Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/9/2025 στις 6:04 ΜΜ, paiktaras69 είπε

Nα δουμε όμως πότε θα παραλάβουμε , εμένα μου είπαν για 10 με 15 ημέρες 

Παρέλαβα εχθές εγώ,αλλά λόγω δουλειάς,απλά την έβαλα να παίζει.

Μένει να ασχοληθώ με το σεταρισμα για το μέγιστο αποτέλεσμα τώρα.

Στις 27/9/2025 στις 3:05 ΜΜ, Eddy_Gordo είπε

Ρε μάγκες οσοι την έχετε ποσο ειναι η απόσταση στα ποδαράκια; επίσης έχει θέση να μπουν και στο κέντρο; 

Μην τρέχω και για έπιπλο να την βάλω επάνω...

Έχει και θέση στο κέντρο να μπουν ναι.

Βολικό αν δεν έχεις μεγάλο έπιπλο ,όπως εγώ 🤣

Στις 26/9/2025 στις 10:43 ΜΜ, Cyberdemon87 είπε

Αξίζει η 5ετης εγγύηση του κωτσοβολου;

Είναι +100€...

Εγώ την έβαλα.Θεωτητικα σου καλύπτει λέει μέχρι και ένα πίξελ να καεί και το κυριότερο,πλακέτα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

Παρέλαβα εχθές εγώ,αλλά λόγω δουλειάς,απλά την έβαλα να παίζει.

Μένει να ασχοληθώ με το σεταρισμα για το μέγιστο αποτέλεσμα τώρα.

Έχει και θέση στο κέντρο να μπουν ναι.

Βολικό αν δεν έχεις μεγάλο έπιπλο ,όπως εγώ 🤣

Εγώ την έβαλα.Θεωτητικα σου καλύπτει λέει μέχρι και ένα πίξελ να καεί και το κυριότερο,πλακέτα.

Πότε την έκανες παραγγελία ?? Εγώ 24-9

όταν κάνεις το σετάρισμα να το μοιραστείς παρακαλώ :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μάγκες οσοι την έχετε ποσο ειναι η απόσταση στα ποδαράκια; επίσης έχει θέση να μπουν και στο κέντρο; 

ακυρο

Επεξ/σία από halvas69
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε

Για καθαρισμό της τηλεόρασης τι προτείνετε;

Θα άξιζε κάτι τέτοιο, και το πιο βασικό, θα ήταν 100% ασφαλές; 

https://www.skroutz.gr/s/23846775/Nedis-Katharistiko-Othonis-Kit-Katharismou-gia-Othones-200ml-CLSN120BU.html

βρασε νερο , κανε αποσταξη και καθαρισε την δωρεαν :) εγω ετσι κανω τις oled!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιος που την εχει γνωριζει αν τα 120hz ειναι "πραγματικα" σε ολα τα προγραμματα και εξοδους σηματος (λχ τηλεοπτικο επιγειο σημα Digea, hdmi λχ Cosmote/Nova, in-apps λχ Netflix, Nova, Cosmote) ή αφορα μονο συγκεκριμενο περιεχομενο λχ 4K απο εξωτερικη πηγη λχ Bluray ή usb/δισκο με mkv και στην καθημερινη χρηση παιζει 60hz?

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Sebu είπε

Καποιος που την εχει γνωριζει αν τα 120hz ειναι "πραγματικα" σε ολα τα προγραμματα και εξοδους σηματος (λχ τηλεοπτικο επιγειο σημα Digea, hdmi λχ Cosmote/Nova, in-apps λχ Netflix, Nova, Cosmote) ή αφορα μονο συγκεκριμενο περιεχομενο λχ 4K απο εξωτερικη πηγη λχ Bluray ή usb/δισκο με mkv και στην καθημερινη χρηση παιζει 60hz?

Δε μπορεί να δώσει 120hz αν αυτό που προβάλει δεν έχει αυτη τη δυνατότητα..Ότι μπορεί να δώσει 120hz στην τηλεόραση,αυτή θα το βγάλει..Όλα τα άλλα θα είναι κανονικά στα 60..

• Like 2
Δημοσ.

τι σημαίνει ότι μπάινουν κέντρο ? όχι κάθετα με την οθόνη δλδ?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

τι σημαίνει ότι μπάινουν κέντρο ? όχι κάθετα με την οθόνη δλδ?

Εγω πέτυχα αυτο κάπου και ειπα να ρωτήσω 

20250928_210034.jpg

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Έτσι το έκανα ως τώρα, με απιονισμένο νερό και πανάκι μικροινών, απλά σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο safe και να πάω σε έτοιμη λύση. 

Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει τελικά ρε παιδιά η τηλεόραση? Μπορεί ν' ανέβηκε η τιμή αλλά είχα προλάβει να την κλείσω με την προηγούμενη και με πήραν σήμερα να κάνω την πληρωμή μέχρι αύριο το βράδυ! 

Ας κάνει κάποιος ένα mini review για την εικόνα ( αν έχει καλά μαύρα, φωτεινότητα, γωνία θέασης ), για το μενού, για το πως παίζει τα επίγεια και κτλ κτλ

Αν πάρετε τηλέφωνο σαν κάνουν καλύτερη τιμή στην επέκταση εγγύησης, για παράδειγμα εμένα μου έδωσαν την premium στα 70 περίπου ευρώ! Για όποιον λέει ότι δεν αξίζει, να σας πω ρητά πως κάνει λάθος ... μου έχει τύχει βλάβη στην 4ετία, μου έδωσαν μια άλλη τηλεόραση προσωρινά μέχρι να μου την επισκευάσουν και στο τέλος επειδή δεν υπήρχαν ανταλλακτικά (καμένη πλακέτα) μου έδωσαν πιστωτικό για να πάρω παραπλήσια - νεότερο μοντέλο!

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Αξίζει τελικά ρε παιδιά η τηλεόραση? Μπορεί ν' ανέβηκε η τιμή αλλά είχα προλάβει να την κλείσω με την προηγούμενη και με πήραν σήμερα να κάνω την πληρωμή μέχρι αύριο το βράδυ! 

Ας κάνει κάποιος ένα mini review για την εικόνα ( αν έχει καλά μαύρα, φωτεινότητα, γωνία θέασης ), για το μενού, για το πως παίζει τα επίγεια και κτλ κτλ

Αν πάρετε τηλέφωνο σαν κάνουν καλύτερη τιμή στην επέκταση εγγύησης, για παράδειγμα εμένα μου έδωσαν την premium στα 70 περίπου ευρώ! Για όποιον λέει ότι δεν αξίζει, να σας πω ρητά πως κάνει λάθος ... μου έχει τύχει βλάβη στην 4ετία, μου έδωσαν μια άλλη τηλεόραση προσωρινά μέχρι να μου την επισκευάσουν και στο τέλος επειδή δεν υπήρχαν ανταλλακτικά (καμένη πλακέτα) μου έδωσαν πιστωτικό για να πάρω παραπλήσια - νεότερο μοντέλο!

Υπάρχουν τηλεοράσεις με καλύτερα μαύρα κλπ αλλά με βάση τα χρήματα που δίνεις δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.  Το επόμενο αμέσως καλύτερο μοντέλο που μπορείς να πάρεις πάντα με βάση τα χρήματα που δίνεις είναι η tcl c6k που είναι mini led και έχει σίγουρα καλύτερο μαύρο και φωτεινότητα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...