Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Να πληρώνεις, αλλά όχι για βλακείες. Κι αν πέφτουν βλακείες να μην το παραχέζουν (δυο τρεις διαφημίσεις από το youtube, άλλες τόσες από τους "σπόνσορες" μες το βίντεο, κι αϊ-σιχτίρ).

Να πληρώνεσαι, αλλά επίσης όχι για βλακείες. Ας μην βγάλουν δεκάρα. Αν δεν τους αρέσει, ας βρουν μια πραγματική δουλειά.

Btw 1: Χώρια που για να τραβήξουν views, κοπανάνε μέχρι χοντροκ@λια να κάνουν twerk ακόμη και πάνω στο πληκτρολόγιο.
Btw 2: Αν υπήρχε ένας μηχανισμός που να επιβράβευε αυτά που πραγματικά άξιζαν, δεν θα έβγαζε σχεδόν κανένας δεκάρα.
Btw 3: Αν το παρακάνει η Google, θα πάει ο Chrome στον πάτο, χώρια που τα video της συμφοράς θα πατώσουν, απλά γιατί δεν θ' αξίζει τον κόπο.

Δεν θα κρίνω τις προσωπικές σου προτιμήσεις στα video, που βλεπεις και εχουν τέτοια πραγματα μέσα…

Υπάρχουν σοβαροί άνθρωπο εκει έξω που το κάνουν επαγγελματικά και σωστα το ολο θέμα με το youtube. 

Τεσπα κλασσικός τζαμπατζής..

• Like 3
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, panosntok είπε

Δεν έχω δει ποτέ διαφήμιση στο ΥΤ. 

Κάθε φορά που βγάζει διαφήμιση στην τηλεόραση το μόνο που βλέπω είναι τα δευτερόλεπτα 

μέχρι να κάνω παράβλεψη

Μα πραγματικά. Ποιος στο καλό πιστεύει οτι κάποιος αγόρασε το προϊόν του επειδή το είδε σε διαφήμιση 20 χιλιάδες φορές και του τα έκανε μπαλες;

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 minutes ago, ravisher34 said:

Δεν θα κρίνω τις προσωπικές σου προτιμήσεις στα video, που βλεπεις και εχουν τέτοια πραγματα μέσα…

Υπάρχουν σοβαροί άνθρωπο εκει έξω που το κάνουν επαγγελματικά και σωστα το ολο θέμα με το youtube. 

Τεσπα κλασσικός τζαμπατζής..

Αναμφίβολα υπάρχουν και σοβαροί. Μάλιστα, το 99% των σοβαρών δεν ψάχνουν να βγάλουν χρήματα από το youtube, αλλά να βοηθήσουν ή να προβάλουν κάτι συμπληρωματικό κι επίσης σοβαρό ενός θέματος εκτός youtube. Γι' αυτούς πληρώνω και συνδρομή για το κανάλι τους στο yt.

Όλα τ' άλλα είναι σκουπίδια, με κλασσικούς άεργους που προσπαθούν να βγάλουν χρήμα από το τίποτα.

Σ' όποιον αρέσει. Τζαμπατζής μπορεί, ηλίθιος όμως όχι.

20 minutes ago, Volga said:

Μα πραγματικά. Ποιος στο καλό πιστεύει οτι κάποιος αγόρασε το προϊόν του επειδή το είδε σε διαφήμιση 20 χιλιάδες φορές και του τα έκανε μπαλες;

hateproduct.webp.ab1871cb9791b17f9f7d7130f85284d3.webp

• Like 13
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εγώ στηρίζω τους Youtuber που παρακολουθώ αγοράζοντας πράγματα από το Merch τους. 

Έτσι έχω κι εγώ την αίσθηση ότι δεν πετάω λεφτά (μου μένει κάτι) και αυτούς τους βοηθάω. 

• Like 1
Δημοσ.

Διαφημίσεις αυτή η μάστιγα που υπάρχει σε οποιοδήποτε μέσο δυστυχώς.!! Αν ξέρει κάποιος να απαντήσει γιατί έχουν σταματήσει να έρχονται ειδοποιήσεις στο email μου από το youtube, τις έχει σταματήσει εντελώς ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, SabotazNic said:

Ο Linus σκεφτηκε οτι απλα δεν υπαρχει ενδιαφερον στο καναλι του πλεον?

