mrmak94 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 μμ Καλησπέρα, είμαι στην φάση αναζήτησης κατοικίας και πραγματικά δεν βρίσκω τίποτα και το μόνο αξιοπρεπές που έχω βρει είναι ένα διαμέρισμα του 2005 αρκετά καλό για να φαίνεται αληθινό σε καλή τιμή αλλά η περιοχή είναι στα Άνω Λιόσια, δίπλα στον Ναό Άγιο Δημήτριο 13342 ταχυδρομικός κώδικας. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν από την περιοχή/τετράγωνο αυτό και μένουν εκεί τι γνώμη έχουν; Είναι ασφαλές να μένεις εκεί; Υπάρχουν αρκετές διαρρήξεις/εγκληματικότητα κλπ; Ρωτάω λόγω κακής φήμης της περιοχήες και επειδή φίλοι και γνωστοί με έχουν κατά τρομάξει να μην πάρω εκεί σπίτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
phanispal Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 πμ Τώρα πού ζεις και γενικά, πού έχεις ζήσει έως τώρα; Είσαι της περιοχής ή έστω έχεις ζήσει εκεί γύρω ή σκέφτεσαι να πας μόνο και μόνο επειδή εκεί βρήκες το πρώτο που υποστηρίζει η τσέπη σου; Η δουλειά σου πού βρίσκεται; Οικογένεια; Παιδιά; Γονείς για βοήθεια; Φίλοι; 1
vamvakoolas Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 μμ (επεξεργασμένο) εισαι πολυ ψηλα διπλα στο χωριο της Φυλης. Εκει πανω ειναι σχετικα υσηχα τα πραγματα σχεδον χωριο. Βεβαια για τα παντα θες μηχανακι/ιχ αλλα επειδη εισαι διπλα απο περιφερειακη οδο βολευει με ιχ. Δεν εχω μεινει εκει αλλα περναω απο τη γειτονια οταν παω για φυλη δερδενοχωρια κτλ... Υ.Γ: Μη μασας με τις ταμπελες και τα κομπλεξ: ο κολλητος μου μενει Μενιδι (αχαρναις sic) κοκκινο μυλο που θεωρειται απο τις πιο χαλια περιοχες και ουτε ληστεια ειχε ποτε και μια χαρα σπιτι εχει και δεν εχει τα προβληματα αθηνας (παρκαρισμα βρωμα) Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:09 μμ από vamvakoolas
st@kas Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ 15 ώρες πριν, mrmak94 είπε Καλησπέρα, είμαι στην φάση αναζήτησης κατοικίας και πραγματικά δεν βρίσκω τίποτα και το μόνο αξιοπρεπές που έχω βρει είναι ένα διαμέρισμα του 2005 αρκετά καλό για να φαίνεται αληθινό σε καλή τιμή αλλά η περιοχή είναι στα Άνω Λιόσια, δίπλα στον Ναό Άγιο Δημήτριο 13342 ταχυδρομικός κώδικας. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν από την περιοχή/τετράγωνο αυτό και μένουν εκεί τι γνώμη έχουν; Είναι ασφαλές να μένεις εκεί; Υπάρχουν αρκετές διαρρήξεις/εγκληματικότητα κλπ; Ρωτάω λόγω κακής φήμης της περιοχήες και επειδή φίλοι και γνωστοί με έχουν κατά τρομάξει να μην πάρω εκεί σπίτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αν είσαι πολύ κοντά στο ναό είσαι ταυτόχρονα και κοντά στις κατοικίες αρκετών ρομά. Στα άνω Λιόσια δες περιοχές όπως το κέντρο, την δροσούπολη,άγιο Νικόλαο, Ζωφριά Από ποια περιοχή θα πας?
