Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Επομένως δεν μπορεί να κρίνεις βλέποντας την πιο φτηνή.
Έχω δύο TCL, η μία είναι υπέροχη και την πήρα 1.5Κ και την άλλη την πήρα 100ευρώ, και θέλω να την σπάσω. Δεν λέει κάτι.

Λεω τι αγοραζει ο περισσοτερος κοσμος φυσικα υπαρχουν και αυτοι που θελουν κατι καλυτερο.

40 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Σωστό, απλά αυτό ισχύει για κάθε μάρκα. Είναι θέμα πελάτη. Όταν ένας ωλητής καταστήματος πρέπει να πιάσει κάποιους στόχους πωλήσεων και ο πελάτης μπαίνει μέσα λέγοντας "θέλω μια τηλεόραση" και δε ξέρει ούτε τα βασικά και προφανώς δεν έχει κάνει καθόλου έρευνα αγοράς πριν μπει, τότε είναι λογικό να του προωθήσει ότι θέλει.

Δεν κρίνω μια εταιρεία από αυτό. Αυτό που βλέπω είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία κινείται πολύ έξυπνα και βγάζει πολύ ωραία panel σε πολύ καλές τιμές, έχοντας πλήρη γνώση της θέσης της στην αγορά και τιμολογώντας σωστά. 

Δεν έχω κανένα προϊόν της, αλλά έχω δει mini led panel της σε φίλο που αγόρασε πρόσφατα τηλεόραση. 'Πραγματικά αξιοπρεπέστατη εικόνα και την αγόρασε και σε χαμηλή τιμή.

Αυτο που λεω στα πεθερικα μου επειδη εγω εχω καποιες γνωσεις αλλα δεν με ρωτανε οταν πανε να αγορασουν κατι οταν λοιπον πανε να αγορασουν να μην αγοραζουν αυτο που τους δειχνει ο πωλητης γιατι βλεπει οτι ειναι ασχετοι και παει να τους πλασαρει οτι αυτος θελει να πουλησει.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Το ξέρω αλλά mini led θα αγοράσει το 5% οι υπόλοιποι ότι ποιο φθηνό υπάρχει.

Την ποιο φθηνή.

Εγώ προσωπικά έχω την C805 miniled και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος σαν ποιότητα εικόνας, άσχετου λογισμικού.

Προφανώς ο περισσότερος κόσμος θα πάρει ότι πιο φτηνό μπορεί, το θέμα είναι έχεις δει φτηνές τηλεόρασεις 300 και λιγοτερο αντίστοιχης τιμής και από άλλες γνωστές μάρκες?

Πρώην σύντροφος είχε την P635 που τότε είχε πάνω κάτω τόσο, και σε σχέση με την παλιά μου Samsung νομίζω σειράς 7100 που ήταν σε λίγο πιο ακριβη τιμή ήταν κλάσεις καλύτερη η P635 σε εικόνα.

(Μην μιλήσω καν ότι είχε και πολύ καλύτερο λογισμικό)

Τεσπά είναι και προτίμηση από ένα σημείο, αλλά έχοντας αλλάξει καμιά ντουζίνα απο Samsung LG και τώρα TCL εμένα με έχει κερδίσει η TCL, εξαιρετικό VFM ακόμα και στις φτηνές της.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nfsmw_gr είπε

Εγώ προσωπικά έχω την C805 miniled και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος σαν ποιότητα εικόνας, άσχετου λογισμικού.

Προφανώς ο περισσότερος κόσμος θα πάρει ότι πιο φτηνό μπορεί, το θέμα είναι έχεις δει φτηνές τηλεόρασεις 300 και λιγοτερο αντίστοιχης τιμής και από άλλες γνωστές μάρκες?

Πρώην σύντροφος είχε την P635 που τότε είχε πάνω κάτω τόσο, και σε σχέση με την παλιά μου Samsung νομίζω σειράς 7100 που ήταν σε λίγο πιο ακριβη τιμή ήταν κλάσεις καλύτερη η P635 σε εικόνα.

(Μην μιλήσω καν ότι είχε και πολύ καλύτερο λογισμικό)

Τεσπά είναι και προτίμηση από ένα σημείο, αλλά έχοντας αλλάξει καμιά ντουζίνα απο Samsung LG και τώρα TCL εμένα με έχει κερδίσει η TCL, εξαιρετικό VFM ακόμα και στις φτηνές της.

Ναι σε σχεση με κατι Vestel ειναι πολυ καλυτερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Το ξέρω αλλά mini led θα αγοράσει το 5% οι υπόλοιποι ότι ποιο φθηνό υπάρχει.

Την ποιο φθηνή.

Στάλθηκε διπλό το μήνυμα λόγω δίκτυου

Επεξ/σία από nfsmw_gr
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αυτο που λεω στα πεθερικα μου επειδη εγω εχω καποιες γνωσεις αλλα δεν με ρωτανε οταν πανε να αγορασουν κατι οταν λοιπον πανε να αγορασουν να μην αγοραζουν αυτο που τους δειχνει ο πωλητης γιατι βλεπει οτι ειναι ασχετοι και παει να τους πλασαρει οτι αυτος θελει να πουλησει.

Ερασιτεχνικό λάθος. Δεν θα λες τίποτα στα πεθερικά σου, γιατί μετά θα σου πουν "ο Νίκος αγόρασε μια ίδια τηλεόραση, 300 ευρώ και όχι 400 που μου είπες εσύ και είναι ολόιδια" (και ας είναι η μία 720p 32 και η άλλη 40 1080p)
Αν χαλάσει, θα φταις εσύ.
Άστους να πάρουν ό,τι θέλουν. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα φταις εσύ.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, unforgiven είπε

Ερασιτεχνικό λάθος. Δεν θα λες τίποτα στα πεθερικά σου, γιατί μετά θα σου πουν "ο Νίκος αγόρασε μια ίδια τηλεόραση, 300 ευρώ και όχι 400 που μου είπες εσύ και είναι ολόιδια" (και ας είναι η μία 720p 32 και η άλλη 40 1080p)

Γελάω αλλά ισχύει σε έναν βαθμο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Καλα αυτο κανω πλεον και αν μου πουν πως κανω αυτο πως κανω το αλλο τους λεω ο Κωτσοβολος πηρε τα λεφτα οχι εγω εκει να πατε.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.

Καλη φαση η ενσωματωση στην τηλεοραση, αντε σιγά σιγα να παρει τον δρομο τoυ το gemini και προς το android auto γιατι δεν βολευει καθολου ο google assistant που εχει τωρα που ειναι μονο στα αγγλικα και δεν αναγνωριζει τπτ στα ελληνικα.

Επισης να αναφερω οτι πλεον υπαρχει κανονικη ενσωματωση του google home στο gemini στα ελληνικα. Πραγμα που σημαινει οτι μπορεις να του πεις "ανοιξε το κλιματιστικο στο σαλόνι, βαλε το στο κρυο στους 25 βαθμούς και ταχυτητα ανεμιστηρα στο αυτοματο" και να τα αναγνωριζει ολα τελεια. Στα αγγλικα σου εβγαζε την πιστη (με την βλαχοπροφορα που εχω εγω τουλαχιστον).

Δημοσ.

Εδω πηρε η πεθερα κινητο χωρις Google μου το εφερε σφραγισμενο να της κανω την μεταφορα απο το παλιο της ειπα να το παει πισω γιατι θα εχει προβλημα αλλα ντρεποταν να το παει πισω αλλα εμενα επρηζε μετα σε καθε προβλημα που ειχε.

Παλι καλα που της το εσπασε η κορη μου η μικρη. 👹😂

• Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εδω πηρε η πεθερα κινητο χωρις Google μου το εφερε σφραγισμενο να της κανω την μεταφορα απο το παλιο της ειπα να το παει πισω γιατι θα εχει προβλημα αλλα ντρεποταν να το παει πισω αλλα εμενα επρηζε μετα σε καθε προβλημα που ειχε.

Παλι καλα που της το εσπασε η κορη μου η μικρη. 👹😂

Σε λυπηθηκε η μικρη.

Αμα υπαρχει αγαπη στο μπαμπα…

Το εχει κανει και η μεγαλη μου κορη σε καποιες περιπτωσεις. Μαλιστα μου το εχει παραδεχτει οταν τη ρωτησα γιατι το εκανε.

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν είναι oled έχει ο πεθερός μια 32 και μια 55 tcl και είναι ξεθωριασμένες.

Οι περισσότεροι πάμε στο μαγαζί όπως τα πεθερικά μου και λένε γεια σας θέλω μια τηλεόραση.

Φίλε μου αυτό που λες είναι τελείως λάθος.

Γιατί συγκρίνεις μια oled με μια άλλη;

Θα συγκρίνεις με τον εξής τρόπο. Εχω 600€, τι παίρνω απο TCL και τι παίρνω απο τους κλέφτες.

Εκεί είναι η ουσία.

Εσυ μου συγκρίνεις octavia με bmw M3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...