Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pitsos 8κιλο εδώ αγορά 2012 360 ευρώ μαζι έδιναν και απορρυπαντικα για 1 χρόνο δώρο αξίας πάνω από 50 ευρώ και 13 χρόνια μετά και 2 πλυντήρια σχεδόν καθημερινά δεν έχει κάνει κιχ. Πολύ αξιόπιστο δεν έχει χρειαστεί ούτε ευρώ από τότε. Είναι καθαρή τύχη πιστεύω μπορεί να πάρεις 2 ίδια και το ένα να παρουσιάσει βλάβη στο χρόνο και το άλλο να πάει 20 χρόνια χωρίς κανένα θέμα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε αυτο που δεν υπαρχει πια καπου 13 χρονια .Ο ηρωας του σπιτιου ...Πλενει 300 φορες τον χρονο χωρις υπερβολη

Ειναι και στεγνωτηριο

12 κιλα πλυσιμο και 8 στεγνωμα 

https://www.plus4u.gr/morris--plynthrio-stegnwthrio-12kg-drum-up-cdr_12121/102080234-102080234/p

Αλλαχτηκε μοτερ στα 9 χρονια εντος εγγυησης μιας και το μοτερ ειχε 10 χρονια εγγυηση 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Έχω πάρει ένα inventor πριν από δύο χρόνια σε προσφορά κάπου 400 € από Πλαίσιο μαζί με την εγκατάσταση και την απομάκρυνση του παλιού, με απλούστατα ελληνικά κουμπιά για τις ρυθμίσες και τα προγράμματα και μου έχει βγει αστέρι όσον αφορά την ποιότητα πλύσης και την ευκολία χρήσης. Δεν μπορώ όμως να σου πω για αντοχή γιατί το έχω στο σπίτι στην Αθήνα και εκεί δεν κάνει πάνω από 50 πλύσεις τον χρόνο. Το προτίμησα φθηνό γιατί ήξερα ότι δεν θα ζοριστεί. Από αυτά που έχω δει πάντως νομίζω πως ένα ακριβότερο μοντέλο της ίδιας εταιρίας και με μια επέκταση εγγύησης θα είναι μια χαρά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Pitsos 8κιλο εδώ αγορά 2012 360 ευρώ μαζι έδιναν και απορρυπαντικα για 1 χρόνο δώρο αξίας πάνω από 50 ευρώ και 13 χρόνια μετά και 2 πλυντήρια σχεδόν καθημερινά δεν έχει κάνει κιχ. Πολύ αξιόπιστο δεν έχει χρειαστεί ούτε ευρώ από τότε. Είναι καθαρή τύχη πιστεύω μπορεί να πάρεις 2 ίδια και το ένα να παρουσιάσει βλάβη στο χρόνο και το άλλο να πάει 20 χρόνια χωρίς κανένα θέμα. 

Επειδή δουλεύει κάθε μέρα (γνώμη μου). Πλάκα πλάκα το ίδιο δίνεται με το δικό μας,  10+ Bosch,  δουλεύει ασταμάτητα μιας και η σύζυγος του βγάζει το λάδι. 

Η καλύτερη μας αγορά βέβαια είναι το στεγνωτήριο,  απίθανα μαλακές πετσέτες μπάνιου,  καμία σχέση με το άπλωμα στο σχοινί. 

Δημοσ.

Το δικό μας Brandt (δεν είναι μέσα στις μάρκες που ρώτησε ο ts) άνω φόρτωσης, δουλεύει απροβλημάτιστα απο το 2007 (ελπιζω να μην το γρουσουζέψω τώρα 😀

Μοναδικό θέμα που παρουσίασε (όχι λειτουργικό και όχι σημαντικό για μας) ότι έφυγε η βαφή τύπου εμαγιέ που έχει πολύ χαμηλά στην πόρτα (το έχω δει/ακούσει και σε άλλα αυτού του τύπου οπότε μάλλον είναι "κλασσική περίπτωση βλάβης" 😜

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...