fouros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, ashoka21 είπε Εμενα το Μ1 16gb ram σερνεται εδω και 2 χρονια. Ουτε να το σκεφτω για αναβαθμιση Μ1 με 16gb ram κανένα απολύτως πρόβλημα (όλα τρέχουν smooth). Δεν μπορώ να φανταστω τι εχει το δικό σου και "σέρνεται" όπως αναφέρεις. 1
zourman1981 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Και εδώ σε ένα πανάρχαιο m1 όλα δουλεύουν ρολόι…
ashoka21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, fouros είπε Μ1 με 16gb ram κανένα απολύτως πρόβλημα (όλα τρέχουν smooth). Δεν μπορώ να φανταστω τι εχει το δικό σου και "σέρνεται" όπως αναφέρεις. Ποιος ξέρει, ίσως έχει να κάνει και με την χρήση
zourman1981 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Συνήθως έχει να κάνει με τον χρήστη... Έχεις κατεβάσει και antivirus?
aliask Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Αναβάθμισα στο 16 pro με intel…από το μακρινό 2019 και δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν έκανα καλά. Δεν έχω προλάβει να δουλέψω ακόμα…λίγο που το επεξεργάστηκα πιστεύω δεν πάει καλά… Μακάρι να στρώσει κάπως! Ειδομεν από αύριο!
petran1790 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δωστε αρκετο χρονο για το indexing παιδια και οτι αλλο task πρεπει να τρεξει επειτα απο την αναβαθμιση.. εγω τα εκανα επιτηδες χθες βραδυ και τα αφησα ολη την επομενη μερα για να στρωσουν... το επομενο βραδυ δηλαδη σημερα τωρα τα επιασα στα χερια μου και ειχαν στρωσει.. κανενα background εμφανη task.. ενω χθες βραδυ μετα το upgrade ετρεχαν αρκετα ειδα που καταναλωναν CPU .... Παρομοιως και στο iPhone.. χθες βραδυ πριν πεσω για υπνο τελειωσε το upgrade... το πρωι ηταν αλλο κινητο... σφαιρα πηγαινε πολυ καλυτερο απο οτι ηταν με την 18... 2 1
tilaverboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Εγώ είμαι στην έκδοση Sequoia. Άλλες φορές μου αρέσει και με βολεύει και κρατάει πολύ η μπαταρία σε σημείο να με ξαφνιάζει 5 ημέρες και άλλες φορές με την ίδια χρήση φτάνω τις 2 ημέρες. Το σκέφτομαι σοβαρά να το αναβαθμίζω MacBook Air m4 και ο λόγος είναι πως όταν τον πρωτοπήρα έβγαζε 7-8 ημέρες στην έκδοση 15.3.1 μετά έπεσε αφού έγιναν οι αναβαθμίσεις. Επίσης τον χρησιμοποιώ επί του παρόντος για Intraoral scanning που είναι απίστευτα απαιτητικό και πάει καλά και με προβληματίζει αν είναι να πάω στην έκδοση 26 αν θα παίζει καλά.
digitalarchive Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου εγω συμβουλευω ιδιεταιρια αυτουςμε INTEL αντε και τα απλα M1 mην κανουν καν το κόπο. εκτος απο αισθητικες αλλαγες δεν προσφέριε και τιποτα το ιδιαιτερο. φανταστητε εγω με ενα M1 max καθομαι στο σονομα
petran1790 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Τα απλα Μ1 πανε ταπα με το 26... τωρα το δικο σου Μ1 Μax αλλου εχει θεμα αν δεν το σηκωνει.. Εγω με iMac M1 8/256 και τρεχει απροβληματιστα και σφαιρα!
Huruduru Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, digitalarchive είπε εγω συμβουλευω ιδιεταιρια αυτουςμε INTEL αντε και τα απλα M1 mην κανουν καν το κόπο. εκτος απο αισθητικες αλλαγες δεν προσφέριε και τιποτα το ιδιαιτερο. φανταστητε εγω με ενα M1 max καθομαι στο σονομα Ακόμα και το Mac Mini μου με M4 Pro θυμίζει πλέον Windows. Τρώει σκαλώματα σε απλές καθημερινές λειτουργίες. Σήμερα κάνω Downgrade στην 15.7. Μιλάμε εντωμεταξύ για εταιρία αξίας 1 Τρις που κάποτε φημιζόταν για το Design της και το Software. Μου θυμίζει iOS 7 που τους πήρε 3 χρόνια να το φέρουν με το iOS 10 σε λειτουργική μορφή (μην αναφέρω την iOS 9 που σκότωσε πόσες συσκευές). Το Mac μου θα το αφήσω τουλάχιστον φέτος στην 15.7, του χρόνου βλέπουμε αν έχουν διορθώσει τίποτα.
qrstuv Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου M1 Air βασικό 8/256 εδώ και η λίμνη Tahoe πηγαίνει μια χαρά. Εκτός όμως το Quick look (space) το οποίο φαίνεται ότι λίγο λαγκάρει. Και το χρησιμοποιώ πολύ συχνά.
Huruduru Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 42 λεπτά πριν, qrstuv είπε M1 Air βασικό 8/256 εδώ και η λίμνη Tahoe πηγαίνει μια χαρά. Εκτός όμως το Quick look (space) το οποίο φαίνεται ότι λίγο λαγκάρει. Και το χρησιμοποιώ πολύ συχνά. To Quick Look λαγκάρει και στο δικό μου M4 Pro. Update όσο αφορά το Downgrade: Μην βασιστείτε σε Time Machine Backups όσοι κάνετε Downgrade. Έκανα Downgrade σε 15.7 και ενώ τα Backup μου πριν την Tahoe είχαν την ίδια έκδοση, ο Assistant δεν τα εντόπιζε στο λειτουργικό μέσα και σε Recovery Mode μου πετούσε μήνυμα να κάνω Re-Install το λειτουργικό, κάτι που έκανα 3 φορές και μάλιστα επικοινώνησα με την Apple απευθείας. Η λύση; Δυστυχώς πίσω στην Tahoe και τα Backup μου έγιναν δεκτά.
Huruduru Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι επικοινώνησα με το Service της Apple και όχι μόνο δεν κατάφερε να μου βρει λύση με το πρόβλημα της Time Machine μετά το downgrade. Όταν του είπα ότι έχει bug και προβλήματα το Tahoe πήγε να με βγάλει τρελό με απαντήσεις του τύπου «η Apple δεν θα κυκλοφορούσε ποτέ κάτι που έχει bug ή δεν είναι σταθερό» και του λέω ναι αλλά εγώ έχω προβλήματα και άλλοι τόσοι που διαβάζω σε φόρουμ και του στέλνω φωτογραφίες και μου απαντάει: «στο ίντερνετ λένε διάφορα πράγματα που δεν ισχύουν και υπερβάλουν. Εχεις δοκιμάσει τις ίδιες λειτουργίες σε καθαρό καινούργιο χρήστη και πάλι είχες θέμα;» Του λέω ρε παλικάρι μου, ποια η λογική να διαγράψω τον χρήστη μου από τον υπολογιστή που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και έχω ένα σωρό ρυθμίσεις και προγράμματα και να αρχίσω από το μηδέν; Το λειτουργικό έχει προβλήματα κατάλαβε το επιτέλους. Και που απαντάει «Οκ.» Και μετά με γράφει στα @@ του. Στο πρώτο Migration εντωμεταξύ δεν ήθελε το μπ… να μου κάνει recover τον χρήστη μου. Έφαγα 4 ώρες μέχρι να το επαναφέρω και όπως είπα έχω μείνει με Tahoe και ας μην θέλω. Εντωμεταξύ ακόμα και η αριθμομηχανή έχει Memory Leak, τέτοια κατάντια.
digitalarchive Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Huruduru είπε Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι επικοινώνησα με το Service της Apple και όχι μόνο δεν κατάφερε να μου βρει λύση με το πρόβλημα της Time Machine μετά το downgrade. Όταν του είπα ότι έχει bug και προβλήματα το Tahoe πήγε να με βγάλει τρελό με απαντήσεις του τύπου «η Apple δεν θα κυκλοφορούσε ποτέ κάτι που έχει bug ή δεν είναι σταθερό» και του λέω ναι αλλά εγώ έχω προβλήματα και άλλοι τόσοι που διαβάζω σε φόρουμ και του στέλνω φωτογραφίες και μου απαντάει: «στο ίντερνετ λένε διάφορα πράγματα που δεν ισχύουν και υπερβάλουν. Εχεις δοκιμάσει τις ίδιες λειτουργίες σε καθαρό καινούργιο χρήστη και πάλι είχες θέμα;» Του λέω ρε παλικάρι μου, ποια η λογική να διαγράψω τον χρήστη μου από τον υπολογιστή που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και έχω ένα σωρό ρυθμίσεις και προγράμματα και να αρχίσω από το μηδέν; Το λειτουργικό έχει προβλήματα κατάλαβε το επιτέλους. Και που απαντάει «Οκ.» Και μετά με γράφει στα @@ του. Στο πρώτο Migration εντωμεταξύ δεν ήθελε το μπ… να μου κάνει recover τον χρήστη μου. Έφαγα 4 ώρες μέχρι να το επαναφέρω και όπως είπα έχω μείνει με Tahoe και ας μην θέλω. φιλε καταλαβαινω εχω παθει πολυ χειροτερα σε φορματ που να εχει λοκαριε το συστημα και να ανγκαστω να πληρωσω να μου το φτιαξουν. απο την αλλη απορώ οτι ειναι τοσο αδιαφορο λειτουργικο που απωρω γιατι να πας day 1 εκει ιδιως αν εισαι power user.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα