Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας εφταιγε την παλια καλη εποχη που ο διακοπτης οδηγουσε ενα ρελε που οδηγουσε το μπουτον της μιιζας εεε? Ναι. Τα αυτονοητα τα κανουμε δυσκολα...

Δημοσ.
22 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

Μας εφταιγε την παλια καλη εποχη που ο διακοπτης οδηγουσε ενα ρελε που οδηγουσε το μπουτον της μιιζας εεε? Ναι. Τα αυτονοητα τα κανουμε δυσκολα...

Πες τα χρυσοστομε. Στείλε κανα CV μην πας χαμενος

• Like 1
Δημοσ.

Καλά,συμβαίνουν αυτά το σημαντικό είναι ότι η εταιρεία αναλαμβάνει υπευθυνότητα,θυμάμαι και η Nissan είχε κάνει κάποτε ανάκληση για άλλο θέμα, (αερόσακο),δεν είναι σαν την Ford που δεν έκανε ανάκληση το pinto γιατί οι πιθανές αποζημιώσεις θυμάτων ήταν φθηνότερες απο την ανάκληση και επισκευή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όλες οι εταιρείες κανουν με πρώτη την Toyota..εδώ όμως το θέμα είναι πολύ χοντρό κι επικίνδυνο

https://www.bmw.gr/el/topics/offers-and-services/personal-services/technical-campaign-finder.html

τσεκαρετε παραπανω οι ιδιοκτήτες...

μου λέγανε σήμερα 3 bimmers ότι πολλές μπέμπες είχανε θέμα με το start &stop και δεν τους κάνει εντύπωση η βλάβη αυτή...δεν ξέρω...

Επεξ/σία από avacan23
Δημοσ.

οι συγκεκριμενες με το start &stop ? γιατι παλαιοτερες δεν εχω ακουσει κατι

7 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Spoiler

μητσο,μπορεις με τον τροπο εκεινο , να μιλησεις π.μ?  i need mechanical help ,ροτζερ

Δημοσ.

Τι σχέση έχει αυτό το βίντεο με το θέμα? Λέγεται ότι ένας μεθυσμένος έκλεψε το φιατάκι και του έβαλε φωτιά, και εξαπλώθηκε και στα δίπλα αυτοκίνητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...