SabotazNic Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, filip123go είπε Εάν είναι κάποιος να δώσει λεφτά για τέτοια υπηρεσία, χίλιες φορές να δώσει για YouTube music, που έχει και το YouTube premium μαζί. Καμια σχεση, αλλα οκ
filip123go Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, SabotazNic said: Καμια σχεση, αλλα οκ Elaborate please.
dchatz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, JohnNightpower είπε Έχω σπασμένο τσάμπα premium spotify sideloaded στο 13 pro max μου, I don't even care. για πες, για ένα φίλο ρωτάω
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Το YouTube premium δεν είναι γύρω στα 13€/individual; Πάντως αυτό που κι αρέσει πολύ στο Spotify είναι ότι έχει δωρεάν version, κάτι που δεν έχει κανένα άλλο (Apple Music, YouTube premium κτλ). Πλέον χρησιμοποιώ πληρωμένο Spotify, διότι κάποτε χρησιμοποιούσα το δωρεάν! Δε λέω ότι είναι και μια Αγία εταιρεία, αλλά πρέπει που και που να δείχνουμε respect σε εταιρείες που βοηθάνε άτομα να κάνουν κάτι δωρεάν! 1
polaki Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 10 hours ago, safridia said: Αλλου; Που δηλαδη; έχουν απαντήσει αρκετοί άλλοι, οπότε απλά θα απαντήσω στο που πήγα εγώ. Youtube Premium άρα για τη μουσική Youtube Music. Δεν υπάρχει καλύτερος αλγόριθμος κατά την άποψη μου στο να σου δίνει τραγούδια που να είναι κοντά σε αυτά που άκουγες.
JohnNightpower Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, dchatz είπε για πες, για ένα φίλο ρωτάω Ψαξου με sidestore, livecontainer και eeveespotify 1
Haldol Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 16 hours ago, filip123go said: Εάν είναι κάποιος να δώσει λεφτά για τέτοια υπηρεσία, χίλιες φορές να δώσει για YouTube music, που έχει και το YouTube premium μαζί. Καμία σχέση. Το YouTube Music είναι ξεχωριστή υπηρεσία (μόνο μουσική), και δεν περιλαμβάνει το YouTube Premium. Ισχύει μόνο το ανάποδο (δηλαδή το YouTube Premium περιλαμβάνει το YouTube Music), αλλά προφανώς σε τιμή μεγαλύτερη του Spotify. Προσωπικά, έχω YouTube Premium, αλλά το YouTube Music δε με βολεύει, οπότε έχω και Spotify.
Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Εγώ ακόμα ψάχνω την επιλογή για lossless audio... 1
crispy_mummy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 18 ώρες πριν, jt1973 είπε Καλησπέρα , που πάει ; Self-hosted Navidrome με όλα μου τα mp3, ή με άλλα λόγια το δικό μου προσωπικό music streaming service. Και όσον αφορά τον client στο κινητό Symfonium. Ναι οκ, το όλο setup πήρε λίγο χρόνο αλλά τώρα εγώ έχω τον απόλυτο έλεγχο.
xaerialtwistx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, Tablet είπε Υπάρχει ακομα το spotify? Tidal ΜΟΝΟ. Ψιλοαθλιο. 1. Σου λεει flac ποιοτητα και τα μισα κομματια ειναι σα να πηραν ενα 128kbps και να το μετετρεψαν σε flac. 2. Τραγικη διαφορα ποιοτητας και εντασης απο κομματι σε κομματι, βαζεις να παιξει στην τυχη και τρελενεσαι με τα σκαμπανεβασματα. 3. Η τυχαία του αναπαραγωγη ειναι για κλάμματα, καμία σχέση οι επιλογές του με την αρχική σου επιλογή. 4. Πολυ μικροτερη επιλογη κομματιων (εχασα το μετρημα στο ποσους καλλιτεχνες βρηκα που δεν εχει στον ενα μηνα που το χρησιμοποιησα), πολυ λιγοτερες playlist, και απο μουσικες αλλων κατηγοριων (πχ βιντεοπαιχνιδια) ένα τιποτα με μπόλικο καθόλου. 1
D___G Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε 2. Τραγικη διαφορα ποιοτητας και εντασης απο κομματι σε κομματι, βαζεις να παιξει στην τυχη και τρελενεσαι με τα σκαμπανεβασματα. Για το συγκεκριμένο, μπορεί κάποιος στις ρυθμίσεις να μαρκάρει το "Normilize"
margaritagr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, filip123go είπε Εάν είναι κάποιος να δώσει λεφτά για τέτοια υπηρεσία, χίλιες φορές να δώσει για YouTube music, που έχει και το YouTube premium μαζί. απλά κάποιες αποκλειστικότητες βγαίνουν πρώτα στο spotify Εν τω μεταξύ ήταν επικό fail που δε σε άφηνε να ακούσεις όποιο τραγούδι θες κ απλά συνήθως σε πετούσε σε ένα playlist όπου θαααα έφτανες να το ακούσεις κάποια στιγμή
CyanBlue Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, polaki είπε Αγορασμένα φαντάζομαι ε; Μια περιουσία... Πολλές φορές διπλά (βινύλιο και μετά CD ή κασέτα και CD ή... κλπ κλπ).
Tablet Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Ψιλοαθλιο. 1. Σου λεει flac ποιοτητα και τα μισα κομματια ειναι σα να πηραν ενα 128kbps και να το μετετρεψαν σε flac. 2. Τραγικη διαφορα ποιοτητας και εντασης απο κομματι σε κομματι, βαζεις να παιξει στην τυχη και τρελενεσαι με τα σκαμπανεβασματα. 3. Η τυχαία του αναπαραγωγη ειναι για κλάμματα, καμία σχέση οι επιλογές του με την αρχική σου επιλογή. 4. Πολυ μικροτερη επιλογη κομματιων (εχασα το μετρημα στο ποσους καλλιτεχνες βρηκα που δεν εχει στον ενα μηνα που το χρησιμοποιησα), πολυ λιγοτερες playlist, και απο μουσικες αλλων κατηγοριων (πχ βιντεοπαιχνιδια) ένα τιποτα με μπόλικο καθόλου. Δεν εχω παρομοια εμπειρια. Αλήθεια είναι οτι εχει πιο λιγα κομματια αλλα απο το σκουπιδι Spotify που πίνει το αίμα των καλλιτεχνων μακρια. Το tidal δινει περισσοτερο commission. Οπότε δεν συγκρινεται.
aypnia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2025 στις 11:03 ΜΜ, safridia είπε Αλλου; Που δηλαδη; Το Spotify έχει τεράστια προβλήματα στα έσοδα από διαφημίσεις. https://techcrunch.com/2025/09/15/spotify-will-now-let-free-users-pick-and-play-tracks/ Δεν μπορεί να φτάσει σε αυτό που υπόσχονται στους επενδυτές με τίποτα. Στόχος τους είναι τα έσοδα από διαφημίσεις να φτάσουν στο 20% των συνολικών εσόδων. Και απορώ πως περιμένουν να ανέβουν όταν ο κύριος ανταγωνιστής του free πλάνου τους δίνει πλήρης πρόσβαση στην υπηρεσία παντού, και στις mobile συσκευές. Έχουν προφανώς τεράστιες διαρροές free χρηστών προς YouTube Music. Αυτά που αποφάσισαν να ανοίξουν στους free users είναι χαζομάρες για να καθησυχάσουν τους επενδυτές για την ώρα. Αν δεν δώσουν ότι και το YouTube Music στους free users, η κατρακύλα των διαφημιστικών εσόδων για το Spotify θα συνεχιστεί. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από aypnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα