VasKag Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Κάμερες, 50 έχουν στηθεί ήδη, οι περρισότερες στην περιφεριακή Υμηττού ειδικά εκει που έχει όριο 70χλμ. Θα μας έρχεται ηλεκτρονικά το ραβασάκι. Πιστευω εχει ξανα ειπωθει και θα εχει γινει και πεδιο αντιπαραθεσης. Νομιζω για τετοιας προδιαγραφης δρομος οι ταχυτητες δεν ειναι σωστες. Δοκιμασα μια φορα να παω με τα ορια. Αν εισαι μονος σου ή εχει 2-3 αυτοκινητα την παλευεις. Σε τιποτα ΠΣΚ, αργιες, γιορτες που φευγει ολος ο κοσμος ειναι στα ορια του επικινδυνου. Υποτιθεται οτι το κομματι που αναφερω φτιαχτηκε για να πας πιο συντομα προς μαραθωνος, σπατα, αρτεμιδα κτλπ. μιας και παλια υπηρχε μονο η μεσογειων. Με το αναλογο αντιτιμο βεβαια. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από VasKag
Nabuko Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Κάμερες, 50 έχουν στηθεί ήδη, οι περρισότερες στην περιφεριακή Υμηττού ειδικά εκει που έχει όριο 70χλμ. Θα μας έρχεται ηλεκτρονικά το ραβασάκι. Ποιος θα πάει με 50 σε δρόμο με 3 λωρίδες? Ποιος ηλίθιος σκέφτηκε να μπει αυτό το όριο σε τέτοιο δρόμο? Και εκτός από κάμερες εκεί τη στήνουν απ' την τροχαία κιόλας για έλεγχο ταχύτητας με ραντάρ 6 3
viman Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Όντως! Απλά έτσι όπως βλέπω τις μπάρες, ξέρεις πόσοι θα πηδάνε από πάνω και θα κινδυνεύουν να γίνουν κομματάκια; Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από viman 1 1
GodzillaCover Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Το μοναδικό σωστό πράγμα σε αυτό το έκτρωμα, είναι οι βαριές ποινές σε περίπτωση που προκαλέσεις ατύχημα ενώ είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ενώ κοιτάς το κινητό. 6
lector Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Ποιος θα πάει με 50 σε δρόμο με 3 λωρίδες? Ποιος ηλίθιος σκέφτηκε να μπει αυτό το όριο σε τέτοιο δρόμο? Και εκτός από κάμερες εκεί τη στήνουν απ' την τροχαία κιόλας για έλεγχο ταχύτητας με ραντάρ Πιθανοτατα το κανανε γιατι διαφοροι ηλιθιοι πεζοι διασχιζουν το δρομο στο γαμο του καραγκιοζη. Εχω δει πολλες φορες. 4
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Ποιος θα πάει με 50 σε δρόμο με 3 λωρίδες? Ποιος ηλίθιος σκέφτηκε να μπει αυτό το όριο σε τέτοιο δρόμο? Και εκτός από κάμερες εκεί τη στήνουν απ' την τροχαία κιόλας για έλεγχο ταχύτητας με ραντάρ θα ειχαν αλλαξει αλλα τωρα βολευουν πλεον το αφηγημα της "ατομικης ευθυνης". 3 1
majunior Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 4 ώρες πριν, cpc464 είπε Κόντρες (>200 χλμ/ώρα): Αρχική: Πρόστιμο 2.000€, αφαίρεση άδειας 1 έτος. 1η υποτροπή: Πρόστιμο 4.000€, αφαίρεση άδειας 2 έτη. 2η υποτροπή: Πρόστιμο 8.000€, αφαίρεση άδειας 4 έτη. Με ατύχημα (άρθρο 290Α Π.Κ.): Κυρώσεις όπως παραπάνω. Εγώ θα πω ότι η τροχαία Κηφισιάς είναι στα 900μ. από ένα από τα πιο κλασσικά σημεία για κόντρες (πρώην Λαϊνόπουλος). 1
sakks80 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Ποιος θα πάει με 50 σε δρόμο με 3 λωρίδες? Ποιος ηλίθιος σκέφτηκε να μπει αυτό το όριο σε τέτοιο δρόμο? Και εκτός από κάμερες εκεί τη στήνουν απ' την τροχαία κιόλας για έλεγχο ταχύτητας με ραντάρ Το σκέφτηκε ένα κράτος που θέλει να εισπράττει από πρόστιμα 2 2
theoilia Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες έπρεπε να είναι περισσότερο αυστηρές οι ποινές για αλκοόλ και για παρκάρισμα σε θέσεις και ραμπες για ΑΜΕΑ.
adi32 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες https://www.protothema.gr/greece/article/1675644/ano-liosia-epeisodiaki-katadioxi-autokinitou-pou-odigouse-8hronos-roma-den-stamatise-kai-katelixe-se-garazoporta/ ισχουν και γι αυτους ? 6
papoys1 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 3 ώρες πριν, Free Bird είπε Παράλληλα ξεκινάς μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής στο δημοτικό και περιμένεις τα αποτελέσματα σε 20+ χρόνια. Η εκπαίδευση σε ενήλικες είναι πολύ δύσκολο να έχει αποτελέσματα. Αυτό επρεπε να ειχε γίνει πριν 20 και βάλε χρόνια. Όλα τα υπόλοιπα είναι εισπρακτικά μέτρα και το λέει κάποιος που τηρεί ευλαβικά τον Κ.Ο.Κ. και δεν τον νοιάζουν τα τσουχτερά πρόστιμα.Απλά μιλούσα καμιά φορά και αυτό σπάνια στο κινητό για ελάχιστο χρόνο.Πλέον θα το απενεργοποιώ όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο να μην έχω και την αγωνία ποιος με πήρε. Στα νειάτα μου τηλεφωνο είχαν μόνο τα κεντρικά καφενεία πλέον το θέλουμε ανοιχτό και στον ύπνο μας. 2
kapsala Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Στα φανάρια κάθε μέρα δυο τρεις περνάνε με βαθύ πορτοκαλί. στη γειτονιά μου έχω τον καψούρη της γειτονιάς που περνάει μια δυο φορές κάθε βράδυ με τέρμα τη μουσική. Και φυσικά έχουμε και τον καγκουρα της γειτονιάς που στρίβει πάντα με χειρόφρενο και πάντες. Αυτά λοιπόν απαγορεύονταν και με τον παλιό κοκ, τον ακόμα πιο παλιό κοκ, και τον ακόμα πιο παλιό κοκ, κτλ κτλ Το πρόβλημα λοιπόν όπως εύκολα προκύπτει δεν είναι αν το πρόστιμο ήταν εκατό, πήγε 300 και εφτάσε 1000. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου αστυνόμευση. Ναι φυσικά μερικοί «άτυχοι» θα νιώσουν στο πετσί τους τα νέα μέτρα. Αλλά όχι οι περισσότεροι. Πείτε μου πόςεα φορές έχετε δει περιπολικό, ΔΙΑΣ, Δέλτα να περνάνε και να βλέπουν κάποιον να κάνει οποιοδήποτε είδος παράβασης και απλά να αδιαφορούν. Όσο λοιπόν οι παραβάσεις βεβαιώνονται μόνο όταν βγαίνει κλιμάκιο της τροχαίας για να ελέγξει συγκεκριμένες παραβάσεις, και οι αστυνομικοί στο δρόμο δεν ασχολούνται και δε βλέπουν, δε θα αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χώρα. Απλα η κάθε κυβέρνηση θα ανακοινώνει μέτρα για εσωτερική κατανάλωση και ψηφοθηρικούς λόγους 1
mike15 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 4 ώρες πριν, phanispal είπε Οι κάμερες ενεργοποιήθηκαν σήμερα ή τόσο καιρό φωτογράφιζαν απλά ήταν άλλα τα πρόστιμα; καποιος ηταν κακο παιδι και ανησυχει🤣 2 λεπτά πριν, kapsala είπε Απλα η κάθε κυβέρνηση θα ανακοινώνει μέτρα για εσωτερική κατανάλωση και ψηφοθηρικούς λόγους δεν βλεπω πως συμπαθεις μια κυβερνηση να την ψηφισεις με τετοια μετρα,εαν αυτο ειναι κριτηριο.μαλλον το αντιθετο.περισοτερο εισπρακτικα θα ειναι.σιγουρα θα σε ρωτανε εαν εισαι γνωστος,ποιο ειναι το επωνυμο σου, οτι τους φαινεται γνωστο,για να σου κοψουν το κανονικο κοστουμι εαν εισαι απλα ενα πολιτης της σειρας.εαν δεν εισαι θα φας ενα χρηματικο προστιμο για μικροτερα ποσα και πιο χαλαρη παραβαση.εχουν και την μεταθεση να σκεφτοναι οι μιζεροι. εχω και εγω απιθανα ορια..εθνικη οδος θεσσαλονικης μουδανιων.. 2
manapa Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 ώρα πριν, mike15 είπε εχω και εγω απιθανα ορια..εθνικη οδος θεσσαλονικης μουδανιων.. Που είναι το λάθος ; Η οριοθέτηση για 50χλμ αφορά την είσοδο στην πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι την έξοδο , εκτός του ότι είσαι σε κατοικημένη περιοχή , στα 200 μέτρα , μετα την στροφή υπάρχει το φανάρι της Βούλγαρη 1
Black Demis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες ολα τελεια και επρεπε ετσι να γινει (προφανος παραβιαση νε βεβαωνεται με της καμερες....) το μονο ζωρι ειναι το οριο ταχυτητας που γραφουν απο το πρωτο χιλιόμετρο (ακομη και στην ποιο αυρηρη χωρα οπως ελβετια εχουν ανοχη 3 χοιλομετρα) 2 hours ago, mike15 said: καποιος ηταν κακο παιδι και ανησυχει🤣 δεν βλεπω πως συμπαθεις μια κυβερνηση να την ψηφισεις με τετοια μετρα,εαν αυτο ειναι κριτηριο.μαλλον το αντιθετο.περισοτερο εισπρακτικα θα ειναι.σιγουρα θα σε ρωτανε εαν εισαι γνωστος,ποιο ειναι το επωνυμο σου, οτι τους φαινεται γνωστο,για να σου κοψουν το κανονικο κοστουμι εαν εισαι απλα ενα πολιτης της σειρας.εαν δεν εισαι θα φας ενα χρηματικο προστιμο για μικροτερα ποσα και πιο χαλαρη παραβαση.εχουν και την μεταθεση να σκεφτοναι οι μιζεροι. εχω και εγω απιθανα ορια..εθνικη οδος θεσσαλονικης μουδανιων.. αυτο ειναι στην εισοδο....... πρακτικα σου λει κοψε καθος τελειωνει ο δρομος + υπαρχει παραδρομος απο τον οποιο βγαινουν οχηματα τα οποια δεν θα προλαβουν ουτε να σε δουν αν πας με 100+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα