Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, polaki είπε

Ενώ παλιά μου άρεσαν τα games τρόμου, πλέον στα 45 μου έχω φλωρέψει όσο δεν πάει…

Τις προάλλες είπα να τερματίσω επιτέλους το Until Dawn, και μέχρι και αυτό στο αθόρυβο το έπαιζα.. 😂

Σαν λάτρης του είδους.....μετά τα 45 όντως πρόσεξα μια ανατριχίλα και κοψοχώλιασμα, οπότε άρχισα να παίζω αθόρυβα τα horror games. Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος....

• Haha 4
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ontariyo είπε

Λοιπόν ψάχνω στο σινεμα απελπισμένα μια ταινία να σε κάνει να χαρείς έστω να γελάσεις τίποτα όλοι προμοταρουν τον φόβο και το κακό το ίδιο συμβαίνει και στα games λες και δεν μας φτάνει η φοβία της  καθημερινοτητας αλλά και οι παραγωγοί στο χρήμα υποκύπτουν συγνώμη αλλά δεν θα πάρω (άσε που έχει κουράσει το σενάριο).

Εδω εισαι :)
250px-The_Naked_Gun_2025_poster.jpg

Επεξ/σία από asmilon
  • Haha 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gregory22 είπε

Σαν λάτρης του είδους.....μετά τα 45 όντως πρόσεξα μια ανατριχίλα και κοψοχώλιασμα, οπότε άρχισα να παίζω αθόρυβα τα horror games. Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος....

Καλως ηρθες στο MHG! (Muted Horror Gaming) fanclub! 😁 Ολοι ευπροσδεκτοι 😁

• Haha 3
Δημοσ.
2 hours ago, AtiX said:

Γιατί ανάβει τος κεριά με τα σπίρτα αντί να πάρει ένα κερί και να ανάψει τα υπόλοιπα?

Για να μην στάξει... 😋😂😉
Φαντάζομαι εσύ γεμίζεις τον κόσμο κεριά εεε... 😋😋😂😂

1 hour ago, polaki said:

Ενώ παλιά μου άρεσαν τα games τρόμου, πλέον στα 45 μου έχω φλωρέψει όσο δεν πάει…

Τις προάλλες είπα να τερματίσω επιτέλους το Until Dawn, και μέχρι και αυτό στο αθόρυβο το έπαιζα.. 😂

59 minutes ago, corr8 said:

Κλεινεις και συ τον ηχο? 😂 Νεοτερη ειχα τρελα με τα horror games, νιωθω οτι οσο μεγαλωνω πεταγομαι πιο ευκολα πλεον σε αυτα τα παιχνιδια. Η ηλικια να φταιει δεν ξερω 😂

49 minutes ago, gregory22 said:

Βουβός κινηματογράφος δηλαδή;;; 😳😳😂😂😂

Και εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει αν είναι ηλικιακό το θέμα ή ψυχολογικής κατάστασης μιας και όλοι μας Πετάμε από την Χαρά μας τα τελευταία χρόνια... 😉😉😂😂

Εγώ κάνω παύσεις... Συμβουλή... 😋😋😂😂
Αν και πάντα τα λάτρευα και πάντα φοβόμουν... 😊😉

52 minutes ago, asmilon said:

Εδω εισαι :)
250px-The_Naked_Gun_2025_poster.jpg

Thanks!!! 😁😁😉😉

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Σε unreal 5  ειναι το παιχνιδι , δεν εχει την δικη του 

Λεω για το ( death stranding) ειναι στην μηχανή του horizon και όχι το ανάποδο. Συνέχεια το κάνουν λάθος. Κάτω τα χέρια από την alloy θα πέσουν κορμιά. Την καλημέρα μου 

Δημοσ.

Αν δεν είχε το Kojima tag θα ήταν μια κλανιά σε δυνατό άνεμο. Τώρα που το έχει όμως είναι ένα απίστευτο demo /ταινία που καθηλώνει και πάει για GOTY απο τα αποδυτήρια...

• Haha 3
Δημοσ.