mrmak94 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:36 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 05:36 μμ 7 ώρες πριν, phanispal είπε Τώρα πού ζεις και γενικά, πού έχεις ζήσει έως τώρα; Είσαι της περιοχής ή έστω έχεις ζήσει εκεί γύρω ή σκέφτεσαι να πας μόνο και μόνο επειδή εκεί βρήκες το πρώτο που υποστηρίζει η τσέπη σου; Η δουλειά σου πού βρίσκεται; Οικογένεια; Παιδιά; Γονείς για βοήθεια; Φίλοι; Ζω στη Νίκαια Αττικής που εντάξει ούτε εδώ είναι και τόσο καλή περιοχή αλλά παλεύεται Δεν είμαι της περιοχής ούτε έχω ζήσει εκεί γύρω, σκέφτομαι να πάω όντως επειδή εκεί βρήκα το μοναδικό σπίτι καλό σε σωστή τιμή Εξ αποστάσεως δουλεύω Μόνος μου είμαι, γονείς/φίλοι Νίκαια 5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εισαι πολυ ψηλα διπλα στο χωριο της Φυλης. Εκει πανω ειναι σχετικα υσηχα τα πραγματα σχεδον χωριο. Βεβαια για τα παντα θες μηχανακι/ιχ αλλα επειδη εισαι διπλα απο περιφερειακη οδο βολευει με ιχ. Δεν εχω μεινει εκει αλλα περναω απο τη γειτονια οταν παω για φυλη δερδενοχωρια κτλ... Υ.Γ: Μη μασας με τις ταμπελες και τα κομπλεξ: ο κολλητος μου μενει Μενιδι (αχαρναις sic) κοκκινο μυλο που θεωρειται απο τις πιο χαλια περιοχες και ουτε ληστεια ειχε ποτε και μια χαρα σπιτι εχει και δεν εχει τα προβληματα αθηνας (παρκαρισμα βρωμα) Χαίρομαι που ακούω ότι είναι ήσυχα εκεί ελπίζω να ισχύει Έχω ΙΧ δεν έχω θέμα με την μετακίνηση όσο για το Υ.Γ έχεις δίκιο για αυτό και είπα να ρωτήσω από ανθρώπους που γνωρίζουν και μένουν εκεί ή έστω έχουν μια ιδέα γιατί απλά η περιοχή έχει κακή φήμη 2 ώρες πριν, st@kas είπε Αν είσαι πολύ κοντά στο ναό είσαι ταυτόχρονα και κοντά στις κατοικίες αρκετών ρομά. Στα άνω Λιόσια δες περιοχές όπως το κέντρο, την δροσούπολη,άγιο Νικόλαο, Ζωφριά Από ποια περιοχή θα πας? Είναι ακριβώς απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημήτριου, φάτσα αν είναι όντως έτσι είναι λίγο ψιλό κακό (δεν έχω κανένα θέμα εννοείται ούτε ρατσιστής είμαι απλώς φοβάμαι για εγκλήματα/ληστείες/διαρρήξεις κλπ επειδή έχει κακή φήμη η περιοχή) Από Νίκαια Αττικής αν το αποφασίσω
mrmak94 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:25 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:25 μμ 29 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Εντάξει πριν 6 χρόνια το βίντεο plus νομίζω πως υπερβάλλει για λόγους κωμωδίας αλλά ναι
st@kas Δημοσ. Παρασκευή στις 09:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:05 μμ 8 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εισαι πολυ ψηλα διπλα στο χωριο της Φυλης. Εκει πανω ειναι σχετικα υσηχα τα πραγματα σχεδον χωριο. Βεβαια για τα παντα θες μηχανακι/ιχ αλλα επειδη εισαι διπλα απο περιφερειακη οδο βολευει με ιχ. Δεν εχω μεινει εκει αλλα περναω απο τη γειτονια οταν παω για φυλη δερδενοχωρια κτλ... Υ.Γ: Μη μασας με τις ταμπελες και τα κομπλεξ: ο κολλητος μου μενει Μενιδι (αχαρναις sic) κοκκινο μυλο που θεωρειται απο τις πιο χαλια περιοχες και ουτε ληστεια ειχε ποτε και μια χαρα σπιτι εχει και δεν εχει τα προβληματα αθηνας (παρκαρισμα βρωμα) Εντάξει πολύ ωραίο το χωριό της Χασιάς (φυλή) και πολύ κοντά από το σημείο του σπιτιού, αλλά σαν περιοχή δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη. 3 ώρες πριν, mrmak94 είπε Ζω στη Νίκαια Αττικής που εντάξει ούτε εδώ είναι και τόσο καλή περιοχή αλλά παλεύεται Δεν είμαι της περιοχής ούτε έχω ζήσει εκεί γύρω, σκέφτομαι να πάω όντως επειδή εκεί βρήκα το μοναδικό σπίτι καλό σε σωστή τιμή Εξ αποστάσεως δουλεύω Μόνος μου είμαι, γονείς/φίλοι Νίκαια Χαίρομαι που ακούω ότι είναι ήσυχα εκεί ελπίζω να ισχύει Έχω ΙΧ δεν έχω θέμα με την μετακίνηση όσο για το Υ.Γ έχεις δίκιο για αυτό και είπα να ρωτήσω από ανθρώπους που γνωρίζουν και μένουν εκεί ή έστω έχουν μια ιδέα γιατί απλά η περιοχή έχει κακή φήμη Είναι ακριβώς απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημήτριου, φάτσα αν είναι όντως έτσι είναι λίγο ψιλό κακό (δεν έχω κανένα θέμα εννοείται ούτε ρατσιστής είμαι απλώς φοβάμαι για εγκλήματα/ληστείες/διαρρήξεις κλπ επειδή έχει κακή φήμη η περιοχή) Από Νίκαια Αττικής αν το αποφασίσω Οι Ρομά "ψωνίζουν " από όλες τις περιοχές δεν κάνουν διακρίσεις. Ρομά μπορεί να σε κλέψει στην Εκάλη, στην Γλυφάδα και στα Λιόσια. Οπότε δεν έχει κάνει τόσο. Εννοείται όμως θα πρέπει το σπίτι να έχει και κάποια στιγμή ασφαλείας. Όπως συναγερμός ή/και κάμερες. Σε αυτό όμως που θα δεις μεγάλη διαφορά είναι στην καθημερινότητα. Δηλαδή να περνάμε και να κάνουν ότι θέλουν στους δρόμους να σταματάνε να ξεκινάνε οπότε εκείνοι θέλουν, να πετάνε σκουπιδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Τα βράδια θα ακούς τα γλέντια που κάνουν και στο τσακιρ κέφι θα ρίχνουν και καμιά πιστολιά για το καλό. Επίσης υπάρχουν σημεία γκέτα που απλά δεν περνάς. 1
tutuyo Δημοσ. Παρασκευή στις 09:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:27 μμ Πωωωωωω γκέτα φορούσα στο Γυμνάσιο 1 1 7
mrmak94 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ 2 ώρες πριν, st@kas είπε Εντάξει πολύ ωραίο το χωριό της Χασιάς (φυλή) και πολύ κοντά από το σημείο του σπιτιού, αλλά σαν περιοχή δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη. Οι Ρομά "ψωνίζουν " από όλες τις περιοχές δεν κάνουν διακρίσεις. Ρομά μπορεί να σε κλέψει στην Εκάλη, στην Γλυφάδα και στα Λιόσια. Οπότε δεν έχει κάνει τόσο. Εννοείται όμως θα πρέπει το σπίτι να έχει και κάποια στιγμή ασφαλείας. Όπως συναγερμός ή/και κάμερες. Σε αυτό όμως που θα δεις μεγάλη διαφορά είναι στην καθημερινότητα. Δηλαδή να περνάμε και να κάνουν ότι θέλουν στους δρόμους να σταματάνε να ξεκινάνε οπότε εκείνοι θέλουν, να πετάνε σκουπιδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Τα βράδια θα ακούς τα γλέντια που κάνουν και στο τσακιρ κέφι θα ρίχνουν και καμιά πιστολιά για το καλό. Επίσης υπάρχουν σημεία γκέτα που απλά δεν περνάς. Μάλιστα οπότε ανάμεικτα πάνω κάτω χαχα δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά... είναι το μόνο σπίτι που βρήκα να αξίζει για αγορά (δάνειο)
mariosnik_ Δημοσ. Σάββατο στις 03:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:17 πμ (επεξεργασμένο) Μην σε πάρω και στον λαιμό μου. Αλλά πίσω από το κάθε "φθηνό και σε καλή τιμή" που βρίσκεις, κάποιον λακο ενδέχεται να έχει η φάβα. Κατ αρχήν επισκέφθηκες το ακίνητο με μηχανικό για να δείτε τι γίνεται από μεσα; Η τώρα μιλάς μόνο με δεδομένα αγγελίας; Δεν αποκλείεται να υπάρχει θέμα με την εγκληματικότητα και για αυτό να το πουλάει ο ιδιοκτήτης, προφανώς και δεν θα κάτσει να πει κάτι αρνητικό ο ιδιοκτήτης. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:19 πμ από mariosnik_
st@kas Δημοσ. Σάββατο στις 06:13 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:13 πμ 7 ώρες πριν, mrmak94 είπε Μάλιστα οπότε ανάμεικτα πάνω κάτω χαχα δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά... είναι το μόνο σπίτι που βρήκα να αξίζει για αγορά (δάνειο) Αφού είναι για αγορά πρέπει να το ελέγξεις πολύ καλά!
dsi44 Δημοσ. Σάββατο στις 11:15 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:15 πμ σπιτι2 εχεις μπει? αν ναι και δεν βρισκεις σπιτι μη βιαζεσαι,περιμενε το νεο προγραμμα.
phanispal Δημοσ. Σάββατο στις 11:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:17 πμ Τότε δε θα βρει ούτε αυτό στα Λιόσια.
dsi44 Δημοσ. Σάββατο στις 02:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:35 μμ εε δεν αξιζει ,με 160κ βρισκεις σε πολυ ικανοποιητικη κατασταση μικρα σπιτακια για ενα ατομο εδω πανορμου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα