milos_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου και άντε βρήκες καρτοτηλέφωνο, τηλεκάρτα που θα βρεις? 1
Zazula Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, milos_ είπε και άντε βρήκες καρτοτηλέφωνο, τηλεκάρτα που θα βρεις? Πουλάνε τα καταστήματα Κοσμοτέ/Γερμανός. 2
Charismo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Νιώθω πως αν ζητήσεις τηλεκάρτα από κατάστημα, θα μπεις σε κάποια λίστα καταζητούμενων. 😆 10
StamTheMan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, spinemm είπε Και θα καταφερεις τι ακριβως?? Καρτοτηλεφωνα ΔΕΝ υπαρχουν πια οποτε πια η χρηση?? Υπαρχουν.Επειδη δεν τα προσεχεις εσυ,δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν. Κατι σαν το θεο δλδ,αλλα αντιστροφα. Πρωτο και κυριο,οι φυλακές. 1
APP14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Εγώ καρτοτηλέφωνο μόνο σε αεροδρόμια έχω δει... Πριν 3-4 χρόνια υπήρχαν και στον δρόμο αλλά τώρα είναι πολύ σπάνια.
MARIOSNURSE Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Στο νοσοκομείο μου βάλανε αυτά πολύ πρόσφατα.
nvel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Στο νοσοκομείο μου βάλανε αυτά πολύ πρόσφατα. αυτό όμως δεν είναι καρτοτηλέφωνο
APP14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Στο νοσοκομείο μου βάλανε αυτά πολύ πρόσφατα. Αυτό με κέρματα δεν λειτουργεί; Στις 23/9/2025 στις 8:22 ΜΜ, latch είπε Tinkering κλπ μπορεί να μάθει και τίποτα χρήσιμο. Από το internet archive με το wayback machine ξέθαψα αυτό. Έχει κάνει snapshot και το .exe που θέλεις. Απλά βάλε το link που θες στο wayback machine και αν δεν υπάρχει κόβε κομμάτια από το προς τα πίσω μεχρι να πετύχεις κάτι. Λοιπόν, δοκίμασα το crackote.exe έτσι για την πλάκα μου σε έναν αρχαίο υπολογιστή με XP αλλά φαίνεται να μην τρέχει σωστά (Είναι σε παράθυρο DOS, όχι gui). Προσπάθησα στο Wayback machine του Archive να βάλω αυτό το λινκ: http://go.to/xakgr και αφού δοκίμασα διάφορες ημερομηνίες με πήγε στο homepage. Έκανα ο,τι είπε ο φίλος @latch αλλά δεν μπόρεσα να φορτώσω την κατηγορία "cracks" που λέει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν υπάρχει κάτι στο αρχείο χωρίς να ψάχνω τυχαία ημερομηνίες; Εχει 20κατι captures αυτή η σελίδα.... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από APP14
alex84 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Αφού πιάσαμε την νοσταλγία... Peppas.fsn.net κυρίες και κύριοι! https://web.archive.org/web/20001018150110/http://peppas.fsn.net/ 3
MARIOSNURSE Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, nvel είπε αυτό όμως δεν είναι καρτοτηλέφωνο Της ίδιας λογικής είναι. Ίσα ίσα είναι πιο παλιά τεχνολογία γιατί οι κάρτες αντικατέστησαν τα κέρματα.
milos_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου τι αξίας κέρματα πρέπει να βάλεις για να κάνεις μια κλήση? υπάρχει διάκριση όπως παλία σε τοπικό ή υπεραστικό, κινητό ή σταθερό?
ekrepali Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου On 25/09/2025 at 15:10, APP14 said: Αυτό με κέρματα δεν λειτουργεί; Βάλε ένα τέτοιο για απεριόριστα λεπτά. 😄 5
mariosnik_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Στο γραφείο μου έχω ένα ντοσιε για συλλογή από τηλεκάρτες που έκανα παλιά. Μια φορά σκέφτηκα να πάρω μια να την βάλω μέσα σε ένα ΑΤΜ να δούμε τι θα γίνει. Το πιθανότερο είναι να την περάσει για τίποτα fake χρεωστική και να την κρατήσει μέσα οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Πάντως, διαβάζω από εδώ ότι υπάρχουν ακόμα τηλεκάρτες και καρτοτηλεφωνα και χάρηκα. Νόμιζα ότι έχουν καταργηθεί αυτά. Εδώ στο κέντρο όλοι οι τηλεφωνικοί θάλαμοι ειναι αχρηστευμενοι απο χρονια με τα τηλέφωνα ξηλωμενα, πρόσφατα πέρασαν συνεργεία του δημου και τους ξήλωσαν εντελώς. Άμα πουλάνε ακόμα τηλεκάρτες και υπάρχουν τετοια τηλέφωνα, εξω, λεω να πάω να κάνω καμιά φάρσα 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα