Doubt Δημοσ. Τετάρτη στις 01:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:18 μμ 42 λεπτά πριν, marmagas είπε Καλησπερα,διαβαζω το νημα και ειμαι ετοιμος για εγγραφη αλλα αυτο το TunelVpn τι ειναι? googlαρω και δινει tunnelbear vpn,αυτο ειναι? 1
galimanas Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 μμ Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι είδα εχτές όλους τους αγώνες χωρίς vpn Βουλγαρίας .. Τελικά τζάμπα πράμα! Μη το ματιασουμε! Πολύ ωραία σπιτάκι!
jp77s Δημοσ. Τετάρτη στις 04:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:55 μμ Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω subscribe σε βουλγαρικο annual με υφιστάμενο λογαριασμό χρησιμοποιώντας nord vpn και μόλις πατάω το πλήκτρο subscribe παίρνω μήνυμα "Unfortunately this service is unavailable if you are using a VPN". Τι κάνω λάθος;
slide13 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:16 μμ 19 λεπτά πριν, jp77s είπε Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω subscribe σε βουλγαρικο annual με υφιστάμενο λογαριασμό χρησιμοποιώντας nord vpn και μόλις πατάω το πλήκτρο subscribe παίρνω μήνυμα "Unfortunately this service is unavailable if you are using a VPN". Τι κάνω λάθος; Καλησπέρα! Φίλε μου μόλις έκανα κι εγώ την ετήσια μέσω Βουλγαρίας, αλλά με το tunnelbear που λένε τα παιδιά εδώ, δεν προσπαθείς κι εσύ με αυτό μήπως "πιάνει" το Nord; 1
zio10 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:55 μμ Στις 30/9/2025 στις 12:48 ΠΜ, bad_freddy είπε Μιας και το ανάφερες, αν δουμε αγωνές απο το θείο μας βρίσκουμε μπελά ή ισχύει μόνο για ταινίες κλπ.? Καλύτερα να μη μπλέξεις. Τελευταία επιλογή αν δεν έχεις συνδρομή και θέλεις να δεις σπίτι είναι να δεις μέσα κάποιας στοιχηματικής. Πχ stoiximan, αν έχεις λογαριασμό μπορείς να δεις κανονικά τους αγώνες, αλλά όχι σε full screen και όχι με κορυφαία ποιότητα. Είναι κάτι όμως.
Slash01 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:00 μμ (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολυ, το εκανα κι εγω για λογαριασμό φιλου, με VPN Βουλγαρίας! Αρχικά προσπάθησα με το NordVPN αλλα δε δούλεψε. Κατεβασα TunnelBear (με δωρεαν λογαριασμό) και δούλεψε, με αφησε να κανω εγγραφη κανονικα. Ο δικος μου λογαριασμός ειναι περσινος, μεσω τουρκιας, που ανανεώθηκε. Χθες δεν ειχα προβλημα να δω τα ματς χωρις VPN. Φαινεται ο νεος κανονας ισχυει μονο για νεους λογαριασμους απο τουρκια. Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:00 μμ από Slash01
phadomas Δημοσ. Τετάρτη στις 09:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:17 μμ Την πληρωμή πως την κάνατε ; Με revolut είναι εφικτό μόνο να φανταστώ ε;
vasalex2 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 μμ 1 ώρα πριν, phadomas είπε Την πληρωμή πως την κάνατε ; Με revolut είναι εφικτό μόνο να φανταστώ ε; Paypal ή πιστωτική/χρεωστική.
bad_freddy Δημοσ. Πέμπτη στις 01:17 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:17 πμ 7 ώρες πριν, zio10 είπε Καλύτερα να μη μπλέξεις. Τελευταία επιλογή αν δεν έχεις συνδρομή και θέλεις να δεις σπίτι είναι να δεις μέσα κάποιας στοιχηματικής. Πχ stoiximan, αν έχεις λογαριασμό μπορείς να δεις κανονικά τους αγώνες, αλλά όχι σε full screen και όχι με κορυφαία ποιότητα. Είναι κάτι όμως. Ακολούθησα τις οδηγίες και είμαι νόμιμος πλέον, ευχαριστώ!
transparent Δημοσ. Πέμπτη στις 04:04 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:04 πμ Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα με το λουκέτο σε νέα συνδρομή από Τουρκία. Έκανα το trick logout, vpn, login και παίζει και κομπλέ όσο είναι ανοιχτό το vpn. Αν κλείσει το vpn, τέλος. Επίσης, δεν μπορώ να το βάλω στην τηλεόραση (εκτός κι αν βάλω vpn στον router; Υπερβολή) Αν κάποιος ζήτησε refund, τι τους είπατε; Γιατί εμένα μου έριξαν άκυρο σε πρώτη φάση
vaga1um3 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:12 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:12 πμ (επεξεργασμένο) 27.20 με βουλγάρικο μέσω vpn (vpn unlimited) κανονικα και το κουπονι εκπτωσης και revolut πληρωμή ο λογαριασμος ηταν παλιός, απο παλιοτερη απόπειρα να κανω τουρκικο αλλα δεν πηρα ποτε συνδρομη. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:12 πμ από vaga1um3
kosmasdel Δημοσ. Πέμπτη στις 10:09 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:09 πμ Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι αν κάνω cancel το subscription (για να μην ξεχάσω και ανανεωθεί αυτόματα του χρόνου) ότι συνεχίζει να είναι ενεργό; (Κατά 99% πιστεύω θα είναι ενεργό)
JailbrokenDiesel Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 πμ 22 λεπτά πριν, kosmasdel είπε Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι αν κάνω cancel το subscription (για να μην ξεχάσω και ανανεωθεί αυτόματα του χρόνου) ότι συνεχίζει να είναι ενεργό; (Κατά 99% πιστεύω θα είναι ενεργό) θα παραμεινει ενεργο, αλλα γιατι να το κανεις; δεν θα κανεις ανανεωση του χρονου;;
Guerriero4 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:42 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:42 πμ Καλημέρα! Πήρα και εγω μια συνδρομή απο Βουλγαρία με tunnelbear VPN (στο SurfShark με μπλόκαρε). Από τηλεόραση μπορώ να δω τον αγώνα?
JailbrokenDiesel Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 μμ 1 ώρα πριν, Guerriero4 είπε Καλημέρα! Πήρα και εγω μια συνδρομή απο Βουλγαρία με tunnelbear VPN (στο SurfShark με μπλόκαρε). Από τηλεόραση μπορώ να δω τον αγώνα? μπορεις να συνδεσεις laptop/pc με HDMI στην τηλεοραση και να δεις κανονικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα