georgiosmix Δημοσ. Πέμπτη στις 12:57 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:57 πμ Ολα παντού και συνδρομές ε ;;; Ρουφάτε τώρα... Δεν θέλατε αποκλειστικά και 500ε κονσόλα θέλατε Αμερικανάκια να σας πουλάνε παραμύθια να σας βγάζουν 2 παιχνίδια κάθε χρόνο και να σας πουλάνε 1000ε κονσόλες.. Κάπως έτσι είδαν φως και οι βρικόλακες της sony και nintendo και αύξησαν τις τιμές.. Άντε γειά τώρα...
tolstoy Δημοσ. Πέμπτη στις 03:19 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:19 πμ (επεξεργασμένο) το αύξησαν 10 ευρώ το ultimate όλοι το έλεγαν ότι δεν θα έδινε τσάμπα πρώτη μέρα call of duty για πάντα μάλλον το έκαναν για δοκιμή και είδαν ότι δεν βγαίνει εμένα δεν με νοιάζει, live δεν παίζω, έχω pc με cdkeys και άλλα μαγαζιά και το xbox βολεύει σαν κονσόλα γιατί έχω αρκετά που έχω αγοράσει και έχει εκπτώσεις το store συχνά συν καλές τιμές από gamivo αλλά το ποσό για συνδρομή είναι τεράστιο στο ultimate αν θέλει κάποιος απλά να είναι online το δεκάρικο καλό είναι και με προσφορές από cdkeys βολεύεται το πράγμα γιατί αυτό με τα 50 παιχνίδια στο βασικό tier είναι γελοίο Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:00 πμ από tolstoy
Vasilisxd Δημοσ. Πέμπτη στις 06:35 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:35 πμ Άλλο 27€ για έναν Γερμανό και άλλο για έναν Έλληνα, δεν είναι οι συνδρομές ακριβές, εμείς είμεθα πλεμπαίοι. 3 1
dorinpro Δημοσ. Πέμπτη στις 07:49 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:49 πμ Καλά αγοράζεις συνδρομή για ένα μήνα τερματίζεις 10 παιχνίδια και γλιτώνουμε πάνω από τρακόσια ευρώ Tnx Microsoft 2 1
Fubar1916 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 πμ Αν και εχω το pc gamepass (παει και αυτο στα 14 οπως βλεπω)...στην ελλαδα το xcloud δεν υποστηριζεται...επομενως μια κουτσουρεμενη υπηρεσία οπως το ultimate στα 27€; 1
murcielago580 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:11 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:11 πμ 13 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Για όσους παίζεται παιχνίδια βγαίνει πιο φθηνά από τα CDs με τα cracks που αγοράζαμε κάποτε (εποχή Dial-up) από τους διαδρόμους των πανεπιστημίων. Κάποτε ακόμα και το παράνομο το πλήρωνες . Είχαμε φτάσει σε σημείο ακόμα και τα windows/office/systran και άλλα εξειδικευμένα προγράμματα να τα "αγοράζουμε" . Με ενα μεγαλο αλλά, εποχες προ του 2005 χοντρικα πριν ερθουν οι adsl συνδεσεις 384 και 512 kbps, οι πρωτες, δεν ειχες αλλες επιλογες (dial up οπως ειπες). Απο καπου επρεπε να προμηθευτεις το οτιδηποτε. Το ιδιο γινοταν και με τις κονσολες, ps1 ps2 εποχες. τα αντιγραμμενα τα πληρωνες.
karamela693 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:48 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:48 πμ 55 λεπτά πριν, dorinpro είπε Καλά αγοράζεις συνδρομή για ένα μήνα τερματίζεις 10 παιχνίδια και γλιτώνουμε πάνω από τρακόσια ευρώ Tnx Microsoft Βασικά αυτό κάνω πλέον, online δεν παίζω έτσι και αλλιώς. Οπότε αγοράζω κάθε 5-6 μήνες π.χ. Καλοκαίρι ή Χριστούγεννα που έχω χρόνο, ένα μήνα συνδρομή, έχουν μαζευτεί 6-7 παιχνίδια που θέλω να παίξω, τα παίζω τα τελειώνω και τέλος…από εκεί και πέρα το άλλο διάστημα ή δεν παίζω ή βρίσκω καμιά προσφορά από κλειδαδικα, το store κλπ….δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 300 ευρώ τον χρόνο για συνδρομή, εδώ ούτε 150 δεν έδινα… 1
nekrik Δημοσ. Πέμπτη στις 09:05 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:05 πμ Αν δεν "ζείς" μέσα στο gamepass, δεν συμφέρει δυστυχώς! 2
nikos5800 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:08 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:08 πμ (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Volga είπε 27€ το μήνα είναι τεράστιο ποσό. Πρέπει να βρει μια χρυσή τομή αλλιώς θα χαιρετήσει. Δεν βρίσκω αξία σε κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν παίζω και τόσο συχνά που να δικαιολογεί την αγορά κάτι τέτοιο. 300ευρω το χρόνο,δεν υπάρχει λόγος υπάρξεις του,με 300 ευρώ αγοράζεις πολλά παιχνίδια,δεν παιζουν όλοι εκατό παιχνίδια τον χρόνο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:09 πμ από nikos5800 3
mp44christos Δημοσ. Πέμπτη στις 09:41 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:41 πμ Μια χαρά είναι οι τιμές. Εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε μία ενώ ο υπόλοιπος κόσμος αναπτύσσετε. 1
toxotis70 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:58 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:58 πμ (επεξεργασμένο) κι αλλου γκρινιαζουν ομως... για μας φυσικα ειναι ακομα δυσκολοτερο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:59 πμ από toxotis70 2
ababapanos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 πμ Να στοκαρουμε δώρο κάρτες όσο υπάρχουν ακόμα 3μηνες στα 35 ευρώ;
psof Δημοσ. Πέμπτη στις 10:05 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:05 πμ (επεξεργασμένο) Ακόμα αξίζει ειδικά το PC Gamepass. Εγώ βάζω 1-3 μήνες κάθε εξάμηνο/χρόνο και παίζω ότι με ενδιαφέρει. Έβαλα ένα τρίμηνο με 20-25ε πριν απο λίγο καιρό και έπαιξα: Metaphor Refantazio Indiana Jones Doom the Dark Ages Atomfall Silksong The Alters South of Midnight(1 ώρα άντεξα) Ακόμα έχω χρόνο να παίξω 5-6 παιχνίδια. Ένα μόνο απο αυτά να αγόραζα θα μου έβγαιναν τα τριπλάσια.. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:08 πμ από psof
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα