ethereum Δημοσ. Κυριακή στις 10:54 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:54 πμ (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, ardi21 είπε Μολις βγηκε ομως δεν μου πηγε η καρδια να τα δωσω την ώρα που τσεκάριζα το iPhone Air στο χέρι και ήμουν σχεδόν έτοιμος να το αγοράσω κοίταξα γύρω μου , δεν με έβλεπε κανείς , το αφήνω κάτω στη θέση του και πήρα μια αναπνοή , ουφ ! μόλις γλύτωσα 1240 ευρώ απο τη κάρτα μου, χαμογέλασα και βγήκα έξω χαρούμενος,😄 για να το γιορτάσω σκέφτηκα να με κεράσω ένα freddo espresso 😁 Επεξ/σία Κυριακή στις 10:55 πμ από ethereum 3
lawlezz Δημοσ. Κυριακή στις 11:23 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:23 πμ Καινοτομία !!!! Το αγοράζεις 1500 κ Τ πουλάς 250 σε Πακιστανο ομόνοια
Dimitris_1981 Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 πμ (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Speargeo είπε Μπράβο Samsung που έκανες το αυτονόητο και χρησιμοποίησες φέτος τη νέα οθόνη της ίδιας σου της εταιρείας. (Εν τω μεταξύ η Iqoo την χρησιμοποιεί ήδη στο 15 με peak brightness 6000nits και 144hz) Είναι πιο σύνθετο. Αν έχει capacity για X αριθμό Panels και έρθει κάποιος να προσφέρει αρκετά ανά μονάδα , μπορεί να την συμφέρει να το δώσει πρώτα στον ανταγωνιστή. Εκτός αν εκτιμά ότι στρατηγικά την συμφέρει να έχει το πλεονέκτημα και μελλοντικά θα της βγεί σε μεγαλύτερα κέρδη. Αυτό συνέβαινε επί χρόνια με την Apple και μάλιστα για custom panels (με διαφορές από την standard τεχνολογία) που ενσωματωναν τις τελευταιές τεχνολογίες της Samsung. Δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει άπειρα Panel και η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από τις παραγωγικές δυνατότητες των εργοστασίων. Το ίδιο γίνεται και με τα nodes της TSMC. Επεξ/σία Κυριακή στις 11:35 πμ από Dimitris_1981 2
Jmanol000 Δημοσ. Κυριακή στις 12:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:41 μμ 16 ώρες πριν, b1LLy23 είπε τιμούλα;😂 όπως κάθε χρόνο μαλλον 1
Nvidiaman Δημοσ. Κυριακή στις 01:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:04 μμ 13 ώρες πριν, svartevarg είπε 8bit οθόνη χωρίς μάλλον με Dolby Vision HDR ξανά;;; Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω. 8 bit οθόνες... 1
svartevarg Δημοσ. Κυριακή στις 02:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:05 μμ 16 ώρες πριν, ardi21 είπε Θελω επιτελους να παρω ενα μικρο κινητο και το μικρο S25 ηταν η πρωτη μου επιλογη φετος λογω του οτι εχω και Samsung tablet και το UI το θεωρω μακραν οτι καλυτερο κυκλοφορει σε Android. Μολις βγηκε ομως δεν μου πηγε η καρδια να τα δωσω και να εχω μια συσκευη που εχει τις ιδιες καμερες, την ιδια μπαταρια (σχεδον), την ιδια φορτιση εδω 3-4 χρονια. Και απ'οτι ακουω και στην σειρα S26 οι οποιες αναβαθμισεις θα ειναι μονο στο Ultra, εκτος ισως απο μια ελαφρως μεγαλυτερη μπαταρια. Δηλαδη κοντευουν να κλεισουν σχεδον 5ετια με το ιδιο κινητο στην ουσια. Ασε που θα βαλουν και Exynos μαλλον στην Ευρωπη. Πραγματικα δεν ξερω αν εχει συμβει αυτη η κοροιδια σε αλλη εταιρεια στην ιστορια των συσκευων. Mαλλον σειρα S θεωρουν μονο το Ultra. Τα υπολοιπα δυο ειναι παρακατιανα. Κραζουμε την Apple αλλα τουλαχιστον δινει σχεδον τα ιδια πραγματα στα pro της μοντελα. Δεν κανει αυτα τα καραγκιοζιλικια. Έχει και το DEX. Κάποτε το χρησιμοποιούσα, αλλά διαπίστωσα ότι ένα tablet με android ή ένα laptop 2 σε 1 με οθόνη αφής και λειτουργικό windows και linux είναι πιο εύχρηστο, ειδικά αν έχεις να επεξεργαστείς αρχεία. Επίσης, το spen. Αυτό το χρησιμοποιώ ακόμα αλλά στα τελευταία S Ultra έχει χάσει τις bluetooth δυνατότητες και δυστυχώς αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πιθανόν να μην πάρω S Ultra στο μέλλον.
Chef_Alexander Δημοσ. Κυριακή στις 02:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:43 μμ 37 λεπτά πριν, svartevarg είπε Έχει και το DEX. Κάποτε το χρησιμοποιούσα, αλλά διαπίστωσα ότι ένα tablet με android ή ένα laptop 2 σε 1 με οθόνη αφής και λειτουργικό windows και linux είναι πιο εύχρηστο, ειδικά αν έχεις να επεξεργαστείς αρχεία. Επίσης, το spen. Αυτό το χρησιμοποιώ ακόμα αλλά στα τελευταία S Ultra έχει χάσει τις bluetooth δυνατότητες και δυστυχώς αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πιθανόν να μην πάρω S Ultra στο μέλλον. Όταν λες έχασε το bluetooth τι εννοείς? Πως λειτουργεί δηλαδή? 1
TechnoState Δημοσ. Κυριακή στις 02:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:59 μμ (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Chef_Alexander είπε Όταν λες έχασε το bluetooth τι εννοείς? Πως λειτουργεί δηλαδή? Δεν έχει ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth. Δεν υποστηρίζει air gestures ούτε τηλεχειρισμό της κάμερας. Δεν μπορεί να ενεργοποιήσει λειτουργίες της συσκευής (που προγραμμάτιζες με taps/clicks κλπ στα S23U/S24U). Γενικά, είναι σημαντική υποβάθμιση για όποιον έχει μάθει να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο (μαζί και εγώ, με το S23U). Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:42 μμ από TechnoState 1 1
gregtsakil Δημοσ. Κυριακή στις 04:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:00 μμ (επεξεργασμένο) Με το low pwm (Flicker) που ζαλίζει θα κάνουν κάτι ποτέ ? Επεξ/σία Κυριακή στις 04:02 μμ από gregtsakil
TechnoState Δημοσ. Κυριακή στις 04:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:10 μμ 7 λεπτά πριν, gregtsakil είπε Με το low pwm (Flicker) που ζαλίζει θα κάνουν κάτι ποτέ ? ...υπάρχει και στο ultra? Το είχα παρατηρήσει στα S25 και S25FE και λέω ''δεν μπορεί, ιδέα μου θα είναι''. 1
logistoulis Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, TechnoState είπε ...υπάρχει και στο ultra? Το είχα παρατηρήσει στα S25 και S25FE και λέω ''δεν μπορεί, ιδέα μου θα είναι''. Το 25 ultra δεν πρέπει να το έχει βάσει αριθμών που ανακοινώνονται Αλλά δεν καταλαβαίνω πώς ειναι αυτό το πρόβλημα γιατί μάλλον δε μπορώ να το διαπιστώσω ακόμα και στη συσκευή μου που έχει αυτό το θέμα χειρότερα από άλλες συσκευές Επεξ/σία Κυριακή στις 04:56 μμ από logistoulis 1
Chef_Alexander Δημοσ. Δευτέρα στις 12:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:29 μμ 21 ώρες πριν, TechnoState είπε Δεν έχει ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth. Δεν υποστηρίζει air gestures ούτε τηλεχειρισμό της κάμερας. Δεν μπορεί να ενεργοποιήσει λειτουργίες της συσκευής (που προγραμμάτιζες με taps κλπ στα S23U/S23U). Γενικά, είναι σημαντική υποβάθμιση για όποιον έχει μάθει να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο (μαζί και εγώ, με το S23U). Είχα κάνει μια σύντομη ανάπαυλα ως χρήστης iPhone και για 2 χρόνια ήμουν κάτοχος αρχικά του Note 9 και μετά του Note 10+. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά γιαυτό και ρώτησα. Σε ευχαριστώ
Natha Δημοσ. Δευτέρα στις 01:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:13 μμ 22 hours ago, TechnoState said: Δεν έχει ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth. Δεν υποστηρίζει air gestures ούτε τηλεχειρισμό της κάμερας. Δεν μπορεί να ενεργοποιήσει λειτουργίες της συσκευής (που προγραμμάτιζες με taps κλπ στα S23U/S23U). Γενικά, είναι σημαντική υποβάθμιση για όποιον έχει μάθει να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο (μαζί και εγώ, με το S23U). Πιθανότατα έχουν στοιχεία οτι ένας πολύ μικρός αριθμός χρησιμοποιεί το πενάκι και πηγαίνουν για ολική αφαίρεση. Ίσως έτσι σε οδηγούν και σε αγορά ρολογιού αφού και από εκεί ελέγχεις κάμερες κλπ.
mandragoraSCR Δημοσ. Δευτέρα στις 01:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:19 μμ ρε ας του βαλουν και διαμαντια και σμαραγδια πανω, αν φοραει Exynos στο ραφι θα μεινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα