Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, emperor4her είπε

Σε λιγο? εχει γινει ηδη αυτο. 

ποτε αγορασες σε φυσικη μορφη καποιο μεσο για  μουσικη/ταινια?  

χαθηκε πλεον η λογικη της συλλογης επισης. 

εν μερη βεβαια βρισκω  καποια θετικα, πχ αποθηκευτικο χωρο ( στο πατρικο μου εχουμε μια βιβλιοθηκη 2x3 Με πανω απο 10000cd...  αλλα και παλι καποια θα ηθελα να εχω την επιλογη να το εχω σπιτι μου αν θελω.

Συλλογή πλαστικών σκουπιδιών θες να πεις 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 hour ago, stevemis said:

Κανένα cyberpunk δε θα έβγαινε έτσι 20-30 χρόνια πριν.

Δεν ξέρω. Το Ultima IX στο PC Master είχε 2 διαφορετικές βαθμολογίες αν θυμάμαι καλά. 1 χωρίς να λάβουν υποψιν τα bugs και 1 με αυτά.

Επίσης η σελίδα του για τα bugs στη wiki ξεκινάει έτσι.

"The game has so many bugs and plotstoppers, it is next to impossible to list them all here. A short overview of the effects involves complete breakdowns of the game, plotstopper and other flag problems, graphics corruption, a never fixed memory leak that forces a restart after a certain playing time and countless weaknesses in the AI of characters and enemies."

Δημοσ.

Από τη στιγμή που πλέον τα περισσότερα παιχνίδια βασίζονται στο online και όχι στο single player, όποτε θέλει η εταιρεία σταματάει το παιχνίδι και το δισκάκι είναι άχρηστο. Το ίδιο και με τα άπειρα DLC που έχουν τα παιχνίδια και επίσης κατεβαίνουν από το cloud. Δυστυχώς, πλέον το φυσικό μέσο έχει αξία μόνο αν σκόπευες να το μεταπωλήσεις. Αν δεν σκοπεύεις να το πουλήσεις, απλά πιάνει χώρο στο ράφι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MSSB είπε

Για να είμαι ειλικρινής, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος αγοράζει φυσικά δισκάκια. Αφού το Blu-ray δεν έχει τίποτα μέσα πέρα από τον κωδικό ενεργοποίησης. Για όσους λένε τo argument ότι θέλουν το δισκάκι για συλλεκτικους λόγους, τι ακριβώς συλλεκτικό έχουν, από τη στιγμή που το προϊόν είναι φουλ ψηφιακό. Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει pull το παιχνίδι η κάθε εταιρία από την βιβλιοθήκη. Για το κουτί και το εξώφυλλο; 

Οι δίσκοι είχαν νόημα όταν ένα παιχνίδι έπαιζε out of the box, ουτε patches να κατεβάσεις ουτε το ίδιο το παιχνίδι. 

Κοιτα σαν ατομο που εχει τους 100 πρωτους τιτλους της Limited Run διπλους, και ολους των 5 πρωτων ετων της SLG διπλους, θα σου πω πως σημασια δεν εχει ποσο το κοστολογεις εσυ που δε σε νοιαζει, ενας συλλεκτης μπορει να σκασει αρκετα για φυσικα παιχνίδια ωστε να σου αλλαξει η ζωη. Οσο για τα patches, τα παιχνιδια ακομα και σε εποχες 8 και 16 bit που το online κομματι ηταν ανυπαρκο ηταν ουσιαστικα ανολοκληρωτα, στα αγαπημενα μου παιχνιδια εχω βρει δεκαδες bugs.

Επισης πολυ σημαντικό, φυσική μορφη σημαινει πως αποφευγεις το καθε ειδους φακέλωμα. Ηδη πολλα κινητα δε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις αν δεν κανεις εισοδο με email (γκουχου γκουχου, iPhone και καμποσα Android κινεζικων εταιρειων), ας μη δωσουμε αφορμη στις εταιρειες να φτασουν και τις κονσολες σε εκεινο το σημειο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε

Κοιτα σαν ατομο που εχει τους 100 πρωτους τιτλους της Limited Run διπλους, και ολους των 5 πρωτων ετων της SLG διπλους, θα σου πω πως σημασια δεν εχει ποσο το κοστολογεις εσυ που δε σε νοιαζει, ενας συλλεκτης μπορει να σκασει αρκετα για φυσικα παιχνίδια ωστε να σου αλλαξει η ζωη. Οσο για τα patches, τα παιχνιδια ακομα και σε εποχες 8 και 16 bit που το online κομματι ηταν ανυπαρκο ηταν ουσιαστικα ανολοκληρωτα, στα αγαπημενα μου παιχνιδια εχω βρει δεκαδες bugs.

Επισης πολυ σημαντικό, φυσική μορφη σημαινει πως αποφευγεις το καθε ειδους φακέλωμα. Ηδη πολλα κινητα δε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις αν δεν κανεις εισοδο με email (γκουχου γκουχου, iPhone και καμποσα Android κινεζικων εταιρειων), ας μη δωσουμε αφορμη στις εταιρειες να φτασουν και τις κονσολες σε εκεινο το σημειο.

Πολύ θα ήθελα να πούλαγες Iron Meat Ps5 και Rising Hell Ps4 της SLG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Δεν ξέρω. Το Ultima IX στο PC Master είχε 2 διαφορετικές βαθμολογίες αν θυμάμαι καλά. 1 χωρίς να λάβουν υποψιν τα bugs και 1 με αυτά.

Επίσης η σελίδα του για τα bugs στη wiki ξεκινάει έτσι.

"The game has so many bugs and plotstoppers, it is next to impossible to list them all here. A short overview of the effects involves complete breakdowns of the game, plotstopper and other flag problems, graphics corruption, a never fixed memory leak that forces a restart after a certain playing time and countless weaknesses in the AI of characters and enemies."

Το έδωσα καθαρά ως παράδειγμα στα υπόλοιπα λέω. Δε σημαίνει ότι δε βγήκε bug ποτέ στην ιστορία των παιχνιδιών ξανά. Το point μου ήταν ότι από τη στιγμή που έχουν τη δυνατότητα να επέμβουν σε δεύτερο χρόνο, κάνουν πρόχειρο δουλειά ζητώντας από εμάς ουσιαστικά να κάνουν fund την περίοδο των διορθώσεων.  Το cyberpunk ήταν ένα από τα κλασικά παραδείγματα της 5ετιας. 

Επεξ/σία από stevemis
Δημοσ.

Είμαι συλλέκτης βινυλίων και cd μουσικής χρόνια τώρα. Το παίρνεις το βάσεις στο pick-up και ακούς τη μουσική που γουστάρεις χειρωπιαστά.. 

Στα παιχνίδια όμως δεν είναι έτσι.  Αυτό που κάναμε την εποχή του ps2 και ps3, σήμερα είναι αδύνατο να γίνει. Τα παιχνίδια πλέον είναι τεράστια σε όγκο, έχουν updates, upgrades, bug fixes και άλλα χίλια δυό. 

Δεν γίνεται να πάρεις ένα δισκάκι blue-ray και να παίξεις επί τόπου ένα RD2, ή ένα Cyberpunk. Απλά δεν γίνεται.

:)

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, grevoil είπε

Πως τα μετράει αυτά; Γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό και σε μαγαζί να πας πάλι κωδικό θα πάρεις,

Σε xbox μερια μπορει. Σε Ps οχι. Και, μην τσιμπας με το 3%. Το 3% των συνολικων εσοδων. Οι πωλησεις φυσικων ηταν στο 12% σε σχεση με digital, πεσμενο απο 22% πριν 3 χρονια. οποτε αυτο το 3% ηταν ηδη αντιστοιχα χαμηλο νουμερο πριν 3 χρονια, απλα τωρα το μετεδωσαν ετσι στα αρθρα. 

Δημοσ.

Μόνο τα παιχνίδια του switch (1?) αξίζουν να τα έχεις σε φυσικό μέσο. Ναι θα έλεγα θα εμένα στον παλιό μου εαυτό που έπαιζα playstation σε 14αρα Trinitron. Ναι οι κασέτες στο 2025+ είναι πιο γρήγορες και έχουν παραπάνω όγκο για δεδομένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...