Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί να μην το πιστέψω ? 

Αναρτήθηκε ως είδηση σε μερικά sites ειδήσεων, όχι σε blogs συνωμοσιολογικού περιεχομένου. 

Και από όσο αναφέρεται , αρχικά αρνούνταν να διαγράψουν το πρόστιμο, επειδή υπέγραψε την κλήση.

https://www.motomag.gr/news/epikairotita/ekopsan-klisi-gia-mi-hrisi-kranoys-se-odigo-aytokinitoy

Δημοσ.
16 hours ago, phanispal said:

Κλασικό, γραφικό πλέον.

Ασφάλεια κρανίου (στη θέση του) ανεκτίμητης αξίας, άρα ας αγοράσουμε κράνος ανεκτίμητης αξίας.

buy cheap pay twice.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, χθες κατάφερα να παω στο γραφειο του Διοικητή, προχθές γινόταν λαϊκό προσκύνημα απο κοσμο. μάλλον ολοι για κατι παρομοιο... 

Μου ειπαν οτι πρεπει να υποβάλω ένσταση ηλεκρονικα, το εκανα και ξαναπηγα σημερα, περίμενα απο τις 9:20 εως τις 12:30 και τελικα αφου μπηκα στα γραφεια τις 13:30 καταφερα να ξεμπερδεψω!!!  ολη η μερα πηγα στράφι για ενα μαλ... μη πω τωρα! 

εναν εκει διπλα μου που περιμενε τον εγραψαν 200€ για παλια ελαστικά, η ημερομηνία κατασκευης ηταν λεει απο το 2019... οκ
και ενα πιτσιρίκι μαζι με τους γονεις του περιμενε με δικηγόρο, κατι με ηλεκτρικό πατινι, δεν ελεγαν τι ειχε γινει.
Τους ειπε μαλιστα ο δικηγόρος οτι δεν πρεπει να μιλάνε... λες να σκότωσε κανεναν;;;  

Εγω παντως πηγα με την απόδειξη αγορας του μηχανακιου και του κρανους τα οποια αγόρασα μαζι απο το ιδιο κατάστημα την ιδια χρονικη στιγμη κ μαλιστα το ειχα και μαζι μου.  Σβήσανε τη κληση, πατησανε μια σφραγιδα πανω που εγραφε "Βεβαιωθηκε Ελλιπής"  και μετα το υπέγραψε ο διοικητής και ολα καλα!! 

3 φορες ρωτησα εαν πρεπει να κανω κατι αλλο ή εαν πρεπει να παρω αντιγραφο. οχι μου ειπαν, "ολα οκ, τη γλιτωσες" λες και ημουν παράνομος και μου εκανα χαρη... τι να πω

Μαλλον ξεμπέρδεψα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι τυχερός γιατί μάλλον αυτός που σου την έσβησε δεν είδε πρώτα το ποστ σου 😂

Πάντως ο τύπος που σε σταμάτησε πρέπει να ήταν άκρως απαράδεκτος, αν σου μίλησε ακριβώς όπως λες. Άσε που ανάμεσα στο χάος που κυκλοφορεί στους δρόμους, να σε γράψουν για μη ενδεδειγμένο κράνος (ακόμη και έτσι να είναι), ε εντάξει λίγο υπερβολικό. Μάλλον ο τύπος δεν έχει πάει ποτέ Ιταλία που το 90% έχει τέτοια κράνη.

Στην ουσία της υπόθεσης, για μένα άλλαξε κράνος μόλις μαζέψεις λεφτά. Έχω δει αρκετά τροχαία που στην βούτα τρώνε σαγόνι, και συνήθως σε μικρές ταχύτητες πόλης δεν είναι θανατηφόρο χτύπημα αλλά τα δόντια και το σαγόνι πάνε βόλτα και μετά πας για πλαστικές, μοσχεύματα κτλ κτλ. Ιδανικά θέλει full face ακόμη και μέσα στην πόλη, ούτε καν ανοιγόμενο, γιατί όλοι (και εγώ όταν είχα παλιά) ειδικά το καλοκαίρι, μπαίνουν στο τρυπάκι και το έχουν συνέχεια ανοικτό.

Επεξ/σία από Th3Beh0ldeR
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Th3Beh0ldeR είπε

Είσαι τυχερός γιατί μάλλον αυτός που σου την έσβησε δεν είδε πρώτα το ποστ σου 😂

Πάντως ο τύπος που σε σταμάτησε πρέπει να ήταν άκρως απαράδεκτος, αν σου μίλησε ακριβώς όπως λες. Άσε που ανάμεσα στο χάος που κυκλοφορεί στους δρόμους, να σε γράψουν για μη ενδεδειγμένο κράνος (ακόμη και έτσι να είναι), ε εντάξει λίγο υπερβολικό. Μάλλον ο τύπος δεν έχει πάει ποτέ Ιταλία που το 90% έχει τέτοια κράνη.

Στην ουσία της υπόθεσης, για μένα άλλαξε κράνος μόλις μαζέψεις λεφτά. Έχω δει αρκετά τροχαία που στην βούτα τρώνε σαγόνι, και συνήθως σε μικρές ταχύτητες πόλης δεν είναι θανατηφόρο χτύπημα αλλά τα δόντια και το σαγόνι πάνε βόλτα και μετά πας για πλαστικές, μοσχεύματα κτλ κτλ. Ιδανικά θέλει full face ακόμη και μέσα στην πόλη, ούτε καν ανοιγόμενο, γιατί όλοι (και εγώ όταν είχα παλιά) ειδικά το καλοκαίρι, μπαίνουν στο τρυπάκι και το έχουν συνέχεια ανοικτό.

εχεις δικιο σε αυτο, το σκεφτηκα καλα και θα κανω ακριβως αυτο που ειπες, βεβαια δεν χωραει κατω απο τη σελα της βεσπας αλλα με μια κατάλληλη μπαγαζιερα πισω θα ειμαι κομπλε

ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες τους!

τελος καλο ολα οκ! 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν δεν υπάρχει πρόστιμο για κράνος ούτε 50€, ούτε 500€ που σου είπαν.

Σύμφωνα με το νέο ΚΟΚ, που τέθηκε σε εφαρμογή πριν λίγες μέρες, το πρόστιμο για μη χρήση κράνους είναι 350€ και αφαίρεση διπλώματος για 20 μέρες.

Αλλά ναι, πολύ καλύτερα full face κράνος. Κι εγώ για μια μικρή περίοδο είχα ένα Jet για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά ένιωθα (και ήμουν) πολύ εκτεθειμένος.

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...