Δεν είναι μόνο αυτός. Και ο Destin Legarie έχει το ίδιο θέμα, και ο MugThief.
Ή ξαφνικά ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την τεχνολογία, ή το Youtube τα έκανε ***τάνα.

8 hours ago, mayrhKaltsa said:

τι προσπαθούνε ακριβώς; να μας κάνουν emotional blackmail;

αφού η google είδε ότι δε μπορεί να κερδίσει τα adblockers αλλάζει ο τρόπος προσέγγισης και θέλουν να μας κάνουν να λυπηθούμε τους δημιουργούς. 

τα έχουμε ξαναπεί. προτιμάμε να μη βλέπουμε καθόλου παρά να βλέπουμε με διαφημίσεις. τέλος.

Οι οποίοι έχουν πει ότι πλέον στηρίζονται σε σπόνσορες και parteons, γιατί το Youtube δίνει πρακτικά τίποτα.

5 hours ago, polaki said:

Το άρθρο λέει ότι ΔΕΝ είδαν τα έσοδα τους να μειώνονται, απλά το νούμερο των views. 

Το οποίο επηρεάζει τα λιγοστά από το Youtube έσοδα τους ούτως ή άλλως, για αυτό κανάλια που σε ενδιαφέρουν κάνεις εγγραφή.

Επεξ/σία από kgkaudi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Volga είπε

Έχω πει ότι βλέπω σε ad στο yt μπαίνει black list.:lol:

• Like 3
Δημοσ.

Ιστορία

Το πρώτο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων ήταν το Internet Fast Forward, ένα πρόσθετο για το πρόγραμμα περιήγησης Netscape Navigator, που αναπτύχθηκε από την PrivNet και κυκλοφόρησε το 1996. Η επέκταση AdBlock για τον Firefox αναπτύχθηκε το 2002, με το Adblock Plus να κυκλοφορεί το 2006. Το uBlock Origin, αρχικά ονομαζόμενο "uBlock", κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014. 

πηγη: wikipedia

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ravisher34 είπε

Ελλάδα η χώρα που τα θέλουμε όλα τζάμπα..

Σύμφωνα με τα σχόλια κανείς δεν πρέπει να πληρώνεται για αυτό που κάνει…

👇

1 ώρα πριν, Sablj είπε

Εγώ στηρίζω τους Youtuber που παρακολουθώ αγοράζοντας πράγματα από το Merch τους. 

Έτσι έχω κι εγώ την αίσθηση ότι δεν πετάω λεφτά (μου μένει κάτι) και αυτούς τους βοηθάω. 

Και merch και paypal και patreon και events και άλλες επιλογές. Διαφημίσεις στο YouTube, λυπάμαι, όχι.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Volga είπε

Τα στατιστικα το λενε. Αν δεν το ελεγαν δε θα πληρωναν εξαρχης. Η διαφημιση χτυπαει στο υποσυνειδητο. Οποτε δεν έχεις πραγματική επιλογή. Για ποιο λογο βγαζει δις η Google, Meta κτλ από τους διαφημιζόμενους; Πιστεύεις ότι είναι χαζοί και τους δίνουν λεφτά χωρίς λόγο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί πολλοί δημιουργοί βάζουν διαφημίσεις(google ads) ενώ ταυτόχρονα μέσα στο βίντεο διαφημίζουν οι ίδιοι προϊόντα και υπηρεσίες χορηγών; Λίγο Ώπα ρε παιδιά 

Επεξ/σία από AlpineLemon
Δημοσ.
4 ώρες πριν, spectaculator είπε

Να πληρώνεσαι, αλλά επίσης όχι για βλακείες. Ας μην βγάλουν δεκάρα. Αν δεν τους αρέσει, ας βρουν μια πραγματική δουλειά.

Εφόσον έχουν έσοδα δουλειά θεωρείται, ασχέτως τι πιστεύει ο καθένας μας. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Τα στατιστικα το λενε. Αν δεν το ελεγαν δε θα πληρωναν εξαρχης. Η διαφημιση χτυπαει στο υποσυνειδητο. Οποτε δεν έχεις πραγματική επιλογή. Για ποιο λογο βγαζει δις η Google, Meta κτλ από τους διαφημιζόμενους; Πιστεύεις ότι είναι χαζοί και τους δίνουν λεφτά χωρίς λόγο;

Προφανώς και εχεις δίκιο απλώς μου φαίνεται περίεργο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...