GREGORYMO Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Φίλος ανοίγει υπαίθριο χώρο στάθμευσης και ψάχνει ιδέες για ΟΝΟΜΑ . Καμιά ιδέα? 3
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Parking Σοβαρα τωρα και να εχει ονομα καποιο απο οσα εχω δει, ουτε που το εχω προσεξει. Εχει καποια σημασια; 2
Therempant Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Φίλος ανοίγει υπαίθριο χώρο στάθμευσης και ψάχνει ιδέες για ΟΝΟΜΑ . Καμιά ιδέα? Πες του να δοκιμασει "ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ". Παντα δουλευει αυτο. 1 1
Nabuko Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δεν ξέρω αν ήδη χρησιμοποιείται κάποιο από άλλο πάρκινγκ EasyPark OpenSpot ParkPoint Park&Go Parkit Parkissimo Parkon ParkCity
panosno1com Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αν τον λενε Αρη, μπορει να το ονοματισει : παρκΑρης - παρκAris Αα επισης το parKING με μια κορώνα 2
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Το γδάρσιμο. Ο καμμένος συμπλέκτης. To ανοιχτό παράθυρο. Το κλείσιμο. Ο Μήτσος. ΔενΒρίσκωΤαΚλειδιάΣας 2
Charismo Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 38 minutes ago, panosno1com said: Αν τον λενε Αρη, μπορει να το ονοματισει : παρκΑρης - παρκAris Αα επισης το parKING με μια κορώνα Κι αν είναι σε πάρκο PARKing με ένα παγκάκι από κάτω.
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το γδάρσιμο. Ξεχασες το "ετσι το φερες" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα