Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Λευκο δεν αξιζει με τιποτα ?

13 minutes ago, -WISE- said:

Νομίζω ότι περισσότερο από την OLED στην προκειμένη φάση με αποτρέπουν οι 7 ίντσες. Δώσε έστω 8" να τις ευχαριστηθούμε. 

Υπάρχουν πολύ καλά IPS panels εκεί έξω (Legion GO, Switch 2 πχ) αλλά το μέγεθος της οθόνης είναι deal breaker για μένα.

οι 7" και για εμενα ειναι μεγαλο μειον . Δεν ξεχωριζεις ευκολα τι βλεπεις στον οριζοντα και τα HUD ειναι τραγικα μικρα για τα ματια μου ..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Deargr είπε

το Λευκο δεν αξιζει με τιποτα ?

οι 7" και για εμενα ειναι μεγαλο μειον . Δεν ξεχωριζεις ευκολα τι βλεπεις στον οριζοντα και τα HUD ειναι τραγικα μικρα για τα ματια μου ..

Έχω 2 χρόνια το og ally κ το έχω ευχαριστηθεί όσο τπτ άλλο.Σκέφτομαι να πάω στο msi claw 8 ai+ μόνο για την 8αρα οθόνη αλλα δεν ξέρω εάν αξίζει την χρηματική διαφορά.

Δημοσ.
Στις 7/10/2025 στις 6:55 ΜΜ, kax54638 είπε

Εγώ, το Χ. O Κωτσόβολος λέει μέχρι 9/10 παράδοση και έχει στείλει ήδη tracking.

Σου ήρθε με τον φορτιστή του; Γιατί λένε ότι στην Ευρώπη δεν θα έρχεται με φορτιστή λόγω σχετικού νόμου. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχει μέσα φορτιστή USB c που δεν βγαίνει το καλώδιο και ένα χάρτινο stand (ούτε καν πλαστικό) και 2 εγχειρίδια. Τίποτα άλλο. Προς το παρόν το έστειλα πίσω γιατί είχε καμμένο pixel και θα μου δώσουν καινούριο. Όσο το είχα η οθόνη μέτρια σε φωτεινότητα και απλά καλά χρώματα. Έχω δει απείρως καλύτερες lcd οθόνες σε Asus laptop.  Φυσικά το μαύρο είναι το κλασικό γκρι. Κρίμα που δεν έχει oled οθόνη και ας ανέβαινε η τιμή κατά την γνώμη μου. 

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...