qqqqqaa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Γεια σας, Πήρα μία προσφορά για βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκινητό μου για να μου το κάνουν στο σπίτι. Ο άνθρωπος που ήρθε είδα να ξεκάζει 1 υγρό και να το σκουπίζει / τρίβει με 1 πανί. Οταν τον ρώτησα πότε θα βάλει τη σκούπα που ψεκάζει νερο + καθαριστικό και το ρουφάει ταυτόχρονα, μου είπε πως δεν χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο. Μου είπε πως το υγρό που ψεκάζει διασπά τη βρωμιά και μετά εξατμίζεται. Οταν τον ρώτησα και πως θα διώξει / βγάλει την εσωτερική σκόνη που φαίνεται όταν χτυπάς το υφασμάτινο κάθισμα, μου είπε πως αυτό το κάνει το υγρο που εξατμίζεται. Το χρησιμοποιεί αυτό για να μην χρειάζεται το αυτοκίνητο να περιμένει 2 μέρες για να στεγνώσει. Ποια είναι η γνώμη σας γι αυτό τον τρόπο βιολογικού καθαρισμού; Εγω πρώτη φορά το ακούω και μου φαίνεται πως με κοροιδεύει.
phanispal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Αυτή η βρωμιά που κάνει το νερό να φαίνεται σα λάσπη όταν το ρουφάει η σκούπα, όταν εξατμίζεται σου είπε πού πάει και κάθεται; Ή μήπως εξαϋλώνεται; 3
MikhailBakurin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δε σε κοροϊδεύει. Έτσι καθαρίζουν όλα. Με μία ψεκασιά και με συνεπακόλουθη 4δτ διανυσματική εξάτμιση. 2
stratos979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Σε δουλεύει εντελώς μια καλή σκούπα υγρών θα τραβήξει τα περισσότερα υγρά και θα στεγνώσει γρήγορα το εσωτερικό Μια φτηνή που έχω καθαρίζει πάρα πολύ καλά και η βρωμιά δεν εξατμίζεται όπως σου λέει ο αεριτζής αλλά τη βλέπεις ως βρωμόνερο από την διάφανη κεφαλή, όταν αρχίσεις να τραβάς τα νερά με τη σκούπα, μόλις το νερό αρχίζει και γίνεται καθαρό τότε ξέρεις ότι έχεις καθαρίσει καλά Δες εδώ για παράδειγμα πως δουλεύει 2
mike15 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, qqqqqaa είπε Γεια σας, Πήρα μία προσφορά για βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκινητό μου για να μου το κάνουν στο σπίτι. Ο άνθρωπος που ήρθε είδα να ξεκάζει 1 υγρό και να το σκουπίζει / τρίβει με 1 πανί. Οταν τον ρώτησα πότε θα βάλει τη σκούπα που ψεκάζει νερο + καθαριστικό και το ρουφάει ταυτόχρονα, μου είπε πως δεν χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο. Μου είπε πως το υγρό που ψεκάζει διασπά τη βρωμιά και μετά εξατμίζεται. Οταν τον ρώτησα και πως θα διώξει / βγάλει την εσωτερική σκόνη που φαίνεται όταν χτυπάς το υφασμάτινο κάθισμα, μου είπε πως αυτό το κάνει το υγρο που εξατμίζεται. Το χρησιμοποιεί αυτό για να μην χρειάζεται το αυτοκίνητο να περιμένει 2 μέρες για να στεγνώσει. Ποια είναι η γνώμη σας γι αυτό τον τρόπο βιολογικού καθαρισμού; Εγω πρώτη φορά το ακούω και μου φαίνεται πως με κοροιδεύει. αυτο λεγεται ανακατεμα της σαλατας και μετα διακτινισμος
tutuyo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Ποσα σου ζητησε Εγω εκανα ενα μικρο πολης (Κορσακι) σε πλυντηριο με 120-130 αν θυμαμαι καλα και αστραψε - ειδικα τα πισω καθισματα που τα ειχαν κανει χαλια τα μικρα
mariosnik_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σε πέρασε για κορόιδο. Προσοχή την επόμενη φορά. Ο βιολογικός χρειάζεται μια πολύ δυνατή σκούπα υγρών με παράλληλο ψεκασμό ώστε ότι βρωμιά υπαρχει επάνω αφου πέσει νερο με απορρυπαντικό μετά να το απορροφήσει άμεσα μαζί με τα στερεά υπολείμματα έτσι ώστε να μην προλάβει να ποτίσει από νερο το ύφασμα. Για να γίνουν αυτά χρειάζεσαι ακριβή σκούπα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από mariosnik_
