Crash24 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Η Microsoft κυκλοφορεί από σήμερα την ετήσια ενημέρωση των Windows 11 (γνωστή ως έκδοση 25H2), η οποία δίνει έμφαση στην ασφάλεια, χωρίς σημαντικές νέες λειτουργίες. Μετά από δοκιμές στο πρόγραμμα Windows Insider Release Preview ring τον προηγούμενο μήνα, η έκδοση 25H2 αρχίζει πλέον να διατίθεται σε όλους τους χρήστες των Windows 11 μέσω του Windows Update. Η ενημέρωση 25H2 δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, οπότε δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για την εγκατάστασή της. Η Microsoft αναφέρει την κυκλοφορία της νέας ενημέρωσης ως ένα "μικρό πακέτο ενεργοποίησης. "Περιέχει όλες τις πρόσφατες λειτουργίες που έχουν ανακοινωθεί στα Windows 11, έκδοση 24H2", εξηγεί ο John Cable, αντιπρόεδρος διαχείρισης προγραμμάτων για την παροχή και διανομή των Windows. "Και οι δύο εκδόσεις χρησιμοποιούν μια κοινή βάση κώδικα, απλοποιώντας την ενημέρωση." Η κοινή αυτή βάση κώδικα σημαίνει επίσης ότι η Microsoft θα συνεχίσει να κυκλοφορεί νέες λειτουργίες των Windows σε μηνιαία βάση τόσο για τις εκδόσεις 24H2 όσο και για τις 25H2 των Windows 11. Η έκδοση 25H2 έχει όμως και κάποιες βελτιώσεις στο παρασκήνιο. "Συγκεκριμένα η έκδοση 25H2 περιλαμβάνει σημαντική πρόοδο στην ανίχνευση ευπαθειών κατά το build και runtime, σε συνδυασμό με τον υποβοηθούμενο από AI ασφαλή προγραμματισμό", αναφέρει ο Cable. "Έχουμε σχεδιάσει την έκδοση 25H2 για την αντιμετώπιση και τον μετριασμό απειλών ασφαλείας σε συμμόρφωση με μια ισχυρή πολιτική και απαιτήσεις κύκλου ζωής ανάπτυξης ασφάλειας (SDL)." Η ενημέρωση είναι επίσης λίγο πιο "λιτή" χάρη στην αφαίρεση του PowerShell 2.0 και του Windows Management Instrumentation command-line (WMIC). Για να έχετε άμεση πρόσβαση στο 25H2, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση "λήψη των τελευταίων ενημερώσεων μόλις είναι διαθέσιμες" είναι ενεργοποιημένη στο Windows Update. "Εάν εντοπίσουμε ότι η συσκευή σας μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, όπως ασυμβατότητα εφαρμογής ή driver, ενδέχεται να θέσουμε σε εφαρμογή ένα μέτρο προστασίας και να μην προσφέρουμε την ενημέρωση μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα αυτό", αναφέρει ο Cable. Η Microsoft θα επεκτείνει την κυκλοφορία κατά τους επόμενους μήνες και θα μοιραστεί γνωστά προβλήματα και ασυμβατότητες συσκευών στο Windows Health Hub. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Σε εμενα δεν την εχει βγαλει ακομα την ενημερωση και θελω να δω την μεγαλη αλλαγη. Απο 24H2 να γραφει 25H2 😂 1 1
alan2 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες περιμένουμε update μέσα στους επόμενους μήνες. το 24h2 εφτασε στο pc μου το περασμένο Δεκέμβριο.
Marduk1 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες εμεις που εχουμε win 11 enterprise ltsc θα αργησει να βγει για εμας!!
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αναφορά σε κείμενο "Συγκεκριμένα η έκδοση 25H2 περιλαμβάνει σημαντική πρόοδο στην ανίχνευση ευπαθειών κατά το build και runtime, σε συνδυασμό με τον υποβοηθούμενο από AI ασφαλή προγραμματισμό", αναφέρει ο Cable... 17
toxotis70 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες εγω που τα περασα, εχω ηδη 2 freezes σε καλο και προσεγμενο desktop, που μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε! Οποτε προσοχη, μη βιαστειτε... 4 2
Black Flag Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Άντε ωραία μπας και κάνω repair την 24H2 με την 25Η2 που έχει θέματα από τον Ιούλιο και ακόμα δεν έχω ξανακάνει καθαρή εγκατάσταση, γιατί βαριέμαι.
aetos1988 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 10 λεπτά πριν, toxotis70 είπε εγω που τα περασα, εχω ηδη 2 freezes σε καλο και προσεγμενο desktop, που μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε! Οποτε προσοχη, μη βιαστειτε... Καλύτερα να έρθει αυτόματα από την Microsoft και να μην βιαστούμε! Σε μένα περσυ η 24h2 ήρθε τον Δεκέμβριο 1
Tlykog Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Να δω πρώτα τί θα πάθουν όσοι τη βάλουν και σε καμία βδομάδα τη βάζω και εγώ. Δεν είναι να παίζεις με τη MS... Το Windows μηχάνημά μου είναι καθαρά επαγγελματικό. 18 λεπτά πριν, toxotis70 είπε εγω που τα περασα, εχω ηδη 2 freezes σε καλο και προσεγμενο desktop, που μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε! Οποτε προσοχη, μη βιαστειτε... Είναι feature. Τώρα υπάρχει λόγος και για την επόμενη αναβάθμιση που θα διορθώνει το θέμα. Δουλίτσα να υπάρχει... 2
6xXx6 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Αλήθεια υπάρχει κόσμος εκεί έξω που αναβαθμίζεις σε 11 1
Tlykog Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 10 λεπτά πριν, 6xXx6 είπε Αλήθεια υπάρχει κόσμος εκεί έξω που αναβαθμίζεις σε 11 Το ίδιο έλεγαν και για τα 10. spoiler: το τέλος θα τα βάλουν σχεδόν όλοι. 1 1
ier506 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 11 minutes ago, 6xXx6 said: Αλήθεια υπάρχει κόσμος εκεί έξω που αναβαθμίζεις σε 11 Εσύ δηλαδή τι λειτουργικό έχεις αν επιτρέπεται; 1
Tlykog Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ier506 είπε Εσύ δηλαδή τι λειτουργικό έχεις αν επιτρέπεται; WIndows 98SE, το πιο σταθερό. Μετά από αυτό το χάος. (πλάκα κάνω προφανώς) Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Tlykog 1
6xXx6 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 12 λεπτά πριν, ier506 είπε Εσύ δηλαδή τι λειτουργικό έχεις αν επιτρέπεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα