Dimitris_1981 Δημοσ. Σάββατο στις 09:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:58 μμ 17 λεπτά πριν, TrialKid είπε Στην ουσία το RCS το δίνει μέσο Google Messages Ναι και επιτέλους έτσι κατάφερε μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να ωθήσει τον κόσμο σε κάτι δικό της που λογικά θα πετύχει. Το RCS από μεριά Google είναι αντιπαράδειγμα αλτρουισμού. 1
freegr Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 πμ Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν υπηρεσίες στο iOS μας ούτε κα το intelligence ούτε να μιλάει ελληνικά ενώ το μόνο που άλλαξε ήταν το γραφικό περιβάλλον
TrialKid Δημοσ. Κυριακή στις 07:30 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:30 πμ 9 hours ago, Dimitris_1981 said: Ναι και επιτέλους έτσι κατάφερε μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να ωθήσει τον κόσμο σε κάτι δικό της που λογικά θα πετύχει. Το RCS από μεριά Google είναι αντιπαράδειγμα αλτρουισμού. Το έχω δοκιμάσει μεταξύ Android και iOS με COSMOTE και είναι πολύ καλό, και άνετα κόβεις Viber , Messenger ή όποιο άλλη εφαρμογή έχεις για να μιλάς. 6 hours ago, freegr said: Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν υπηρεσίες στο iOS μας ούτε κα το intelligence ούτε να μιλάει ελληνικά ενώ το μόνο που άλλαξε ήταν το γραφικό περιβάλλον Για τα iPhone φίλε μόνο η Αμερική μετράει.
hyperspaced Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 πμ Θυμάστε.... τον μακαρίτη τον Steve Jobs που διερρήγνυε τα ιμάτιά του για το Adobe Flash και το Silverlight λόγω security? Ε, καμία σχέση...
christos_d Δημοσ. Κυριακή στις 11:25 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:25 πμ Στις 27/9/2025 στις 10:54 ΠΜ, Huruduru είπε Σε όποιον δεν αρέσει υπάρχουν εκατοντάδες συσκευές Android. Δεν κατάλαβα. Πρέπει να είναι όλα ίσα και όμοια; Ναι, πρέπει.
Huruduru Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 πμ 1 λεπτό πριν, christos_d είπε Ναι, πρέπει. Ωραία κομμουνιστική αντίληψη. Το ίδιο θα πρέπει όμως τα ισχύει και για την προσωπική σου ζωή, το άτομο σου, το μισθό σου κ.α. ή εκεί όχι; 2
christos_d Δημοσ. Κυριακή στις 11:31 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:31 πμ 1 λεπτό πριν, Huruduru είπε Ωραία κομμουνιστική αντίληψη. Το ίδιο θα πρέπει όμως τα ισχύει και για την προσωπική σου ζωή, το άτομο σου, το μισθό σου κ.α. ή εκεί όχι; Η προσωπική μου ζωή δεν διέπεται απο το DSA. Ίσως μόνο απο την φιλελεύθερη αρχή του ανταγωνισμού.
Huruduru Δημοσ. Κυριακή στις 11:38 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:38 πμ 3 λεπτά πριν, christos_d είπε Η προσωπική μου ζωή δεν διέπεται απο το DSA. Ίσως μόνο απο την φιλελεύθερη αρχή του ανταγωνισμού. Τα καλά και τα συμφέροντα με λίγα λόγια. Αλλά καλομελέτα και έρχεται, εκεί γέρνει η βάρκα με όλους εσάς του δεκτικούς τέτοιων νομοσχεδίων και αντιλήψεων. 1
christos_d Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 πμ 11 λεπτά πριν, Huruduru είπε Τα καλά και τα συμφέροντα με λίγα λόγια. Αλλά καλομελέτα και έρχεται, εκεί γέρνει η βάρκα με όλους εσάς του δεκτικούς τέτοιων νομοσχεδίων και αντιλήψεων. Μπορείς να συμμετάσχεις στις δημόσιες διαβουλευσεις τέτοιων νομοθετηματων και να επικοινωνήσεις και με τους ελληνες ευρωβουλευτες εκφράζοντας με επιχειρήματα την αντίθεση σου σε νομοθετηματα. Καλά καθόμαστε και κρίνουμε, αλλά ιδού η Ρόδος, ιδού και το πηδημα άμα θες όντως να κάνεις κάτι. Και άσε τις μορφές για την προσωπική μου ζωή να παραμένει προσωπική, γιατί εκεί πληρώνω φόρους ανάλογα με το μισθό μου, οχι τον ιδιο με όλους τους άλλους.
TrialKid Δημοσ. Κυριακή στις 12:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:09 μμ Δεν είναι δυνατόν όλο και ποιο πολλούς βάζω στην block list μου, και όλο με καινούργια προφίλ κλώνων ξανά γράφουν ! σε δουλειές να βρισκόμαστε…
Huruduru Δημοσ. Κυριακή στις 12:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:32 μμ 25 λεπτά πριν, christos_d είπε Μπορείς να συμμετάσχεις στις δημόσιες διαβουλευσεις τέτοιων νομοθετηματων και να επικοινωνήσεις και με τους ελληνες ευρωβουλευτες εκφράζοντας με επιχειρήματα την αντίθεση σου σε νομοθετηματα. Καλά καθόμαστε και κρίνουμε, αλλά ιδού η Ρόδος, ιδού και το πηδημα άμα θες όντως να κάνεις κάτι. Και άσε τις μορφές για την προσωπική μου ζωή να παραμένει προσωπική, γιατί εκεί πληρώνω φόρους ανάλογα με το μισθό μου, οχι τον ιδιο με όλους τους άλλους. Όπως την πρόταση της Δανίας για το Chat Control που το κάνανε κάτω από το τραπέζι και σβήσανε ονόματα με μαύρο χρώμα λες και είναι οι μυστικές υπηρεσίες; Το νομοσχέδιο που εξαιρεί τους πολιτικούς από την παρακολούθηση; Που το έβγαλε στην φόρα ο Patrick Breyer του Piraten Partei γερμανίας; Α να σε ενημερώσω ότι τα 5 άτομα τα οποία θα λάβουν το Mail μου δεν έχουν την δύναμη να υπερψηφίσουν την διαφθορά που λαμβάνει χώρο στις βρυξέλες και μιας και το αναφέραμε δες κάτω ποια χώρα ψήφισε τι: Η Γερμανία που που είναι αναποφάσιστη, πρότεινε να ελέγχουν τα δεδομένα και μετά να τα κρυπτογραφούν, όπως έκαναν με την αλληλογραφία στην DDR υπό σοβιετικής ένωσης. Αυτά σου φαίνονται όλα δημοκρατικά; οι νόμοι των φιλελεύθερων αρχών όπως ο ίδιος σου χαρακτήρισες. Αλλά δεν με εκπλήσει την στιγμή που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Palantir σε όλη την χώρα. Την τελευταία φορά που διάβασα τον ορισμό του φιλελευθερισμού, είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλουν να επιτύχουν. Ασκούν κριτκή σε χώρες με ολοκληρωτισμό (ρωσσία, κίνα) αλλά δεν απέχουμε αρκετά από αυτό. Η Μεγάλη βρετανία ήδη έχει παντού κάμερες με αναγνώριση προσώπου, κλειδωμένα σάιτ και πλατφόρμες πίσω από επαλήθευση στοιχείων και προσπαθεί ακόμα να καταργήσει παντού την κρυπτογράφηση και η Ε.Ε. το έχει ως πρότυπο αυτό..1984 George Orwell άμα δεν το έχεις διαβάσει, διάβασε το. 1 1
christos_d Δημοσ. Κυριακή στις 01:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:09 μμ 35 λεπτά πριν, Huruduru είπε Όπως την πρόταση της Δανίας για το Chat Control που το κάνανε κάτω από το τραπέζι και σβήσανε ονόματα με μαύρο χρώμα λες και είναι οι μυστικές υπηρεσίες; Το νομοσχέδιο που εξαιρεί τους πολιτικούς από την παρακολούθηση; Που το έβγαλε στην φόρα ο Patrick Breyer του Piraten Partei γερμανίας; Α να σε ενημερώσω ότι τα 5 άτομα τα οποία θα λάβουν το Mail μου δεν έχουν την δύναμη να υπερψηφίσουν την διαφθορά που λαμβάνει χώρο στις βρυξέλες και μιας και το αναφέραμε δες κάτω ποια χώρα ψήφισε τι: Η Γερμανία που που είναι αναποφάσιστη, πρότεινε να ελέγχουν τα δεδομένα και μετά να τα κρυπτογραφούν, όπως έκαναν με την αλληλογραφία στην DDR υπό σοβιετικής ένωσης. Αυτά σου φαίνονται όλα δημοκρατικά; οι νόμοι των φιλελεύθερων αρχών όπως ο ίδιος σου χαρακτήρισες. Αλλά δεν με εκπλήσει την στιγμή που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Palantir σε όλη την χώρα. Την τελευταία φορά που διάβασα τον ορισμό του φιλελευθερισμού, είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλουν να επιτύχουν. Ασκούν κριτκή σε χώρες με ολοκληρωτισμό (ρωσσία, κίνα) αλλά δεν απέχουμε αρκετά από αυτό. Η Μεγάλη βρετανία ήδη έχει παντού κάμερες με αναγνώριση προσώπου, κλειδωμένα σάιτ και πλατφόρμες πίσω από επαλήθευση στοιχείων και προσπαθεί ακόμα να καταργήσει παντού την κρυπτογράφηση και η Ε.Ε. το έχει ως πρότυπο αυτό..1984 George Orwell άμα δεν το έχεις διαβάσει, διάβασε το. Σορι, η διπλωματική μου ειναι ακριβώς πάνω σε αυτό αλλά δεν εχω τη διάθεση να ανοίξω αυτη τη συζήτηση απο το insomnia, αν θες να πιούμε κανένα καφεδάκι να αναλύσουμε το ζήτημα μετά χαράς!
dimoskoutr Δημοσ. Κυριακή στις 06:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:22 μμ Το μόνο καλό που έκαναν οι ευρωπαίοι σε σχέση με την apple είναι το usb-c. Τα υπόλοιπα είναι καραγκιοζιλίκια χωρίς νόημα. Ζητάς από μια εταιρεία να αλλάξει το software της, που είναι ραμμένο επάνω στο δικό της hardware για να παίζει σε ότι συσκευή υπάρχει εκεί έξω. Όσο για το αν υποχρεώνει χρήστες να μείνουν στο οικοσύστημα της, τρίχες κατσαρές. Οι περισσότεροι εκεί έξω έχουν iPhone και windows μηχανήματα. Οκ υπάρχουν λειτουργίες που ενεργοποιούνται όταν έχεις και Mac αλλά παρόμοια ακριβώς λογική έχουν ας πούμε οι εταιρίες με android κινητά και τα smartwatches τους. Ο παραλογισμός βαράει κόκκινο από EU. Α και κάποιος πριν είπε για garmin ρολόι που δουλεύει χάλια με iPhone. Εγώ έχω δύο χρόνια σχεδόν το venu 3s και δουλεύει μια χαρά στα πάντα με το iPhone πάντως. Τι πάμε μακριά δεν βλέπετε πως αντιμετωπίζουν οι ευρωπαίοι «ηγέτες» την κατάσταση με την Ρωσία; Απολύτως καμία λογική πουθενά. 1
TrialKid Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 μμ 2 hours ago, dimoskoutr said: Το μόνο καλό που έκαναν οι ευρωπαίοι σε σχέση με την apple είναι το usb-c. Τα υπόλοιπα είναι καραγκιοζιλίκια χωρίς νόημα. Ζητάς από μια εταιρεία να αλλάξει το software της, που είναι ραμμένο επάνω στο δικό της hardware για να παίζει σε ότι συσκευή υπάρχει εκεί έξω. Όσο για το αν υποχρεώνει χρήστες να μείνουν στο οικοσύστημα της, τρίχες κατσαρές. Οι περισσότεροι εκεί έξω έχουν iPhone και windows μηχανήματα. Οκ υπάρχουν λειτουργίες που ενεργοποιούνται όταν έχεις και Mac αλλά παρόμοια ακριβώς λογική έχουν ας πούμε οι εταιρίες με android κινητά και τα smartwatches τους. Ο παραλογισμός βαράει κόκκινο από EU. Α και κάποιος πριν είπε για garmin ρολόι που δουλεύει χάλια με iPhone. Εγώ έχω δύο χρόνια σχεδόν το venu 3s και δουλεύει μια χαρά στα πάντα με το iPhone πάντως. Τι πάμε μακριά δεν βλέπετε πως αντιμετωπίζουν οι ευρωπαίοι «ηγέτες» την κατάσταση με την Ρωσία; Απολύτως καμία λογική πουθενά. Κάτσε να το ανοίξει πρώτα και μετά το συζητάμε… ακόμα πάνω το παπάκι κυβερνάει και ο Τίμος του έσταξε 600. κάποια χάρη θα του κάνει
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 27/9/2025 στις 7:18 ΜΜ, Volga είπε Δεν αναγκάζει κανείς την Apple να αλλάξει τη φιλοσοφία της Φυσικα και την αναγκαζουν να αλλαξει την φιλοσοφια της υπο την απειλη προστιμων και αυτη δοκιμαζει να το τρεναρει γιατι δεν θελει να την αλλαξει... Για μενα η εταιρεια πρεπει να αποφασιζει για την πολιτικη της και ο καταναλωτης αν αγορασει η οχι και απο οτι δειχνει στην περιπτωση της Apple οι χρηστες της θελουν αυτο το κλειστο συστημα(οικοσυστημα), αυτο που κανει η ΕΕ ειναι εισπρακτικες λαμογιες... Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από ScorpioX777 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα