Retromaniac Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 21 λεπτά πριν, forgotten είπε Παλι εχουν ξεφυγει σε τιμες και θελω να μην αγοραστουν για να φερουν το μυαλο τους. Αν με τοσα περνω 5060 λαπτοπ μαντεψετε τι θα προτιμησω.... Μπορεις καλλιστα να καλυψεις την αναγκη σου με αρκετα φθηνοτερες συσκευες handheld , ξεφυγαμε σε τιμες και δεν δικαιολογουνται... Δείξε μου λάπτοπ με 899 και 5060. 1
Panag1970 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε Αν το συνδεσεις με οθονη και πληκτρολογιο/ποντικι γινετε κανονικο pc? Αν ναι το φθηνο δεν ειναι κακη περίπτωση. το "φθηνο" εχει επεξεργαστη εφαμιλλο του steamdeck !! 1
forgotten Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δείξε μου λάπτοπ με 899 και 5060. https://www.cdiscount.com/informatique/ordinateurs-pc-portables/pc-portable-gamer-lenovo-loq-15irx10-sans-window/ για να εξηγουμαστε στελλει και ελλαδα, και μιλαμε για πολυ πιο δυνατο απο το rog. Αν επειδη ελλαδα οι τιμες δεν ειναι λογικες δεν σημαινει οτι εξω δεν υπαρχουν... Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από forgotten 1
lagers Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά όχι εξωφρενικές. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για αρχική κυκλοφορία, όποιος περιμένει θα μπορέσει να τις αποκτήσει σε αρκετά καλύτερη τιμή. Όσο για αυτούς που γράφουν πως με 900 ευρώ φτιάχνουν το ένα PC ή το άλλο, πρέπει να καταλάβουν ότι εδώ πληρώνεις για την ευκολία. Με αυτή τη λογική, ούτε κινητά θα έπρεπε να έχουμε και όλοι να κουβαλάμε ένα desktop παντού. 1
MikeKata Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 42 minutes ago, Panag1970 said: το "φθηνο" εχει επεξεργαστη εφαμιλλο του steamdeck !! Εν τω μεταξύ, το LCD Deck έχει έκπτωση μέχρι 6 Οκτώβρη στα 335€. Γλυκοκοίταζα το OLED, αλλά, να πω την αλήθεια, με "τρώει", τώρα, το μικρό μοντέλο.
Retromaniac Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 36 λεπτά πριν, forgotten είπε https://www.cdiscount.com/informatique/ordinateurs-pc-portables/pc-portable-gamer-lenovo-loq-15irx10-sans-window/ για να εξηγουμαστε στελλει και ελλαδα, και μιλαμε για πολυ πιο δυνατο απο το rog. Αν επειδη ελλαδα οι τιμες δεν ειναι λογικες δεν σημαινει οτι εξω δεν υπαρχουν... Πήγα να βάλω παραγγελία για δοκιμή και Ελλάδα δεν στέλνει. Και να ξέρεις η οθόνη είναι σάπια τελείως σε αυτά. 45% ntsc color gamut. Ασπρόμαυρο
forgotten Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Πήγα να βάλω παραγγελία για δοκιμή και Ελλάδα δεν στέλνει. Και να ξέρεις η οθόνη είναι σάπια τελείως σε αυτά. 45% ntsc color gamut. Ασπρόμαυρο Ακομα ενα https://www.dealabs.com/bons-plans/pc-portable-gamer-hp-victus-15-fb3012nf-sans-win-156-fhd-ips-144hz-rtx-5060-8go-ryzen-ai-5-16go-512go-souris-filaire-3142512. Ειναι ακριβο το rog ally 2 και το λεω γιατι καπου εχουν ξεφυγει. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από forgotten
Retromaniac Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, forgotten είπε Ακομα ενα https://www.dealabs.com/bons-plans/pc-portable-gamer-hp-victus-15-fb3012nf-sans-win-156-fhd-ips-144hz-rtx-5060-8go-ryzen-ai-5-16go-512go-souris-filaire-3142512. Ειναι ακριβο το rog ally 2 και το λεω γιατι καπου εχουν ξεφυγει. Στο ίδιο σε πάει αν προσπαθήσεις να το αγοράσεις γιατί είναι site που σου βρίσκει προσφορές. Ξαναλέω πάντως η οθόνη είναι παντελώς μάπα. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Retromaniac
Tlykog Δημοσ. πριν από 47 λεπτά Δημοσ. πριν από 47 λεπτά 49 λεπτά πριν, MikeKata είπε Εν τω μεταξύ, το LCD Deck έχει έκπτωση μέχρι 6 Οκτώβρη στα 335€. Γλυκοκοίταζα το OLED, αλλά, να πω την αλήθεια, με "τρώει", τώρα, το μικρό μοντέλο. Το έχεις δουλέψει καθόλου; Εννοώ έχεις πάρει deck στα χέρια σου; Δεν το γράφω ειρωνικά. Το είχα και το έδωσα. Πριν από μήνες. Είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά το proton δε δουλεύει με πολλούς τίτλους. Ειδικά με αυτούς που θέλω να παίξω. Η μπαταρία ήταν μια χαρά ακόμα και στο LCD. Το desktop περιβάλλον είναι λειτουργικό και απλοϊκό. Σαν "μηχανάκι" έχει ενδιαφέρον. Σαν κονσόλα, έχει δρόμο. Για μένα καλύτερα σε Windows, λόγω συμβατότητας και hardware μόνο. Υπάρχουν παιχνίδια που σε Linux με proton παίζουν καλύτερα απ ότι natively σε Windows και αυτό είναι τραγικό, αλλά τα Windows, μέχρι στιγμής, είναι ο βασιλιάς του gaming. Συνολικά μου άρεσε, αλλά το βρήκα πολύ "rough around the edges" για τα γούστα μου. Το μικρό μοντέλο που γλυκοκοιτάς είναι πολύ πιο αδύναμο από το μεγάλο. Ειδικά η gpu. Δε θα το κοιτούσα. Περίμενε και πάρε μεταχειρισμένο το μεγάλο. Τα 16GB shared είναι οριακά για Windows σε κάποιους σύγχρονους τίτλους. Σε Rog Ally είχα δει βίντεο με παιχνίδια που είχε θέματα. Λίγα βεβαια, αλλά το βίντεο ήταν περσυνό...
MikeKata Δημοσ. πριν από 37 λεπτά Δημοσ. πριν από 37 λεπτά 1 minute ago, Tlykog said: Το είχα και το έδωσα. Πριν από μήνες. Είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά το proton δε δουλεύει με πολλούς τίτλους. Ειδικά με αυτούς που θέλω να παίξω. Η μπαταρία ήταν μια χαρά ακόμα και στο LCD. Το desktop περιβάλλον είναι λειτουργικό και απλοϊκό. Σαν "μηχανάκι" έχει ενδιαφέρον. Σαν κονσόλα, έχει δρόμο. Έχω περάσει από όταν πρωτοβγηκε το Bazzite σε SFF PC για την τηλεόραση (AMD, για να έχω το καλύτερο compatibility) και παίζω όλη τη βιβλιοθήκη μου, εκτός από PUBG και GTA Online (που δε θα έπαιζα ούτως ή αλλως). Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Μέχρι και στο PC που τρέχει Intel+Nvidia με Hyprland, από όταν βγήκαν τα 570 drivers, ζήτημα είναι να μην έχουν παίξει 1-2 παιχνίδια. Ανάλογα, αν έχεις games με kernel anticheat, θα έχεις θέμα. Καλώς, κατά τη γνώμη μου, μπας και σπάσει επιτέλους αυτό το απόστημα. 8 minutes ago, Tlykog said: Το μικρό μοντέλο που γλυκοκοιτάς είναι πολύ πιο αδύναμο από το μεγάλο. Ειδικά η gpu. Δε θα το κοιτούσα. Περίμενε και πάρε μεταχειρισμένο το μεγάλο. Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Το OLED είναι πολύ ελκυστικο, απλα είδα την εκπτωση και προσπαθώ να κρατηθώ. 😂Αν και, από Γενάρη, πιθανώς να είμαι 2 ώρες στο δρόμο κάθε νερά λόγω δουλειάς, οπότε και καινούριο να το πάρω, θα τα βγάλει τα λεφτά του. 1
Volga Δημοσ. πριν από 27 λεπτά Δημοσ. πριν από 27 λεπτά 9κατοστάρικα με LCD 7άρα χωρίς HDR Θα κάνω F5 συνέχεια περιμένωντας να διαβάζω θετικά σχόλια από αυτούς που κράζανε την 7.9 HDR με VRR οθόνη του Switch 2. Εναν να βρω! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα