Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκίνητο, 55κ χλμ έχω τώρα στα Michelin primacy που φορούσε από τη μάνα του και 4μιση χρόνια.

Το αυτοκίνητο είναι Hyundai i20 iii 2020, τα χιλιόμετρα βγαίνουν γύρω στα 11-12κ το χρόνο, και αυτοκινητόδρομο και μέσα στην πόλη κίνηση.

Θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από τα Michelin, έχω δει τα Continental eco contact 6, αξίζουν?

Κάποια άλλη πρόταση?

Με ενδιαφέρει η εξοικονόμηση καυσίμου, ασφάλεια-κρατήματα, διάρκεια και αν γίνεται όσο πιο ήσυχα, τόσο πιο καλά.

Δεν έχω συγκεκριμένο budget, θέλω να πάω σε κάτι καλό.

Δημοσ.

Είχα δοκιμάσει στο corsa της συζύγου τα hankook ventus prime 4 στην ίδια διάσταση που αναφέρεις τα οποία ειναι αρκετά decent για το κόστος τους.

Γενικά τα 195/55/16 ειναι αρκετά περίεργη και σχετική ακριβή διάσταση για 16άρα ζάντα, οπότε δες αν προτείνει και άλλες διαστάσεις ο κατασκευαστής και κινήσου αναλόγως.

Δημοσ.

Φιλος σε κορσα με continental eco contact 6 τα αλλαξε στην 2ετια.το σπιναρισμα σε ελαφρες ανηφόρες πήγαινε σύννεφο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, nullindex είπε

Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκίνητο, 55κ χλμ έχω τώρα στα Michelin primacy που φορούσε από τη μάνα του και 4μιση χρόνια.

Το αυτοκίνητο είναι Hyundai i20 iii 2020, τα χιλιόμετρα βγαίνουν γύρω στα 11-12κ το χρόνο, και αυτοκινητόδρομο και μέσα στην πόλη κίνηση.

Θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από τα Michelin, έχω δει τα Continental eco contact 6, αξίζουν?

Κάποια άλλη πρόταση?

Με ενδιαφέρει η εξοικονόμηση καυσίμου, ασφάλεια-κρατήματα, διάρκεια και αν γίνεται όσο πιο ήσυχα, τόσο πιο καλά.

Δεν έχω συγκεκριμένο budget, θέλω να πάω σε κάτι καλό.

Μακριά απ' τα Eco Contact. Κλάσεις ανώτερο το Primacy. Αν θες Continental, από UltraContact και πάνω.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, nullindex είπε

Θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από τα Michelin

Το έχω ξαναγράψει θα το γράψω και τώρα.

Αν είσαι ευχαριστημένος από αυτά τα λάστιχα γιατί να κάνεις πειράματα και να πας σε κάτι άλλο που δεν ξέρεις τι θα σου βγει? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Το έχω ξαναγράψει θα το γράψω και τώρα.

Αν είσαι ευχαριστημένος από αυτά τα λάστιχα γιατί να κάνεις πειράματα και να πας σε κάτι άλλο που δεν ξέρεις τι θα σου βγει? 

Καταλαβαίνω την ερώτηση και ειλικρινά δεν την έχω απαντήσει ακόμα. Ο μόνος λόγος που θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο είναι σε περίπτωση που όντως υπάρχει κάτι καλύτερο.

Δεν μπορώ να ξέρω αν είμαι πιο ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος αν δεν δοκιμάσω κάτι άλλο, από την άλλη, δεν είχα κανένα απολύτως θέμα με τα Michelin.

Σε Michelin κοιτάω την ίδια σειρά ή κάτι άλλο?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nullindex είπε

Σε Michelin κοιτάω την ίδια σειρά ή κάτι άλλο?

Υπάρχουν τα Primacy 4+ 

Μετά τα Turanza 6 και τα Goodyear EfficientGrip Performance 2. 

• Δημιουργία νέου...