωρώ εντελώς περριτό να παίρνεις κάθε χρόνο day one το καινούριο μοντέλο. Αλλά ο καθένας με τα βίτσια του...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, koutsis είπε

Εγώ ούτε πίνω καφέδες ούτε καπνίζω και πάλι το θεωρώ εντελώς περριτό να παίρνεις κάθε χρόνο day one το καινούριο μοντέλο. Αλλά ο καθένας με τα βίτσια του...

εσύ η θα τα ξοδεύεις αλλού η θα κανείς πολύ οικονομία , κάθε τι έχει θετικά και αρνητικά 

Δημοσ.

Είναι γενικώς μαλακία να αγοράζεις τηλέφωνο με 1500 και 1600€ και ειδικότερα να δίνεις κάθε χρόνο άλλα 300-400-500 να το αλλάζεις. 
Επίσης μαλακία είναι το κάπνισμα.
Επίσης μαλακία είναι το ποτό.
Επίσης μαλακία είναι το στοίχημα...
Αλλά ξέρω πολύ κόσμο που κάνει και τα 4... κι άλλα πολά...ε γούστα είναι αυτά...τα γούστα πληρώνονται. Μαλακία ξεμαλακία τί να κάνουμε.

• Like 7
Δημοσ.
5 hours ago, Lewnidas1995 said:

Επίσης η κατάλληλη αλλαγή είναι ένα δύο σειρές και μάλιστα στα μόνα νούμερα (15,17 κλπ)

μου το είχε πει και εμένα αυτό μία γιαγιά στην Πάρνηθα, "ρίχτα όλα στον άσσο αγόρι μου και μην φοβάσαι", γύρισα με τα πόδια...

• Haha 8
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Είναι γενικώς μαλακία να αγοράζεις τηλέφωνο με 1500 και 1600€ και ειδικότερα να δίνεις κάθε χρόνο άλλα 300-400-500 να το αλλάζεις. 
Επίσης μαλακία είναι το κάπνισμα.
Επίσης μαλακία είναι το ποτό.
Επίσης μαλακία είναι το στοίχημα...
Αλλά ξέρω πολύ κόσμο που κάνει και τα 4... κι άλλα πολά...ε γούστα είναι αυτά...τα γούστα πληρώνονται. Μαλακία ξεμαλακία τί να κάνουμε.

Το έθεσες πολύ ωραία . Συμφωνώ γενικά τσάμπα έξοδα κάνουμε πολύ οι άνθρωποι 

Δημοσ.

Dude, κάνε απλά αυτό που γουστάρεις. 

Είναι γνωστό ότι ο κόσμος αγοράζει από καύλα, και ΜΕΤΑ προσπαθεί να δικαιολογήσει την καύλα του. 

Εσύ μάλλον πας ανάποδα, και ρωτάς κιόλας εδώ τί κάνει ο καθένας. Ο καθένας ποιός εντωμεταξύ, ο ένας μπορεί να μένει σε ημιυπόγειο στην Καλλιθεά και να έχει 120€ σάπιο τηλέφωνο, ο άλλος μπορεί να έχει 2 σκάφη και 3 εξοχικά. 

Άρα από ποιόν, και τί ποιότητας συμβουλή θες να πάρεις? 

Οκ πάρε και τη δική μου, και κάντην ότι νομίζεις: ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ. 

Γενικά ρε μάγκες, grow some balls και αναλάβετε την ευθύνη της επιλογής σας...

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπαρχει σωστο ή λαθος σ αυτο.

Ο καθενας εχει αλλο  budget/ανεση και επιλεγει αναλογα.

Αλλοι το "τερματιζουν" και κρατανε μεχρι τέλους (υποστήριξης) τις συσκευες καθε 5-6 χρόνια αλλαγη και αλλοι πανε day 1 με ή και χωρίς καθόλου τιμολόγιο.......Υπαρχει και η ενδιαμεση λυση καθε 4-5 χρονια (με 1 αλλαγη μπαταριας στο ενδιάμεσο) αναλογα πάντα τη χρήση..

• Like 2
Δημοσ.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα τεχνολογικά και ψυχολογικά δεδομένα, δεν υπάρχουν επιστημονικά σοβαροί λόγοι που να δικαιολογούν την αγορά του καινούριου iPhone κάθε χρόνο! Οι εταιρείες προωθούν ελεγχόμενα με μικρά βήματα προόδου (“planned obsolescence”) για να παραμένει ενεργή η καταναλωτική ανάγκη. 

Αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος επαγγελματικός ή ειδικός λόγος (π.χ. τεχνολογική απαίτηση για πολύ συγκεκριμένες νέες δυνατότητες), η επιστήμη και η τεχνολογική πρόοδος δικαιολογούν αναβάθμιση iPhone κατά μέσο όρο κάθε 2-3 χρόνια, όχι νωρίτερα.

• Like 4
Δημοσ.
14 minutes ago, NiKoSmile said:

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα τεχνολογικά και ψυχολογικά δεδομένα, δεν υπάρχουν επιστημονικά σοβαροί λόγοι που να δικαιολογούν την αγορά του καινούριου iPhone κάθε χρόνο! Οι εταιρείες προωθούν ελεγχόμενα με μικρά βήματα προόδου (“planned obsolescence”) για να παραμένει ενεργή η καταναλωτική ανάγκη. 

Αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος επαγγελματικός ή ειδικός λόγος (π.χ. τεχνολογική απαίτηση για πολύ συγκεκριμένες νέες δυνατότητες), η επιστήμη και η τεχνολογική πρόοδος δικαιολογούν αναβάθμιση iPhone κατά μέσο όρο κάθε 2-3 χρόνια, όχι νωρίτερα.

Ότι και να δικαιολογεί ο οποιοσδήποτε, πρέπει ο κόσμος να βάζει κάτω την ανάγκη του και να κάνει την επιλογή του. 

Γιατί πχ πριν 5 χρόνια ήταν "γαμάτη η κάμερα" του Χ τηλεφώνου, και τώρα δεν είναι?
Δεν είναι, επειδή τη συγκρίνεις την κάμερα του τότε, με την κάμερα του σήμερα. Γιατί ακόμα και σήμερα, ΓΑΜΑΤΗ είναι η κάμερα του iPhone XS. 

Δηλαδή να ρωτήσω εγώ ο αδαής, θεωρείτε ότι οι φωτογραφίες που πήρατε με τη Sony DSC P32 τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (τυχαίο αλλά πραγματικό παράδειγμα), αν βάλετε τώρα να τις δείτε θα πείτε πωωωω μαλακία focus και τί σκατά που φαίνονται τα μπλε? 

Όχι, θα τις βάλετε και θα τις δείτε και θα κωλογουστάρετε με τις αναμνήσεις μιας ζωής.
Αυτό είναι το ΓΑΜΗΜΕΝΟ POINT της φωτογραφίας, να μου μείνει η ανάμνηση. 

Όπως και το κάθε ΡΗΜΑΔΙ game, ο λόγος που το αγοράζουμε είναι για να πάιξουμε και να χαρούμε 2-3-5 ώρες μετά τη δουλειά.
Στα @@ μου αν έχω 65fps και ο άλλος 90. Και βλέπεις στο τμήμα του forum για PC games, 100 σελίδες για ένα game και οι 89 είναι για τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. Κανείς δε μιλάει για το actual game. Θλιβερό!!! 

Δηλαδή μιλάμε τώρα ότι πλέον ο κόσμος είναι τέρμα δυστυχισμένος, το μόνο που κοιτάει είναι να πάρει ένα κινητό για να μπει στο instagram και να βγάλει μια φωτογραφία το φαγητό που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ (ούτε ο ίδιος!!!!). Ρε φίλε θες να δώσεις 1500 φέτος και άλλα 1500 του χρόνου και του παραχρόνου, just fucking do it. 99 στα 100 άτομα πάλι την ίδια άθλια φωτογραφία της μάπας τους θα τραβήξουν με background τη Λευκάδα ή την Κρήτη στις διακοπές τους. 

Ο ένας στους 100 που πράγματι θέλει και ΞΕΡΕΙ γιατί θέλει να τραβάει πχ σε RAW, ε να τα σκάσει και να το πάρει, αφού θα το ευχαριστηθεί. 

Sorry για το Παρασκευιάτικο rant, αλλά νομίζω κάπου έχουμε ξεφύγει λίγο. 

• Like 5
Δημοσ.

Πιστεύω η μετάβαση αξίζει όταν και μόνο το νέο μοντέλο διαθέτει μια νέα τεχνολογία -σταθμός-. πχ εγώ αναβάθμισα απο το 7 στο 11 όταν μπήκε η ευρυγώνια κάμερα κάτι που με βόλεψε στη δουλειά μου. Τώρα αν θέλεις να αλλάζεις κάθε χρόνο ή 2 χρονια κα να βλέπεις το ίδιο μενού και λειτουργίες αλλά σε κάνει να νιώθεις καλύτερα είναι άλλο θέμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...