qqqqqaa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δυστυχώς όπως υποψιάζεστε την πάτησα και μάλιστα άσχημα. Ο επαγγελματίας, που μόνο επαγγελματίας δεν ήταν, είχε μαζί του μόνο κάτι μικρά χειροκίνητα ψεκαστήρια (μπουκαλάκια) και λίγα πανάκια. Αποτέλεσμα: Μου κατέστρεψε τη ταπετσαρία από τη πόρτα του συνοδηγού και μου είπε πως πρέπει να το πάω με δικά μου έξοδα σε άτομο που φτιάχνει ταπετσαρίες για να μου το αλλάξουν μιας και έφυγε η κόλλα από κάτω από το πανί και ποτίστηκε στο ύφασμα όταν το ψέκασε. Επίσης δεν καθάρισαν τα 2 καθίσματα όπως φαίνεται και στη φώτο και τη μοκέτα του αυτοκινήτου δεν την ακούμπησε καν. Δυστυχώς όταν το αυτοκίνητο ήταν ακόμα νωπό δεν φαινόντουσαν καθαρά αυτά και φάνηκαν λίγες ώρες αργότερα. Όταν τον κάλεσα υποστήριξε πως όλα ήταν καλά όταν το τελείωσε και πως είχε πολύ δουλειά, γι αυτό θα ερχόταν από βδομάδα να το δει. Στο τηλέφωνο δεν υπήρξε κάποια απειλή από μεριάς μου (αν και θα έπρεπε). Με το που το κλείσαμε, μαντέψτε τι έγινε, με μπλόκαρε από το fb και από τον αριθμό του. Μιας και μας έκοψε μία χειρόγραφή απόδειξη με τη σφραγίδα του θέλω να δω τι μπορώ να κάνω. (νομικά). Δυστυχώς επειδή είναι από αυτούς που έρχονται σπίτι δεν έχω κάποια διεύθυνση της έδρας του για να πάω από εκεί. Εγώ από τη μεριά μου ήμουν σωστός και πλήρωσα τα 50€ που ζήτησε. Θεωρώ άδικο ένας επαγγελματίας να συμπεριφέρεται έτσι…
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Απατεωνάκος ή/και άσχετος. Αλλά κι εσύ, πίστεψες ότι με 50€ γίνεται να έρθει κάποιος στο χώρο σου και να σου κάνει σωστό βιολογικό; Αν βάλεις το κόστος του πήγαινε έλα και των υλικών, μέσα με τα μπούνια θα έμπαινε. 3
tutuyo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 50€ βιολογικός ρε φίλε ; Όταν κάτι είναι πολύ φτηνό, κάτι παίζει Το χειρότερο δεν είναι ότι δεν καθάρισε, το χειρότερο είναι ότι μπορεί να σου έκανε και ζημιά.... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από tutuyo
haris_216 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να προσβάλω τον φίλο, αφού όλοι μπορεί να την πατήσουμε, βιολογικός καθαρισμός στο 50άρι, συντήρηση κλιματιστικού στο 20άρι, συντήρηση ηλιακού στο 40άρι και άλλα τέτοια χαριτωμένα, που διαβάζω σε διάφορα ποστ στα νήματα, απλά δεν υπάρχουν. Στην καλύτερη περίπτωση ΔΕΝ θα γίνει δουλειά, στην χειρότερη θα βγουν και ζημιές. Αν και το "ακριβό" δεν είναι πάντα καλό/σωστό, το καλό/σωστό ΕΙΝΑΙ ακριβό. Ή τουλάχιστον δεν είναι σκότωμα. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, με 50 ευρώ και "κατ' οίκον" (δηλαδή μέσα βενζίνες, δουλειά, υλικά) απλά δεν βγαίνουν τα νούμερα 2
lector Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, qqqqqaa είπε Μιας και μας έκοψε μία χειρόγραφή απόδειξη με τη σφραγίδα του θέλω να δω τι μπορώ να κάνω. (νομικά). Δυστυχώς επειδή είναι από αυτούς που έρχονται σπίτι δεν έχω κάποια διεύθυνση της έδρας του για να πάω από εκεί. Απο τα στοιχεια της σφραγιδας (αν δεν ειναι ψευτικη) θα μπορεις να τον βρεις. Διευθυνση δε γραφει; ΑΦΜ;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Αφου έχεις απόδειξη τότε εχεις και αφμ.Βαζεις το ΑΦΜ στο google και θα σου βγάλει τα στοιχεία του ή στο ΓΕΜΗ https://publicity.businessportal.gr/ 1
MikhailBakurin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Καλόπιστος τίμιος μεροκαματιάρης με αμάξι περασμένων δεκαετιών πιστεύει ότι με ένα ντάρικο θα αστράφτει ο αραμπάς. Τον αρπάει ένας πανέξυπνος βαλκάνιος απατεωνίσκος από τα βάθη του φβ, του χαλάει κι ό,τι είχε ο αραμπάς μέσα. Και μην τον είδατε τον Παναή, καθώς όλα μαυρίλα, χειρόγραφη απόδειξη με μπλοκάκι από τα τζάμπο, σφραγίδα από την πλατεία Αβησσυνίας κλπ κλπ. Η φάση στη χώρα μας είναι, για άλλη μια φορά, στέναχωρη. Το μόνο που μπορείς να κάνεις αγαπητέ τόπικ στάρτερ, είναι να κάνεις μήνυση για (εξ)απάτη. Κάτσε να ζυγίσεις αν τα μερικά κατοστάρια που θα φύγουν (για αρχή) σε νομικό χρόνο και κινήσεις, αξίζουν μπρος στο ποσό που χρειάζεται για να φτιάξεις 2-3 ταπετσαρίες που σου χάλασε ο τσακαλάκος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα