Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το call screening δεν παίζει Ελλάδα, τουλάχιστον στις beta που το είχα έπρεπε όχι μόνο να αλλάξω γλώσσα στα Αγγλικά αλλά και region σε Αμερική.
Δεν μου αρέσει αυτό που δεν παίρνουμε χαρακτηριστικά και εδώ ενώ το πληρώνουμε και ακριβότερο.

• Like 3
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, johnmayson είπε

εδωσε 2 ενημερωσεις 18,7 και 26 εγω βαζω τη 18,7 η οποια μεσω itunes  δε μπορουσα και πηγα μεσω συσκευης.

εσεις εχετε itunes;;; η εχετε τις 3 εφαρμογες apple tv apple musik και τη 3 που ειναι για τις αναβαθμισεις;;; για βοηθηστε με λιγο ( μ αρεσει να τη κανω με το καλωδιο)

Το iTunes δεν νομίζω να υπάρχει μέσω του finder κανείς πλέον τις αναβαθμίσεις αν δεν κάνω λάθος. Αν και πλέον ποτέ δεν το κάνω από το Mac αλλά από το κινητό.

Δημοσ.

Το Siri εξακολουθεί να μην μιλάει ελληνικά όποτε χρειαζόμαστε άλλη εφαρμογή ενώ δεν βλρρ ες πω τίποτα για τον ήχο που να βελτιώνει την ακουστική 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ares225 είπε

Το iTunes δεν νομίζω να υπάρχει μέσω του finder κανείς πλέον τις αναβαθμίσεις αν δεν κάνω λάθος. Αν και πλέον ποτέ δεν το κάνω από το Mac αλλά από το κινητό.

Win 11 εχω κατεβασα τις 3 εφαρμογες εκανα τη 18.7 μεσω της εφαρμογης apple devices ( ετσι τη λεει) πατωντας εκει για αναβαθμιση δε βγαζει τη 26. Ειμαι σιγουρος οτι αργοτερα θα τη εμφανισει μεσω κινητου μ ειχε εμφανισει πριν και τη 18,7 και την 26 αλλα το λογικο ειναι να παω με τη σειρα και επελεξα τη 18.7.Το θεμα ειναι οτι τωρα εχω 4 προγραμματα (3 + itunes) ενω πρωτα ολα σ ενα ( itunes). Αυτο το διαφανες  στη 26 θα μπορουμε να το απενεργοποιησουμε;;;καλυτερα να περιμενουμε για bugs.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, skiace είπε

κανατε καθαρη εγκαταση με επαναφορα η απο πανω με ενημερωση ειτε απο την συσκευη η μεσω itunes ;

Restore & backup. 

Δημοσ.

μάγκα μου απέκτησε πραγματικό ιστορικό κλήσεων ανα επαφή

δηλώνω ενθουσιασμενος

(rcs σε vodafone εξακολουθω να μη βλεπω)

• Like 3
Δημοσ.
7 minutes ago, somt said:

μάγκα μου απέκτησε πραγματικό ιστορικό κλήσεων ανα επαφή

δηλώνω ενθουσιασμενος

(rcs σε vodafone εξακολουθω να μη βλεπω)

Το ειχε απενεργοποιησει η βοντα λογικα τωρα που το επιασε η απλ θα το ξανανοιξει

Δημοσ.

Μου κάνει πολύ κακή εντύπωση ότι πλέον στο Safari χρειάζονται δύο taps για να ανοίξεις τις καρτέλες 🥴

• Like 2
Δημοσ.

RCS  μηνύματα; Η προϋπήρχαν:

Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα εμπλουτισμένων IP μηνυμάτων RCS της Deutsche Telekom.
Κάνε Chat, Group Chat, στείλε βίντεο και αρχεία μέσω της εφαρμογής Messages του iPhone σου προς RCS Android επαφές.
Απενεργοποίηση: «Ρυθμίσεις>Μηνύματα>Μηνύματα RCS
Όροι Υπηρεσίας: https://www.cosmotemessageplus.gr/terms/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...