Εδώ να δείτε που ως 45+ πήγα να παίξω ο "μάγκας" το Resident Evil VII σε VR βραδιάτικα! Μάλλον έσπασα ρεκόρ Γκίνες σε χρόνο αφαίρεσης της μάσκας! Μιλάμε για ΤΡΕΛΟ χέσιμο μόνο και μόνο απο το spatial sound και απο το κοράκι στην αρχή του παιχνιδιού που είναι μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων. Γενικά, όπως ανέφεραν και άλλα μέλη πιο πάνω, βλέπω οτι η συσσώρευση ηλικίας φλωρεύει και πολύ μάλιστα! Τουλάχιστον δεν είμαι μόνος εδωπέρα!! 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ontariyo είπε

Λοιπόν ψάχνω στο σινεμα απελπισμένα μια ταινία να σε κάνει να χαρείς έστω να γελάσεις τίποτα όλοι προμοταρουν τον φόβο και το κακό το ίδιο συμβαίνει και στα games λες και δεν μας φτάνει η φοβία της  καθημερινοτητας αλλά και οι παραγωγοί στο χρήμα υποκύπτουν συγνώμη αλλά δεν θα πάρω (άσε που έχει κουράσει το σενάριο).

Δεν υπάρχει χιούμορ πλέον γιατί όλοι παρεξηγούνται με τα πάντα! και υπάρχει το ιντερνετ όπου κάθε βλακώδες παράπονο γίνεται viral.

Οπότε η εύκολη λύση είναι ζομπι, τρόμου, εξωγήινοι κλπ... οι οποίοι δεν παρεξηγούνται 

...μέχρι ωσότου εμφανιστεί κάποιος άνθρωπος που δηλώσει ότι προσδιορίζεται ως ζόμπι και να σταματήσουν και αυτά 😂    (edit: ή να έρθουν οι εξωγήινοι και να εκδικηθούν για την ρατσιστική εξωγηινο-φοβική διακωμώδηση τους).

Παρόλα που δεν βλέπω horror ταινίες στο σινεμα,τα παιχνίδια resident evil ή του kojima αξίζουν με το παραπάνω.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Haha 2
Δημοσ.
17 minutes ago, anakin3 said:

Εδώ να δείτε που ως 45+ πήγα να παίξω ο "μάγκας" το Resident Evil VII σε VR βραδιάτικα! Μάλλον έσπασα ρεκόρ Γκίνες σε χρόνο αφαίρεσης της μάσκας! Μιλάμε για ΤΡΕΛΟ χέσιμο μόνο και μόνο απο το spatial sound και απο το κοράκι στην αρχή του παιχνιδιού που είναι μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων. Γενικά, όπως ανέφεραν και άλλα μέλη πιο πάνω, βλέπω οτι η συσσώρευση ηλικίας φλωρεύει και πολύ μάλιστα! Τουλάχιστον δεν είμαι μόνος εδωπέρα!! 

Είχε πριν μερικά χρόνια στο gamepass το RE VII και λέω, επειδή είχα ακούσει γενικά καλά λόγια, να το δοκιμάσω.

Φαινόταν από την αρχή το vibe πως πάει για τρελό χέσιμο, αλλά λέω θα του δώσω μια ευκαιρία.

Μέχρι που μπαίνω στο σπίτι από την πίσω πόρτα και έχω αρχίσει να σκέφτομαι ήδη πως δεν είμαι εγώ γι'αυτά. Λίγη ώρα μετά μου την πέφτει μια τύπισσα, η γυναίκα μου, η γκόμενα μου ούτε που θυμάμαι, ρίχνω ένα ουρλιαχτό, quit game, uninstall, καληνύχτα.

Δεν είμαστε πλέον για τέτοια.

• Haha 3
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ τα  RE είναι "παιδικά" από άποψη horror σε σχέση με τίτλους οι οποίοι δημιουργήθηκαν ακριβώς για να στέλνουν το σκατό στην κάλτσα με μόνιμα jump scares και απόκοσμη ατμόσφαιρα. Και ο λόγος είναι επειδή τέτοια games (RE, Silent Hill, Alan Wake κλπ) είναι και action/adventure κατά κύριο ρόλο. Κάτι Madison, Visage, Song of Horror κλπ που κύριος σκοπός είναι να μπαινοβγαίνεις σε δωμάτια και να λύνεις γρίφους, είναι πραγματικό horror genre και σίγουρα όχι για τους faint of heart.  😛 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, gregory22 είπε

Τι εννοεις. Εγω δεν επαιζα ουτε στα 20. Ποσο μαλλον τωρα που ειμαι 44

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, chek2fire είπε

0ffec4669b74dc2a3db6ce20859a5b9e&f=1&nof

Με τίτλο "Smile" (2022) η ταινία που δείχνεις, με το περίεργο χαμόγελο και το στυλιζάρισμα που μοιάζει να κάπως, τί μπορεί να πάει στραβα;

Σίγουρη κωμωδία. 

Επεξ/σία από Tlykog

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...