Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft αύξησε την τιμή της υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate, παράλληλα με μια αναδιάρθρωση των επιπέδων συνδρομής της.

Σύμφωνα με νέα ανάρτηση στο Xbox Wire, το Game Pass Ultimate θα κοστίζει πλέον 29,99 δολάρια / 22,99 λίρες μηνιαίως.

Οι νέες τιμές συνοδεύονται από αλλαγές στις υπάρχουσες βαθμίδες συνδρομής. Συγκεκριμένα, τα νέα επίπεδα διαμορφώνονται ως εξής:

- Game Pass Essential (8,99 ευρώ/μήνα) - προσφέροντας περισσότερα από 50 παιχνίδια σε PC, κονσόλα και cloud
- Game Pass Premium (12,99 ευρώ/μήνα) - προσφέροντας περισσότερα από 200 παιχνίδια σε PC, κονσόλα και cloud
- Game Pass Ultimate (26,99 ευρώ/μήνα) - προσφέροντας περισσότερα από 400 παιχνίδια σε PC, κονσόλα και cloud

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συνδρομή Ultimate περιλαμβάνει πρόσβαση σε περισσότερα από 75 παιχνίδια από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους ετησίως, καθώς και το Fortnite Crew και τα Ubisoft+ Classics. Επιπλέον, το cloud gaming πρόκειται να λάβει αναβάθμιση ποιότητας και υπάρχει επίσης ένα νέο πρόγραμμα Rewards.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας περιλαμβάνονται μόνο στο επίπεδο Ultimate. Το επίπεδο Essential αποτελεί την πιο μικρή, επιμελημένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Οι τρέχοντες συνδρομητές Standard θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο επίπεδο Premium.

image.png.79c98d257f76546e1584cd0f3ebd17a7.png

image.png.70d77fd619bfdd19723864a0dda01a6c.png image.png.450e23e542507c1df333c4205fa0115c.png

Το PC Game Pass εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο και θα περιλαμβάνει παιχνίδια (και) της Ubisoft ενώ θα συνεχίσει να περιλαμβάνει παιχνίδια από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους. Η τιμή του έχει επίσης αυξηθεί - θα κοστίζει πλέον 13,49 λίρες / 16,49 δολάρια.

Παράλληλα με την αναδιάρθρωση του Game Pass, έρχεται και μια αλλαγή στο Microsoft Rewards. Από σήμερα, οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να εξαργυρώνουν απευθείας πόντους Rewards για συνδρομές Xbox Game Pass. Αντ' αυτού, θα πρέπει να εξαργυρώσουν τους πόντους τους για μια δωροκάρτα σε αξία επαρκή για να καλύψει το κόστος της συνδρομής, και να τη χρησιμοποιήσουν για την αγορά.

Τον προηγούμενο μήνα, ο επικεφαλής του ID@Xbox, Chris Charla, συζήτησε την τρέχουσα κατάσταση του Game Pass με το Eurogamer, δηλώνοντας ότι η φετινή χρονιά σηματοδοτεί τη "μεγαλύτερη επένδυση της Xbox στο Game Pass μέχρι σήμερα".

"Πέρυσι, συνεργαστήκαμε με περισσότερες από 50 ομάδες για να υπογράψουν την πρώτη τους συμφωνία Game Pass", είπε. "Φέτος σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη επένδυσή μας στο Game Pass μέχρι σήμερα, και παραμένουμε επικεντρωμένοι στην παροχή του πιο συναρπαστικού και ποικίλου καταλόγου στο gaming".

Τα σχόλια του Charla ακολουθούν κριτική της υπηρεσίας, εν μέσω συζητήσεων σχετικά με το πώς οι υπηρεσίες συνδρομής "κανιβαλίζουν" τις άμεσες πωλήσεις παιχνιδιών, καθώς και ερωτήσεις για το αν το Game Pass είναι κερδοφόρο.

Η πρόσφατη αύξηση στην τιμή της συνδρομής του Game Pass σίγουρα υποδεικνύει ότι δεν είναι τόσο κερδοφόρα όσο θα ήθελε η Microsoft. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι η συνδρομή έφτασε σχεδόν τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα πέρυσι, καθώς η Microsoft συνολικά είδε αύξηση 18% στα έσοδά της σε 76,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η αύξηση έρχεται επίσης λίγες μόλις ημέρες μετά από μια αύξηση τιμών στο hardware στις ΗΠΑ, με τις κονσόλες Xbox να κοστίζουν πλέον μεταξύ 80 και 130 δολάρια περισσότερο.

View full article

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους παίζεται παιχνίδια βγαίνει πιο φθηνά από τα CDs με τα cracks που αγοράζαμε κάποτε (εποχή Dial-up) από τους διαδρόμους των πανεπιστημίων. Κάποτε ακόμα και το παράνομο το πλήρωνες :). Είχαμε φτάσει σε σημείο ακόμα και τα windows/office/systran και άλλα εξειδικευμένα προγράμματα να τα "αγοράζουμε" :ph34r:.

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.

27€ το μήνα είναι  τεράστιο ποσό. Πρέπει να βρει μια χρυσή τομή αλλιώς θα χαιρετήσει. Δεν βρίσκω αξία σε κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν παίζω και τόσο συχνά που να δικαιολογεί την αγορά κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, NiKoSmile said:

Για όσους παίζεται βγαίνει πιο φθηνά από τα CDs με τα cracks που αγοράζαμε κάποτε (εποχή Dial-up) από τους διαδρόμους των πανεπιστημίων. Κάποτε ακόμα και το παράνομο το πλήρωνες :). Είχαμε φτάσει σε σημείο ακόμα και τα windows/office/systran και άλλα εξειδικευμένα προγράμματα να τα αγοράζαμε :ph34r:

Με έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ αστερίσκο.

*Αν θες να παίξεις τα "trending" games και όχι ό,τι θες εσύ.

Δηλαδή, να έχω πληρώσει και GamePass και να πρέπει να αγοράσω (πάλι) π.χ το AC Unity ή το Kingdom Come: Deliverance ή κάποιο Witcher που θέλω να παίξω με την ησυχία μου γιατί μπορεί να με έπιασε νοσταλγία/να μην το έχω παίξει ή οτιδήποτε; Από τη στιγμή που δεν αγοράζεις το παιχνίδι να το έχεις στη συλλογή σου (έστω και ψηφιακά), από μένα είναι όχι. Είναι μόνο για εφήμερο gaming.

• Like 2
Δημοσ.

Cancel μόλις λήξει η συνδρομή...Με 324 στην τσέπη κάθε χρόνο αντί Ultimate κάνεις κουμάντο μόνος σου και σου ανήκουν αυτά που αγοράζεις. Για να βγεις κερδιμένος με ultimate πρέπει να λιώνεις άσχημα στο gaming.

• Like 6
Δημοσ.
20 minutes ago, Thresh said:

Κι οι τιμές Αργεντινής? 😛

Μη βιάζεσαι, τώρα που σιγά-σιγά κλείνει η φάκα, θα ασχοληθούν και με το geo-verification.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 minutes ago, lvasilis22 said:

Cancel μόλις λήξει η συνδρομή...Με 324 στην τσέπη κάθε χρόνο αντί Ultimate κάνεις κουμάντο μόνος σου και σου ανήκουν αυτά που αγοράζεις. Για να βγεις κερδιμένος με ultimate πρέπει να λιώνεις άσχημα στο gaming.

κάνεις κουμάντο μόνος σου, και παίζεις και μόνος σου αφού σου κόβουν το online multiplayer.

Εκτός βέβαια αν το γυρίσεις σε πισί (και εγώ μαζί σου)

Imho το κάνουνε σε κακό timing μιας και είμαστε αργά στο console generation και τα specs του s και του x πλέον είναι
απλώς μέτρια.

Δημοσ.
8 minutes ago, lvasilis22 said:

Σύμφωνο απόλυτα αλλα απο την αλλη σκέφτομαι το εξής. 

Πλέον με κάτι τινες στο Θεό οπως 

Cod 70 ευρω 

Bf6 50 ευρω η δεν ξερω ποσο θα βγει 

Και μερικά ακόμα το έπιασες το ποσό. 

Και εδω πάμε στα ωραία θα μου άρεσε να εχω σαν συλλογή αφού κιόλας τα αγοράζω τα παιχνίδια στα κουτάκια. 

Αλλα πλέον

1.μεσα εχει serial 

2.μετα απο λιγο κλείνουν το σερβερ και παπαλα 

3.πολλα παιχνιδια σειρες συνήθως πας στο επόμενο. 

Αρα εδω πάμε τι θέλει ο καθένας. 

Αν εγω θέλω να παίξω ενα cod και για αλλαγή κανα αλλο παιχνίδι ειμαι κερδισμένος με το σκεπτικο αγοράς 

Αν θέλω 10 τίτλους μεσα στην χρόνια είσαι μια η αλλη με το σκεπτικό που παρέθεσα οτι μετα δεν παιζουν η δεν το παίζεις επειδή παίζεις το νεότερο 

Αν θες αρκετούς τίτλους να παίζεις να κανεις αλλαγες και λοιπα παρότι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΑΚΡΙΒΟ συμφερει .

Δημοσ.

350 ευρω το χρονο... !

Μ αυτα τα λεφτα και σωστη διαχειριση (αγορες οχι day one και προσφορες απο steam, μεταχ/να  κλπ) , ειναι προτιμοτερο να τα αγοραζεις και να σου μενουν ή να δινεις και να παιρνεις αλλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...