Προς το περιεχόμενο

Euroleague tv ετήσιο (Vpn Bulgaria) 27.2€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Missionary είπε

Λαθος ειχε κανει ο OP δεν νομιζω να υπαρχει θεμα με VPN.

Αφορά νέους λογαριασμούς με τουρκικό vpn, διαβάστε λίγο 

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτη φορα που ανανεωσα ανενεργο λογαριασμο τοσο ευκολα, απλα με vpn Βουλγαριας και παροτι ειχα διεθυνση Τουρκιας, πηρε κανονικα το πακετο με 27,20. Αλλες φορες μου εβγαζε την πιστη στην καρτα ή στην διεθυνση.

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, galimanas είπε

Παιδιά μένω Ελλάδα Ιωάννινα...μου βγάζει συνδρομή 89 ευρώ...υπάρχει κάποιος τρόπος η κουπόνι να μη πληρώσω τόσα πολλά? 

Απλά διαβάζεις το πρώτο post.

Vpn σε Βουλγαρία και κάνεις τη συνδρομή στα 27.2€

Δημοσ.
Στις 28/9/2025 στις 10:28 ΠΜ, Maktheo είπε

Το μονο που μένει ειναι να δοκιμαστει απο βδομάδα γιατί με προβληματισατε αναφεροντας οτι θελει ενεργο vpn για να παιξει

Βέβαια λουκετακι στους επόμενους αγωνες που μπορείς να δεις δεν βλεπω καπου, ισως να ισχύει για νέες συνδρομες 

Μου ανανέωσε με 735 λίρες τουρκίας. Ειναι η 2 χρονιά, δεν ξέρω τι εκπτωσεις πέρασε..

Αυριο θα γίνει το crash test αν θα λειτουργεί για τους live αγώνες της νέας σεζόν. 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Αν είναι κάποιος διαθέσιμος να με βοηθήσει με τη δημιουργία λογαριασμού,ας μου στείλει ένα μήνυμα παρακαλω..

Μπαίνεις στο site της Euroleague με βουλγάρικη vpn, φτιάχνεις λογαριασμό και αγοράζεις την ετήσια συνδρομή με 32 €. Βάζεις και κωδικό 6.75 στο κουπονι κι εχεις  επιπλέον εκπτωση 15%. Πληρώνεις με κάρτα ή Paypal κι εύχεσαι ότι όλα θα πάνε καλά. Το τελευταίο το λέω γιατί διαβάζω πολλά προβλήματα για vpn με τούρκικη ip (που ήταν η πιο διαδεδομένη μέχρι τώρα) και κάποια λιγότερα θέματα με τη βουλγάρικη που κοιτάμε οι περισσότεροι πλέον. Καλή τύχη. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasalex2 είπε

Μπαίνεις στο site της Euroleague με βουλγάρικη vpn, φτιάχνεις λογαριασμό και αγοράζεις την ετήσια συνδρομή με 32 €. Βάζεις και κωδικό 6.75 στο κουπονι κι εχεις  επιπλέον εκπτωση 15%. Πληρώνεις με κάρτα ή Paypal κι εύχεσαι ότι όλα θα πάνε καλά. Το τελευταίο το λέω γιατί διαβάζω πολλά προβλήματα για vpn με τούρκικη ip (που ήταν η πιο διαδεδομένη μέχρι τώρα) και κάποια λιγότερα θέματα με τη βουλγάρικη που κοιτάμε οι περισσότεροι πλέον. Καλή τύχη. 

Το έχω φτιάξει.. Ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα technisaikoGR, χρειάζεται το vpn απλά για τη δημιουργία λογαριασμού και τη πληρωμή. Αφού δημιουργηθεί ο λογαριασμός και γίνει η πληρωμή στη συνέχεια δεν απαιτείται η χρήση vpn για τη θέαση αγώνων.

Πάει καιρός από τότε που είχα κάνει χρήση του tunnelbear και όντως παρέχονται κάποια free mb, μετά απαιτείται η αγορά της paid έκδοσης. FYI Πλέον χρησιμοποιώ NordVPN κυρίως για να βλέπω υλικό του θείου.

Επεξ/σία από delmparmpounel
  • Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, Socratis_g said:

Μου ανανέωσε με 735 λίρες τουρκίας. Ειναι η 2 χρονιά, δεν ξέρω τι εκπτωσεις πέρασε..

Αυριο θα γίνει το crash test αν θα λειτουργεί για τους live αγώνες της νέας σεζόν. 

Σε godmode σε έχουν? :D

Τσαμπα περιμεναμε φετος οι περισσοτεροι, δεν εδωσαν τιποταα. Απολάυστε οι τυχεροί φθηνα οι υπόλοιοι καλα μεν λιγο πιο ακριβα δε...

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, delmparmpounel είπε

Πάει καιρός από τότε που είχα κάνει χρήση του tunnelbear και όντως παρέχονται κάποια free mb, μετά απαιτείται η αγορά της paid έκδοσης. FYI Πλέον χρησιμοποιώ NordVPN κυρίως για να βλέπω υλικό του θείου.

Μιας και το ανάφερες, αν δουμε αγωνές απο το θείο μας βρίσκουμε μπελά ή ισχύει μόνο για ταινίες κλπ.?

Δημοσ.

Πώς αλλάζω vpn σε βουλγαρική? Θέλω να δω από το κινητό ή το laptop..

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...είμαι λίγο άσχετος...για να μη πληρώσω 89 ευρώ κρίμα είναι 

Ευχαριστώ πολύ όλους σας

Δημοσ.
6 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Μιας και το ανάφερες, αν δουμε αγωνές απο το θείο μας βρίσκουμε μπελά ή ισχύει μόνο για ταινίες κλπ.?

Ίσα ίσα, για τα ζωντανά αθλητικά ισχύει. Πώς και πότε θα εφαρμοστεί είναι άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, galimanas said:

Πώς αλλάζω vpn σε βουλγαρική? Θέλω να δω από το κινητό ή το laptop..

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...είμαι λίγο άσχετος...για να μη πληρώσω 89 ευρώ κρίμα είναι 

Ευχαριστώ πολύ όλους σας

Κατεβάζεις το vpn Tunnelbear δωρεάν στο πρόγραμμα με τα 2gb χρήση, το ενεργοποιείς σε Βουλγαρία και προχωράς στο subscpiption. Δεν παίζει ρόλο αν το Euroleague account το έχεις κάνει με vpn ή χωρίς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...