calico Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, giorgosaero είπε Έτσι γίνονται οι αναβαθμίσεις. Όλα τα μοντέλα ταυτόχρονα παντού είτε έχεις νέα συσκευή είτε 6 χρονων. Οχι σαν κάποιες άλλες που τις δίνουν ανάλογα την χώρα , την συσκευή ή με τεράστια καθυστέρηση 1 έτους και.... Θετικό αυτό. Ωστόσο δεν καταλάβαινα φίλο που μου έλεγε ότι στο iphone 13 είναι αρκετά 4 gb ram.Αν είναι αρκετά γιατί το 17 pro Maxi έχει 12gb ?
vassilis018 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 20 minutes ago, calico said: Θετικό αυτό. Ωστόσο δεν καταλάβαινα φίλο που μου έλεγε ότι στο iphone 13 είναι αρκετά 4 gb ram.Αν είναι αρκετά γιατί το 17 pro Maxi έχει 12gb ? μήπως γιατί το 13 δεν θα πάρει ΑΙ?
laradoomed123 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δεν νομίζω να έχω ξανασχολιασει παρόμοιο θέμα γιατί δεν με έχει απασχολήσει ποτέ η κόντρα επιπέδου βρεφονηπιακού σταθμού αιος βερσους αντροιντ αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ με αυτά που διάβασα ενώ έτρωγα την πίτσα μου.. Σοβαρά τώρα, εν έτη 2025, το κολ χιστορι για κάθε επαφή, η επιλογή φόντου ή η ένδειξη πληκτρολόγησης σε ομαδικές συνομιλίες και διάφορα παρόμοια είναι θέμα άξιο αναφοράς;;; Ισχύουν αυτά ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά;;
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, laradoomed123 είπε Δεν νομίζω να έχω ξανασχολιασει παρόμοιο θέμα γιατί δεν με έχει απασχολήσει ποτέ η κόντρα επιπέδου βρεφονηπιακού σταθμού αιος βερσους αντροιντ αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ με αυτά που διάβασα ενώ έτρωγα την πίτσα μου.. Σοβαρά τώρα, εν έτη 2025, το κολ χιστορι για κάθε επαφή, η επιλογή φόντου ή η ένδειξη πληκτρολόγησης σε ομαδικές συνομιλίες και διάφορα παρόμοια είναι θέμα άξιο αναφοράς;;; Ισχύουν αυτά ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά;; Κανονικά αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί ή να σε προβληματίζει, είναι πως η «ανωτερότητα» του Android ήταν στο γεγονός πως μπορούσες να βάζεις φόντο στα sms κλπ… 😛
ares225 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, johnmayson είπε Win 11 εχω κατεβασα τις 3 εφαρμογες εκανα τη 18.7 μεσω της εφαρμογης apple devices ( ετσι τη λεει) πατωντας εκει για αναβαθμιση δε βγαζει τη 26. Ειμαι σιγουρος οτι αργοτερα θα τη εμφανισει μεσω κινητου μ ειχε εμφανισει πριν και τη 18,7 και την 26 αλλα το λογικο ειναι να παω με τη σειρα και επελεξα τη 18.7.Το θεμα ειναι οτι τωρα εχω 4 προγραμματα (3 + itunes) ενω πρωτα ολα σ ενα ( itunes). Αυτο το διαφανες στη 26 θα μπορουμε να το απενεργοποιησουμε;;;καλυτερα να περιμενουμε για bugs. Ωχ κατάλαβα. Δεν έχω ιδέα από windows και iTunes είναι η αλήθεια. Χρόνια τώρα τα χρησιμοποιώ μόνο στα εταιρικά λάπτοπ οπότε δεν ξέρω πως έχουν σπάσει οι εφαρμογές εκεί. Το διαφανές νομίζω μέσω του accessibility μπορείς να το μειώσεις αλλά δεν ξέρω αν το κλείνει τελείως.
nikοs Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δεν έχω δει κάτι πιο άσχημο στο iOS , πολύ κακό το «γυαλί».
iNK Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Liquid @$$ θέλει καιρό να στρώσει τώρα αυτό το UI, αισθητικά είναι αμφιλεγόμενο και φαίνεται πως δεν έχει ιδέα ακριβώς που βρίσκεται ακόμα σαν design language. Θα δούμε, ίσως το συνηθίσουμε κάποια μέρα..
koutsis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, Asevastos είπε Μου κάνει πολύ κακή εντύπωση ότι πλέον στο Safari χρειάζονται δύο taps για να ανοίξεις τις καρτέλες 🥴 Πήγαινε ρυθμίσεις / safari και άλλαξε το tab view. Το φτιάχνεις όπως θες 😉 2
Asevastos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Actually βρήκα ότι άμα σύρεις το tab προς τα πάνω ανοίγει τις καρτέλες Ευχαριστώ για το hint 1
leonidas_fs Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ρε Apple εντάξει είπαμε σε αγαπάμε σε εκτιμάμε, στα σκάμε κάθε χρόνο αλλά γαμω την τρέλα μου να βγάζεις Major Update και να περιέχει χρώματακια, αλλαγές στο φόντο και διάφορες παπαριτσες…Πραγματικά μόνο εγώ τσατίζομαι με την πλήρη έλλειψη innovation από την Apple;
koutsis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 10 λεπτά πριν, nikοs είπε Δεν έχω δει κάτι πιο άσχημο στο iOS , πολύ κακό το «γυαλί». 4 λεπτά πριν, iNK είπε Liquid @$$ θέλει καιρό να στρώσει τώρα αυτό το UI, αισθητικά είναι αμφιλεγόμενο και φαίνεται πως δεν έχει ιδέα ακριβώς που βρίσκεται ακόμα σαν design language. Θα δούμε, ίσως το συνηθίσουμε κάποια μέρα.. Προς το παρόν σε όποιον δεν αρέσει μπορεί και κλείσει εντελώς το transparency από τις ρυθμίσεις του accessibility. Φαντάζομαι πολλοί θα το κάνουν. 2
calico Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Ρε Apple εντάξει είπαμε σε αγαπάμε σε εκτιμάμε, στα σκάμε κάθε χρόνο αλλά γαμω την τρέλα μου να βγάζεις Major Update και να περιέχει χρώματακια, αλλαγές στο φόντο και διάφορες παπαριτσες…Πραγματικά μόνο εγώ τσατίζομαι με την πλήρη έλλειψη innovation από την Apple; Σε αγαπάμε αλλά δεν στα σκαμε. 45 λεπτά πριν, vassilis018 είπε μήπως γιατί το 13 δεν θα πάρει ΑΙ? Άρα δεν χρειαζόταν γιατί τα νέα features που θα ήθελαν παραπάνω resources θα τα έβλεπες με τα κυάλια .
markos9 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 12 λεπτά πριν, koutsis είπε Προς το παρόν σε όποιον δεν αρέσει μπορεί και κλείσει εντελώς το transparency από τις ρυθμίσεις του accessibility. Φαντάζομαι πολλοί θα το κάνουν. Με μπέρδεψε λίγο αυτό... δλδ, αυτό το κάνει καλύτερα η χειρότερα; Σε τι βοήθεια;
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 ώρες πριν, koutsis είπε Κάθε χρόνο ίδια ώρα βγαίνει. 8 ώρα Ελλάδας. Το iOS 16 και το 17 είχαν βγει νωρίτερα νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος 2 λεπτά πριν, markos9 είπε Με μπέρδεψε λίγο αυτό... δλδ, αυτό το κάνει καλύτερα η χειρότερα; Σε τι βοήθεια; Μειώνει λίγο το εφέ αλλά δεν χρειάζεται γιατί η Apple ήδη το έχει μειώσει αρκετά και είναι πολύ πιο λειτουργικό 1
iNK Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 λεπτά πριν, markos9 είπε Με μπέρδεψε λίγο αυτό... δλδ, αυτό το κάνει καλύτερα η χειρότερα; Σε τι βοήθεια; Βοηθάει στην αντίθεση, για άτομα με προβλήματα όρασης που δεν βγάζουν τα γράμματα όταν δεν υπάρχει αντίθεση με το background. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα