Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, marmagas είπε

Καλησπερα,διαβαζω το νημα και ειμαι ετοιμος για εγγραφη αλλα αυτο το TunelVpn τι ειναι?

googlαρω και δινει tunnelbear vpn,αυτο ειναι?

It Is Yes GIF by Comedy Central

• Haha 1
  • Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι είδα εχτές όλους τους αγώνες χωρίς vpn Βουλγαρίας ..

Τελικά τζάμπα πράμα! Μη το ματιασουμε!

Πολύ ωραία σπιτάκι! 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω subscribe σε βουλγαρικο annual με υφιστάμενο λογαριασμό χρησιμοποιώντας nord vpn και μόλις πατάω το πλήκτρο subscribe παίρνω μήνυμα "Unfortunately this service is unavailable if you are using a VPN". 

Τι κάνω λάθος;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, jp77s είπε

Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω subscribe σε βουλγαρικο annual με υφιστάμενο λογαριασμό χρησιμοποιώντας nord vpn και μόλις πατάω το πλήκτρο subscribe παίρνω μήνυμα "Unfortunately this service is unavailable if you are using a VPN". 

Τι κάνω λάθος;

Καλησπέρα! Φίλε μου μόλις έκανα κι εγώ την ετήσια μέσω Βουλγαρίας, αλλά με το tunnelbear που λένε τα παιδιά εδώ, δεν προσπαθείς κι εσύ με αυτό μήπως "πιάνει" το Nord;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/9/2025 στις 12:48 ΠΜ, bad_freddy είπε

Μιας και το ανάφερες, αν δουμε αγωνές απο το θείο μας βρίσκουμε μπελά ή ισχύει μόνο για ταινίες κλπ.?

Καλύτερα να μη μπλέξεις. 

Τελευταία επιλογή αν δεν έχεις συνδρομή και θέλεις να δεις σπίτι είναι να δεις μέσα κάποιας στοιχηματικής. Πχ stoiximan,  αν έχεις λογαριασμό μπορείς να δεις κανονικά τους αγώνες, αλλά όχι σε full screen και όχι με κορυφαία ποιότητα. Είναι κάτι όμως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολυ, το εκανα κι εγω για λογαριασμό φιλου, με VPN Βουλγαρίας! Αρχικά προσπάθησα με το NordVPN αλλα δε δούλεψε. Κατεβασα TunnelBear (με δωρεαν λογαριασμό) και δούλεψε, με αφησε να κανω εγγραφη κανονικα.

Ο δικος μου λογαριασμός ειναι περσινος, μεσω τουρκιας, που ανανεώθηκε. Χθες δεν ειχα προβλημα να δω τα ματς χωρις VPN. Φαινεται ο νεος κανονας ισχυει μονο για νεους λογαριασμους απο τουρκια.

Επεξ/σία από Slash01
Δημοσ.
7 ώρες πριν, zio10 είπε

Καλύτερα να μη μπλέξεις. 

Τελευταία επιλογή αν δεν έχεις συνδρομή και θέλεις να δεις σπίτι είναι να δεις μέσα κάποιας στοιχηματικής. Πχ stoiximan,  αν έχεις λογαριασμό μπορείς να δεις κανονικά τους αγώνες, αλλά όχι σε full screen και όχι με κορυφαία ποιότητα. Είναι κάτι όμως. 

Ακολούθησα τις οδηγίες και είμαι νόμιμος πλέον, ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα με το λουκέτο σε νέα συνδρομή από Τουρκία.

Έκανα το trick logout, vpn, login  και παίζει και κομπλέ όσο είναι ανοιχτό το vpn.

Αν κλείσει το vpn, τέλος. Επίσης, δεν μπορώ να το βάλω στην τηλεόραση (εκτός κι αν βάλω vpn στον router; Υπερβολή)

Αν κάποιος ζήτησε refund, τι τους είπατε; Γιατί εμένα μου έριξαν άκυρο σε πρώτη φάση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27.20 με βουλγάρικο μέσω vpn (vpn unlimited) 

κανονικα και το κουπονι εκπτωσης και revolut πληρωμή

ο λογαριασμος ηταν παλιός, απο παλιοτερη απόπειρα να κανω τουρκικο αλλα δεν πηρα ποτε συνδρομη. 

Επεξ/σία από vaga1um3
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι αν κάνω cancel το subscription (για να μην ξεχάσω και ανανεωθεί αυτόματα του χρόνου) ότι συνεχίζει να είναι ενεργό; (Κατά 99% πιστεύω θα είναι ενεργό)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kosmasdel είπε

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι αν κάνω cancel το subscription (για να μην ξεχάσω και ανανεωθεί αυτόματα του χρόνου) ότι συνεχίζει να είναι ενεργό; (Κατά 99% πιστεύω θα είναι ενεργό)

θα παραμεινει ενεργο, αλλα γιατι να το κανεις; δεν θα κανεις ανανεωση του χρονου;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Guerriero4 είπε

Καλημέρα! 
Πήρα και εγω μια συνδρομή απο Βουλγαρία με tunnelbear VPN (στο SurfShark με μπλόκαρε). 

Από τηλεόραση μπορώ να δω τον αγώνα? 

μπορεις να συνδεσεις laptop/pc με HDMI στην τηλεοραση και να δεις κανονικα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...