SagoniasSlutRos Δημοσ. χθες στις 04:38 μμ Δημοσ. χθες στις 04:38 μμ 1 ώρα πριν, ababapanos είπε Παίζει ρόλο αν έχουμε υπόλοιπο στην κάρτα ή όχι ;γιατί έστειλα από το CU που δεν έχω υπόλοιπο αλλά δεν έχω λάβει απαντητικό μήνυμα μήπως αργεί να έρθει ο κωδικός ή έρχεται αμέσως? Μου ηρθε σμσ μετα απο 3-4 λεπτα, αλλα φαινοταν ηδη ο κωδικος μεσα στο cu app στους διαθεσιμους κωδικους μου
vagelat Δημοσ. χθες στις 04:54 μμ Δημοσ. χθες στις 04:54 μμ 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Σωστό. Επιβεβαιώνω. Ομοίως!
soul_d Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες 9 ώρες πριν, ababapanos είπε Παίζει ρόλο αν έχουμε υπόλοιπο στην κάρτα ή όχι ;γιατί έστειλα από το CU που δεν έχω υπόλοιπο αλλά δεν έχω λάβει απαντητικό μήνυμα μήπως αργεί να έρθει ο κωδικός ή έρχεται αμέσως? Κι εγώ σε έναν αριθμό που είναι παρατημένος, δεν έχει δώσει
IVIetaCreatoR Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Στις 15/9/2025 στις 5:45 ΜΜ, soul_d είπε Οι απλοί αριθμοί, ας δοκιμάσουν να στείλουν sms ΑΒ6 στο 54646 Δούλεψε και σε Vodafone συμβόλαιο. 1
Doubt Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 ώρες πριν, IVIetaCreatoR είπε Δούλεψε και σε Vodafone συμβόλαιο. Δεν χρεώνουν αυτά τα 5ψηφια;
Moderators matrixxx Δημοσ. πριν από 13 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν χρεώνουν αυτά τα 5ψηφια; Απο χθες το εχω ρωτησει αλλα κανεις δεν τσεκαρει πριν και μετα υπολοιπο μαλλον ωστε να απαντησει βασιμα. Και επειδη σε αλλη περιπτωση σε προσφορα σχετικη μεσω app που ελεγαν μερικοι οτι ειναι δωρεαν, το ελεγε και εκει μεσα μαλιστα αν θυμαμαι καλα, ειχα χρεωθει, δεν το δοκιμαζω ωστε να απαντησω ο ιδιος.
soul_d Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες 3 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν χρεώνουν αυτά τα 5ψηφια; Παντού στα banner και στους όρους λένε δωρεάν
Eyedentify Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν χρεώνουν αυτά τα 5ψηφια; Όχι. Ενδεικτικά να πω ότι σε 2 μέρες θα μπει φραγή εισερχόμενων και εξερχομένων στο καρτοκινητο μου λόγω μη ανανέωσης 3 μήνες (που σημαίνει μηδενικό υπόλοιπο) και έστειλα κανονικά το sms και έλαβα κωδικό χωρίς χρέωση. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Eyedentify 3 1
thewildones Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Επιβεβαιώνω και εγώ, συμβόλαιο και ήρθε ο κωδικός 2
soul_d Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες 9 λεπτά πριν, thewildones είπε Επιβεβαιώνω και εγώ, συμβόλαιο και ήρθε ο κωδικός Μια χαρά. Οπότε ισχύει για όλους. Η διόρθωση που έγινε στον τίτλο "μόνο για φοιτητικούς αριθμούς", δεν ισχύει
Moderators matrixxx Δημοσ. πριν από 10 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες 22 λεπτά πριν, soul_d είπε Μια χαρά. Οπότε ισχύει για όλους. Η διόρθωση που έγινε στον τίτλο "μόνο για φοιτητικούς αριθμούς", δεν ισχύει (για "ολους" δεν ισχυει σιγουρα, γιατι ηδη αν διαβασες, υπαρχουν αναφορες οτι δεν) Eσυ το ειχες γραψει οτι αφορα μονο φοιτητικους, απλα δεν το ειχες στον τιτλο.. Αλλαξε τον αν θες με βαση τα νεα δεδομενα. Στις 15/9/2025 στις 5:45 ΜΜ, soul_d είπε Όπως λέει και ο τίτλος, δίνεται μέσω της εφαρμογής ή γραπτού μηνύματος, δωρεάν κωδικός για άμεση έκπτωση στον αβ και αφορά αγορές 15€ και άνω. Διευκρίνιση: Προς το παρόν, αφορά μόνο φοιτητικούς αριθμούς. Επισης, ξεκαθαρισε αν θες πριν την αλλαγη, αν αφορα αμεση εκπτωση οπως γραφεις στο #1, ή με την αγορα παιρνεις 200 ποντους για επομενη, αρα δεν εχουμε αμεση εκπτωση οπως επιβεβαιωσε καποιος χθες. Για να μην αλλαζουμε συνεχεια τιτλους. 1
soul_d Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, matrixxx είπε (για "ολους" δεν ισχυει σιγουρα, γιατι ηδη αν διαβασες, υπαρχουν αναφορες οτι δεν) Eσυ το ειχες γραψει οτι αφορα μονο φοιτητικους, απλα δεν το ειχες στον τιτλο.. Αλλαξε τον αν θες με βαση τα νεα δεδομενα. Επισης, ξεκαθαρισε αν θες πριν την αλλαγη, αν αφορα αμεση εκπτωση οπως γραφεις στο #1, ή με την αγορα παιρνεις 200 ποντους για επομενη, αρα δεν εχουμε αμεση εκπτωση οπως επιβεβαιωσε καποιος χθες. Για να μην αλλαζουμε συνεχεια τιτλους. Μα φυσικά και διάβασα και όπως θα δεις κι εσύ έγραψα "προς το παρόν". Στην αποστολή sms, δεν έχουν αναφερθεί αρνητικές απαντήσεις μέχρι στιγμής. Έχουν περαστεί οι διευκρινίσεις, σε τίτλο και κείμενο Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από soul_d
Moderators matrixxx Δημοσ. πριν από 9 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 22 ώρες πριν, ababapanos είπε Παίζει ρόλο αν έχουμε υπόλοιπο στην κάρτα ή όχι ;γιατί έστειλα από το CU που δεν έχω υπόλοιπο αλλά δεν έχω λάβει απαντητικό μήνυμα μήπως αργεί να έρθει ο κωδικός ή έρχεται αμέσως? 12 ώρες πριν, soul_d είπε Κι εγώ σε έναν αριθμό που είναι παρατημένος, δεν έχει δώσει 5 λεπτά πριν, soul_d είπε Μα φυσικά και διάβασα και όπως θα δεις κι εσύ έγραψα "προς το παρόν". Στην αποστολή sms, δεν έχουν αναφερθεί αρνητικές απαντήσεις μέχρι στιγμής. Έχουν περαστεί οι διευκρινίσεις, σε τίτλο και κείμενο Πως δεν εχουν δωθει αρνητικες απαντησεις; 2 μεχρι στιγμης, η μια μαλιστα ειναι δικη σου. Σωστα; 1
asmilon Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Σε 2 vodafone συμβολαια ηρθαν κανονικα οι κωδικοι, ηδη περασα τον ενα κωδικο στην εφαρμογη της ΑΒ. Στους ορους της προσφορας στην εφαρμογη αναγραφει: Αναφορά σε κείμενο Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα και θα λάβετε το όφελός σας στην επόμενη συναλλαγή. και απο εμπειρια απο προηγουμενη αναλογη προσφορα οντως η εκπτωση πιστωνεται στην επομενη αγορα. 2
soul_d Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Πως δεν εχουν δωθει αρνητικες απαντησεις; 2 μεχρι στιγμης, η μια μαλιστα ειναι δικη σου. Σωστα; Σε αυτήν την περίπτωση (που δεν έχει ανανεωθεί υπόλοιπο για αρκετό καιρό), δεν έχει έρθει απάντηση. Επειδή έχουν σβηστεί μηνύματά μου, αποσυντονίστηκα 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα