Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτά που βλέπω νιώθω τυχερός που είχα πάρει πριν κάνα 2 χρόνια σε Black Friday + επιστροφή Eurobank το πρώτο Rog Ally (με Z1 Extreme) στα 549 € 😁

Πάντως ναι, κάπου ώπα με τις τιμές  -100 € θα έπρεπε να είναι το μικρό και κάνα -200άρι το μεγάλο...

Αν σε νοιάζει η φορητότητα (άρα και καλή οθόνη και μπαταρία), νομίζω ότι τελικά η καλύτερη λύση είναι να δώσεις ένα 400αρι να πάρεις το πρώτο Switch Oled με καμιά 150αριά παιχνίδια έτοιμο από γνωστό Κινέζο

Επεξ/σία από outlaw star
  • Thanks 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, screaming_trees said:

Συμφωνώ ότι χρειαζόταν μεγαλύτερη οθόνη. Το hdr στο switch 2 είναι για τα μπαζα πάντως. Όσο για την τιμή... Έχει όσο είχε το rog ally x όταν είχε βγει. Τι περιμένατε μερικοί από θέμα τιμής δεν ξέρω... 

Δε συγκρίνεται. Το RoG Ally X έχει Ζ1 Extreme (και 24 GB RAM) που είναι χιλιόμετρα μπροστά από τον Z2A του XBOX Ally. Ο Z2A είναι στα ίδια επίπεδα με του Deck 3.5 χρόνια μετά...

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι πολλά. Πολλά και διαφορετικά. Μου αρέσουν τα σχόλια σε αυτό το θέμα. Σας βλέπω όλους και έχετε έναν "ευχάριστο" πονοκέφαλο. Για την τσέπη του Έλληνα, ένα θα πάρει. Δεν μπορεί όλα, δεν τα αντέχει. Όμως δεν υπάρχει ένας που να έχει δίκιο. Το Switch 2, πλέον δεν μπορεί να κατηγορηθεί για το μη HDR του. Προσφέρει τις αποκλειστικότητες. Το Steam ; Πειρασμός το απλό σε προσφορά και ας μην είναι το πρώτο βιολί. Αντιμέτωπο με το Xbox Ally. Και το oled όμως ε; Άλλα χρώματα! Ή το μεγάλο Xbox Ally ; Όλοι έχετε επιχειρήματα σωστά, αλλά ψαχτείτε τι θέλετε! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλησπέρα παιδιά.
Εχω το og ally εδω κ 2 χρονια σχεδον με 2tb ssd ,power bank anker 737 κ σκέφτομαι για μετάβαση ειτε σε msi claw ai8+ ειτε στο rog xbox ally x.

Ποια είναι η γνώμη σας?

Αξιζει η αναμενουμε να βγει rnda 4 του χρονου?

Ευχαριστω!
Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.
2 hours ago, MikeKata said:

Δε συγκρίνεται. Το RoG Ally X έχει Ζ1 Extreme (και 24 GB RAM) που είναι χιλιόμετρα μπροστά από τον Z2A του XBOX Ally. Ο Z2A είναι στα ίδια επίπεδα με του Deck 3.5 χρόνια μετά...

Μα τι λες, εγω μιλάω για το x μοντέλο, όχι το απλό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Αν το συνδεσεις με οθονη και πληκτρολογιο/ποντικι γινετε κανονικο pc? Αν ναι το φθηνο δεν ειναι κακη περίπτωση. 

Το σκέφτηκα και εγώ έτσι γιατι εχω mac λαπτοπ αλλα μου λείπουν τα windows καποιες φορες και θελω να εχω κατι για ελαφρύ gaming στο σπιτι και οποτε θελω να το παιρνω εξω. 

Το έχουν ηδη παρει άνθρωποι στα χιλιαπενταχαχαχαχα  και έχουν και αξιολογήσεις. 

Screenshot_20250927_145713_Skroutz.jpg

Επεξ/σία από dimlevi
  • Haha 1
Δημοσ.

Όλα τα windows παιχνίδια που είναι εντός των προδιαγραφών hardware της συσκευης θα παίζουν σε τούτο εδώ; Ή θα πρέπει να πατσαριστουν από τους developers για να τρέξουν; Έριξα μια παραγγελία για το ally x κυρίως επειδή μου αρέσουν μερικοί τίτλοι PC που δεν κυκλοφορούν σε ps5 ή/και series x και έχω imac.

Δημοσ.
4 minutes ago, kax54638 said:

Όλα τα windows παιχνίδια που είναι εντός των προδιαγραφών hardware της συσκευης θα παίζουν σε τούτο εδώ; Ή θα πρέπει να πατσαριστουν από τους developers για να τρέξουν; Έριξα μια παραγγελία για το ally x κυρίως επειδή μου αρέσουν μερικοί τίτλοι PC που δεν κυκλοφορούν σε ps5 ή/και series x και έχω imac.

Όχι δεν χρειάζονται κάποιο patch. 

• Like 1
Δημοσ.

Όπως λένε πάρα πολλά παιδιά, πανάκριβο για αυτά που προσφέρει. Αν η προηγούμενη γενιά έτρωγε 100 ευρώ έκπτωση και το καινούργιο ήταν στην τιμή του παλιού, πήγαινε και ερχόταν. Ειδικά αν είχε OLED οθόνη, θα ήταν απλά τέλειο. Τώρα, σαν να μας πιάνει Κώτσους η Asus 🤦

Δημοσ.

Ποιος σατανάς στο Marketing σκέφτηκε να κάνει τέτοια ντρίμπλα ??? :D image.png.0a2d24fefb02993e571d3d9680d8532f.png

Να τον πάρουν και στη Lacta!
Αντί να γράφει 600θερμίδες  / 100γραμ. Να λέει.... 0 θερμίδες*

*εφόσον μετά τα 100γραμ. κάνετε αεροβική άσκηση μιαμιση ώρα.

• Haha 2
Δημοσ.
2 hours ago, kgkaudi said:

Όπως λένε πάρα πολλά παιδιά, πανάκριβο για αυτά που προσφέρει. Αν η προηγούμενη γενιά έτρωγε 100 ευρώ έκπτωση και το καινούργιο ήταν στην τιμή του παλιού, πήγαινε και ερχόταν. Ειδικά αν είχε OLED οθόνη, θα ήταν απλά τέλειο. Τώρα, σαν να μας πιάνει Κώτσους η Asus 🤦

Μα η προηγούμενη γενιά πωλείται στα 740 εδώ και καιρό... Το καινούργιο κάνει όσο το ally x όταν βγήκε.... Δλδ τι θέλατε να το πουλάει λιγότερο από την τιμή του παλιού x? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω αναλύση - συγκριτικά από DF και παρόμοιες σελίδες.

Προσωπικά θεωρώ πως το μικρό στα 599 είναι τίμια επιλογή για φορητό gaming και ιδίως  για ποιο μικρά ελαφριά παιχνίδια τύπου Indie. Αν τα τρέχει αξιόλογα και με καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας πιστεύω πως θα βολεύει αρκετό κόσμο για μικρότερα και όχι απαιτητικά games.

Στη δικιά μου περίπτωση πχ δεν με βολεύει και δεν μου αρέσει να παίζω Indy games στη 50αρα στο σαλόνι ενώ σε ένα αξιόλογο φορητό θα το σκεφτόμουν σοβαρά. 

Επεξ/σία από Diver_Gr
Δημοσ.
1 hour ago, Diver_Gr said:

Περιμένω αναλύση - συγκριτικά από DF και παρόμοιες σελίδες.

Προσωπικά θεωρώ πως το μικρό στα 599 είναι τίμια επιλογή για φορητό gaming και ιδίως  για ποιο μικρά ελαφριά παιχνίδια τύπου Indie. Αν τα τρέχει αξιόλογα και με καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας πιστεύω πως θα βολεύει αρκετό κόσμο για μικρότερα και όχι απαιτητικά games.

Στη δικιά μου περίπτωση πχ δεν με βολεύει και δεν μου αρέσει να παίζω Indy games στη 50αρα στο σαλόνι ενώ σε ένα αξιόλογο φορητό θα το σκεφτόμουν σοβαρά. 

Ναι αλλά το μικρό είναι σε επίπεδα steam deck από θέμα ισχύος. Οπότε γιατί να μην πας σε steam deck που έχει oled οθόνη? 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/9/2025 στις 9:53 ΜΜ, Retromaniac είπε

η οθόνη είναι σάπια τελείως σε αυτά. 45% ntsc color gamut. Ασπρόμαυρο 

όχι εδω είσαι λάθος είναι  από τις καλύτερες lcd σε και με υποστήριξη vrr που κυκλοφορουν εκει εξω .. δοκιμασμενη στο rog ally z1 extreme που ειχα στη κατοχη μου αν του έλειπε κατι ηταν η περισσότερη ram τα 16 ηταν λιγα για τέτοια συσκευη . 

Η άποψη μου είναι αν κάποιος θέλει το μικρό το ακούω ,

αλλιώς αν είναι να δώσει 1000ρικο καλύτερα να τα δώσει στο legion go 2 της Lenovo  ...

το μηχανημα ειναι τοπ σε ολα...

συν οτι αφαιρεις αν θες τα joy cons και γινεται ενα τέλειο ταμπλετ windows 8.8 οθονη με oled panel.

Επεξ/σία από Sakm
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...