oikpro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ο τόκος να φανταστώ πιστώνεται σε ένα χρόνο? Επίσης άνω των 1000 ευρώ τι επιτόκιο δίνει?
mariosdemigod Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, oikpro είπε Ο τόκος να φανταστώ πιστώνεται σε ένα χρόνο? Επίσης άνω των 1000 ευρώ τι επιτόκιο δίνει? Επιτόκιο 3% για κεφάλαιο €0,01 – €1.000,00 0% για κεφάλαιο €1.000,01 και άνω https://www.snappibank.com/el/timokatalogos/ Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από mariosdemigod 1
prometheas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μην ξεχνάτε οτι οι τόκοι καταθέσεων εσωτερικού φορολογουνται με 15%. Και η Snappi σαν αδειοδοτημένη τράπεζα στην Ελλαδα θα στελνει αυτόματα τα σχετικά στοιχεια στην ΑΑΔΕ 16 λεπτά πριν, oikpro είπε Ο τόκος να φανταστώ πιστώνεται σε ένα χρόνο? Επίσης άνω των 1000 ευρώ τι επιτόκιο δίνει? Πανω από 1000 Ευρώ δεν εχει επιτοκιο Προφανώς οι συναλλαγές χτίζουν αφορολόγητο Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από prometheas 2
dhmak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ε ρε η άτιμη η snappi. Ούτε την payzy, ούτε την revolut φορτίζει (με τα 15€ δώρο) Πάλι καλά που τα έστειλα στην ΑΑΔΕ (ως μέρος δόσης ΕΝΦΙΑ) Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από dhmak 2
Arkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Άρα συμφέρει να έχουμε μόνιμα 1000αρικο μέσα. Κάνουμε αγορές με την ψηφιακή κάρτα με gpay και κάθε μήνα την ξανά φορτώνουμε μέχρι 1000αρικο. Not bad αν με ρωτάτε.
manosfp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Άρα συμφέρει να έχουμε μόνιμα 1000αρικο μέσα. Κάνουμε αγορές με την ψηφιακή κάρτα με gpay και κάθε μήνα την ξανά φορτώνουμε μέχρι 1000αρικο. Not bad αν με ρωτάτε. Το υπόλοιπο πρέπει να είναι πάντα 1000 αλλιώς χάνεις τόκο.
Doubt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, dhmak είπε Ε ρε η άτιμη η snappi. Ούτε την payzy, ούτε την revolut φορτίζει (με τα 15€ δώρο) Πάλι καλά που τα έστειλα στην ΑΑΔΕ (ως μέρος δόσης ΕΝΦΙΑ) Αριθμό ΙΒΑΝ δίνει;
tempo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου εάν ανοίξουμε τον λογαριασμό snappi πως βάζουμε χρήματα σε αυτόν; Δηλαδή η μεταφορά του ποσού πχ 1000ευρώ απο οποιαδήποτε άλλη τράπεζα έχει κάποιες χρεώσεις; Πόσες είναι αυτές;
xameleon7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μια ερώτηση ,τα 15 τα πάει στον αριθμό η στο Αφμ? Έχω 4 cu μπορώ να πάρω 4x15? ,ξέρει κανείς?
Doubt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Μια ερώτηση ,τα 15 τα πάει στον αριθμό η στο Αφμ? Έχω 4 cu μπορώ να πάρω 4x15? ,ξέρει κανείς? Στο λογαριασμό σου snappi (αν έχω καταλάβει σωστά την προσφορά), οπότε μόνο αν ανοίξουν λογαριασμό 4 άτομα, καθένας με τα στοιχεία του.
xameleon7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Doubt είπε Στο λογαριασμό σου snappi (αν έχω καταλάβει σωστά την προσφορά), οπότε μόνο αν ανοίξουν λογαριασμό 4 άτομα, καθένας με τα στοιχεία του. Αφού και τα 4 νούμερα είναι στα δικά μου στοιχεία
Doubt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Αφού και τα 4 νούμερα είναι στα δικά μου στοιχεία και τι θέλεις; να ανοίξεις 4 snappi και να πάρεις 15€ στο καθένα; λες να γίνεται;
xameleon7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Doubt είπε και τι θέλεις; να ανοίξεις 4 snappi και να πάρεις 15€ στο καθένα; λες να γίνεται; Ακριβώς αυτό λέω! Πρακτικά γιατί να μην γίνεται? Εκτός αν απαγορεύει η πλατφόρμα να έχεις 2 ή περισσότερους λογαριασμούς Από την άλλη γιατί να επιτρέπεται να έχεις 2 και 5 και 10 σε τράπεζα όμως? 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, xameleon7 είπε Ακριβώς αυτό λέω! Πρακτικά γιατί να μην γίνεται? Εκτός αν απαγορεύει η πλατφόρμα να έχεις 2 ή περισσότερους λογαριασμούς Από την άλλη γιατί να επιτρέπεται να έχεις 2 και 5 και 10 σε τράπεζα όμως? Εχετε μπερδευτει, οχι αδικως, γιατι εχετε εστιασει - με λαθος τροπο μαλιστα, στον τιτλο. Λεει στο λινκ: Γίνε μέλος της Snappi, της πρώτης ελληνικής neobank, και πάρε 15€ ΔΩΡΟ Τα 15 δεν τα δινει λοιπον επειδη ανοιγεις λογαριασμο, αλλα επειδη θα (αν) γινεις πελατης. Θα στα δωσει ΑΦΟΥ ανοιξεις λογαριασμο γι΄αυτο και λεει μετα "ΜΕ το ανοιγμα λογαριασμου". Πελατης λοιπον μπορεις να γινεις μια φορα (ΑΦΜ) αρα μια φορα θα παρεις και τα 15€. Εγω αυτο καταλαβαινω τουλαχιστον, αν καποιος ξερει κατι αλλο, ας το γραψει. RTFM, οπως λεγαμε και παλια. (αυτο ισχυει για ολα τα τοπικς. Συνηθως στα ψιλα γραμματα, υπαρχουν οι απαντησεις, σε ορους κλπ). 1
mariosdemigod Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Doubt είπε Αριθμό ΙΒΑΝ δίνει; Ναι, κανονικά. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από mariosdemigod 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις