Tenshi Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 λεπτά πριν, Tlykog είπε WIndows 98SE, το πιο σταθερό. Μετά από αυτό το χάος. (πλάκα κάνω προφανώς) Τα Win ME που ακολούθησαν ήταν ακόμα χειρότερο λειτουργικό, οπότε παραδόξως στέκει αυτό που έγραψες. 1
Arkin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Insider εδω και ακομα με 24Η2. Ηρθε χθες μια μεγαλη αναβαθμιση αλλα δεν αλλαξε σε 25Η2.
Odyss3us Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) την εχω εγκαταστησει εδω και μια εβδομαδα, χωρις να ειμαι insider, απλα πηγαινετε στο site του Paul Τhurrott και κατεβαζετε το KB5054156 – 24H2 to 25H2 eKB (x64) απο το παρακατω link, μονη προυποθεση να εχετε εγκαταστησει πριν ολα τα windows updates https://www.thurrott.com/windows/windows-11/327060/windows-11-version-25h2-isos-and-ekbs-are-available Quote Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Odyss3us 1
Tlykog Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, Tenshi είπε Τα Win ME που ακολούθησαν ήταν ακόμα χειρότερο λειτουργικό, οπότε παραδόξως στέκει αυτό που έγραψες. Προφανώς και στέκει. Το καλύτερο αστείο είναι αυτό που πατάει στην πραγματικότητα. 48 λεπτά πριν, Odyss3us είπε την εχω εγκαταστησει εδω και μια εβδομαδα, χωρις να ειμαι insider, απλα πηγαινετε στο site του Paul Τhurrott και κατεβαζετε το KB5054156 – 24H2 to 25H2 eKB (x64) απο το παρακατω link, μονη προυποθεση να εχετε εγκαταστησει πριν ολα τα windows updates https://www.thurrott.com/windows/windows-11/327060/windows-11-version-25h2-isos-and-ekbs-are-available Έχεις το Asus Flow Ζ13; 1
Odyss3us Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Tlykog said: Έχεις το Asus Flow Ζ13; ναι! Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Odyss3us 1
Tlykog Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, 6xXx6 είπε Μόλις τώρα, Odyss3us είπε ναι! Εργαλείο!... Το γλυκοκοίταζα.... Από μπαταρία πως είναι με τα 11άρια; Θόρυβος;
Odyss3us Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, Tlykog said: Εργαλείο!... Το γλυκοκοίταζα.... Από μπαταρία πως είναι με τα 11άρια; Θόρυβος; οπως ειπες εργαλειο! το εχω απο τον Μαρτιο που βγηκε, για να καταλαβεις εχω βαλει σε αγγελια το desktop με τον 13600K, το εχω μονιμως στη πριζα σε clamshell mode οποτε δεν εχει τεσταριστει η μπαταρια, βαρυ multitasking σε silent mode και δεν ακουγεται τιποτα! ποιοτητα κατασκευης, στιβαροτητα, ταχυτητα αποκρισης σε αλλο επιπεδο.. πριν λιγες μερες παρηγγειλα και την αλλη κτηνωδια το Minisforum MS-S1 MAX με τον ιδιο επεξεργαστη αλλα 128GB unified Ram και USB4V2 για να αποδεσμευσω το Ζ13 απο τη μονιμη συνδεση με την εξωτερικη οθονη Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Odyss3us 1
Black Flag Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Για το debate κάποιων περί Windows 9x/ME. Τα 95 η retail αρχική έκδοση ήταν μία χαρά. Μετά ήρθε η Α που έγινε πιο βαριά και μετά ήρθαν η OSR2.1 και OSR2.5 που ήταν και οι πιο σταθερές. Τα 98 μέχρι να έρθει η SE ήταν άθλια, αλλά μετά σταθερότατα. Τα είχα σε χρήση μέχρι τον Νοέμβριο του 2002 σε Athlon XP. Τα XP για εμένα μέχρι να έρθει το SP2 ήταν άθλια και με πολλές ασυμβατότητες. Γι' αυτό και έγινε main λειτουργικό στα PC μου μετά την κυκλοφορία του SP2 το 2004. Τα Windows 2000 μακράν καλύτερα των XP. Τα είχα μέχρι αρχές 2007 σε λειτουργία αλλά δυστυχώς πέθανε ο σκληρός δίσκος. ME/Vista/8 ανάξια αναφοράς. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Black Flag 1 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. πριν από 1 ώρα Moderators Δημοσ. πριν από 1 ώρα Αν έχετε κάνει το Cumulative Σεπτεμβρίου 2025, τότε έχει βγει εδώ και αρκετές ημέρες ένα .msu installer που σας πάει στην 25Η2 από 24Η2 με μέγεθος 167ΚΒ. Οπότε μαντέψτε τι ακριβώς αλλάζει στο σύστημά σας...
cr77 Δημοσ. πριν από 46 λεπτά Δημοσ. πριν από 46 λεπτά 2 ώρες πριν, ier506 είπε Εσύ δηλαδή τι λειτουργικό έχεις αν επιτρέπεται; I use Arch by the way. 😁
Strat8 Δημοσ. πριν από 7 λεπτά Δημοσ. πριν από 7 λεπτά (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, alan2 είπε περιμένουμε update μέσα στους επόμενους μήνες. το 24h2 εφτασε στο pc μου το περασμένο Δεκέμβριο. Σχετικά νωρίς σου ήρθε (χωρίς ειρωνεία). Εμένα η 24H2 μου ήρθε 31 Μάϊου αυτού του έτους. Επεξ/σία πριν από 6 λεπτά από Strat8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα