dkstopo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, SaFiS είπε To Insomnia θα κανει κατι με το δικο του παραθυρο και τα 72 χιλιαδες διακοπτακια?? Τοσο δυσκολο ειναι ενα Reject All?? μπράβο!! οταν το ειχα επισημάνει μου ειχε πει καποιος mod οτι δεν μπορούν να το αποφυγουν "λογο νομοθεσιας" αν θυμάμαι καλά. οπότε και εγω "προσπαθώ" περισσότερο... τι άλλο να κάνω??? Τα σοβαρά site εχουν μια επιλογή "αποριπτω τα πάντα" ή κάτι τέτοιο, και δεν κρύβονται... 3
Volga Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Εγώ τα ανοίγω σε παράθυρο ανώνυμης περιήγησης. Ρομαντική σκέψη αλλά δεν αλλάζει κάτι. Αν ο άλλος έχει βάλει Google Analytics ή/και Microsoft Clarity βλέπει ακόμη και τι πληκτρολογείς 6 λεπτά πριν, dkstopo είπε μπράβο!! οταν το ειχα επισημάνει μου ειχε πει καποιος mod οτι δεν μπορούν να το αποφυγουν "λογο νομοθεσιας" αν θυμάμαι καλά. οπότε και εγω "προσπαθώ" περισσότερο... τι άλλο να κάνω??? Τα σοβαρά site εχουν μια επιλογή "αποριπτω τα πάντα" ή κάτι τέτοιο, και δεν κρύβονται... Που να σου δείξω πόσα "σοβαρά" site πατάς απορρίπτω τα πάντα και πίσω τρέχουν τελικά όλα... 2 1
nan78 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, dkstopo είπε Τα σοβαρά site εχουν μια επιλογή "αποριπτω τα πάντα" ή κάτι τέτοιο, και δεν κρύβονται... Τα "σοβαρά" site έχουν μια επιλογή "απορρίπτω τα πάντα" η οποία όμως δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος τι κάνει, καθώς υπάρχει και η πονηριά που λέγεται "θεμιτό ενδιαφέρον" και τα αφήνει ενεργοποιημένα σε όσους συνεργάτες τους έχουν "θεμιτό ενδιαφέρον" ( δηλαδή πλήρωσαν κάτι παραπάνω; - πάντα μου φαινόταν πολύ φλου το "θεμιτό"). Άστα, έτσι όπως είναι η κατάσταση, είναι όντως για τα μπάζα... 3
dkstopo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Volga είπε Ρομαντική σκέψη αλλά δεν αλλάζει κάτι. Αν ο άλλος έχει βάλει Google Analytics ή/και Microsoft Clarity βλέπει ακόμη και τι πληκτρολογείς Που να σου δείξω πόσα "σοβαρά" site πατάς απορρίπτω τα πάντα και πίσω τρέχουν τελικά όλα... τοχω ψιλιαστεί αλλά κανω οτι δεν καταλαβαίνω 5 λεπτά πριν, nan78 είπε Τα "σοβαρά" site έχουν μια επιλογή "απορρίπτω τα πάντα" η οποία όμως δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος τι κάνει, καθώς υπάρχει και η πονηριά που λέγεται "θεμιτό ενδιαφέρον" και τα αφήνει ενεργοποιημένα σε όσους συνεργάτες τους έχουν "θεμιτό ενδιαφέρον" ( δηλαδή πλήρωσαν κάτι παραπάνω; - πάντα μου φαινόταν πολύ φλου το "θεμιτό"). Άστα, έτσι όπως είναι η κατάσταση, είναι όντως για τα μπάζα... ειναι καποιοι που αν δεν πατησεις "ολοι" δεν υπαρχει περίπτωση να φυγει το πλαισιο εχωντας κρύψει πολύ καλά το κλείσιμο ------------------------------------------ οι πιο ωραίοι ειναι αυτοί εδώ ότι και να πατήσεις πάντα στο επόμενο κλικ ξαναβγάζει το παράθυρο διαλόγου
xrhstosiak Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Abudi said: Υπάρχει η λύση να είναι opt-in τα cookies; Να μην βγαίνει καθόλου αυτό το παράθυρο δηλαδή, αυτόματα να είσαι out. Αυτό θα έλυνε αρκετά θέματα δεν κανει ακριβως αυτο που θες σε firefox εχω το add-on " I still don't care about cookies " και τουλαχιστον γλυτωνω το πρηξιμο Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από xrhstosiak
vabill Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, >>Morpheus>> είπε No script, adblock, i-dont-care-about-cookies addons ... Δε θυμαμαι να αποδεχτηκα ποτε μπισκοτα απο το insomnia ... Τα μονα μπισκοτα που αποδεχομουν απο μικρος ειναι αυτα και πολλες φορες την παταγα !! 9,5/10 οταν τα ανοιγες εβρισκές βελλονες και ειδη ραπτικης 6
cumulus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, SaFiS said: To Insomnia θα κανει κατι με το δικο του παραθυρο και τα 72 χιλιαδες διακοπτακια?? Τοσο δυσκολο ειναι ενα Reject All?? Όχι δεν ειναι δύσκολο. Απλα βαριέσαι πατας αποδοχή όλων και η δουλειά για το ινσομνια εγινε . 7 minutes ago, vabill said: 9,5/10 οταν τα ανοιγες εβρισκές βελλονες και ειδη ραπτικης Από τις μεγαλύτερες απογοητευσεις της ζωής μου . 1
mkdir Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Επιτέλους! 😇 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από mkdir
koala78 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Έχω mac κι ήθελα να ρωτήσω: όποτε έκανα αποδοχή σε cookies, ήταν mcvities και τώρα με την απαγόρευση θα πάψουν να’ναι digestive?😊
mike15 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου αργοστροφοι εκει στην EU αλα τα πιανουν.μακαρι οτι πιο ενοχλητικο
freegr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Επιτέλους να φύγουν ενοχλητικά παράθυρα που συμπίπτουν με διαφημίσεις και ιστοσελίδες με απάτες
dieksodo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου me 15 χρονια διαφορα η ΕΕσσδ μαθαινει πως η γραφειοκρατια κανει κακο πως θα διορθωσουμε ενα κακο νομο? ας ψηφισουμε κιαλλους νομους λολ
Doubt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, Axlmon είπε "Η εστίαση στα cookies είναι σαν να αναδιατάσσουμε τις καρέκλες στον Τιτανικό, με το πλοίο να είναι η διαφήμιση παρακολούθησης", δήλωσε η Itxaso Domínguez de Olazábal "Focusing on cookies is like rearranging deckchairs on the Titanic, the ship being surveillance advertising," says Itxaso Domínguez de Olazábal Sorry αλλά κάπου χάθηκε το νόημα του πρωτότυπου. Κατά τ' άλλα συμπαθής η κυρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα