Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι χρήστης της υπηρεσίας, απλά τη "πληρώνω" για τα παιδιά που παίζουν στο xbox, νομίζω ότι το έχει χάσει τελείως η microsoft. Αρχικά όταν πήρα τη κονσόλα είχε ξεχωριστό pass για xbox και ξεχωριστό για xbox+pc, μετά έκανε την αύξηση και τα ενοποίησε, τώρα προχωράει σε εξωφρενική αύξηση και δημιουργεί και μια ενδιάμεση κατηγορία..... τοσες αλλαγές σε 2 χρόνια δείχνουν αν μη τι άλλο ότι κάτι δεν πάει καλά.....

• Like 4
Δημοσ.

'Ετσι να αρχισει ο κόσμος να ψηφίζει με το πορτοφόλι, Disney plus, X box και όποιος άλλος νομίζει οτι δεν ζούμε χωρίς αυτόν, άντε γειά!!!.

• Like 7
Δημοσ.

Εγώ μιας και από πριν δεν ήμουν ευχαριστημένος με αυτά που έδινε και δεν έπαιξα σχεδόν ποτέ κανένα day 1 βρίσκω ευκαιρία να πάω στο essential pack.

Δημοσ.
1 hour ago, MontzOlee said:

σε αυτους που είχαν κανει stack 2-3 χρόνια το ultimate ας πουμε, θα υπαρχει καποια αναπροσαρμογή ή την γλύτωσαν?

Θα είσαι κομπλέ! Αν πας ένα ταξιδάκι κάπου στην Ινδία η κάπου στην Αίγυπτο, τσέκαρε το. 😂

Δημοσ.

Να στε καλά που μου το θημισατε μόλις ακύρωσα 😂

Για να είμαι ειλικρινής 12 ευρώ για PC δεν το θεωρώ ακριβά ειδικά αν παίζεις αρκετά όπως εγώ απλά κάποια παιχνίδια που θέλω δεν τα έχει και προς το παρόν το ακύρωσα. 

Εννοείται από Νοέμβριο που θα βγει και το Football Mananger θα την ενεργοποιήσω ξανά. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν θα ακυρώσω, γιατί πολύ απλά δεν είχα ποτέ συνδρομή, και δεν έχω σε καμία πλατφόρμα. γιατί πολύ απλά, δεν θέλω να πληρώνω, αέρα κοπανιστό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Anastazio said:

Σαπια εταιρεια, χρυσο πιανει σκατα γινεται.

Εσύ και οι άλλοι 9 (μέχρι στιγμης) που σου έχουν κάνει like πρέπει να ζείτε σε παράλληλο σύμπαν, δεν είναι δυνατόν να πετάξατε τέτοια ατακα ειλικρινά…

Σκατά γίνεται ότι αγγίζει η Microsoft με τα 2,8 ΤΡΙΣ αξία; 

Ρε τί πίνετε και δε μας δινετε!!!

Πάρε και την αξία της τα τελευταία χρόνια, σίγουρα ότι ακουμπάει σκατα γίνεται ναι τί να σου πω…😂😂😂😂😂😂

IMG_8209.jpeg

Επεξ/σία από polaki
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την εντύπωση ότι περιορίστηκαν πολύ τα παιχνίδια στο μικρό πακέτο.... και πολλά από αυτά είτε είναι παλιά είτε είναι σαβούρα. Προσανατολίζομαι στην αγορά επιλεγμένων τίτλων, μια στο τόσο, για 26Χ12 δεν το συζητάμε κάν.....  βλέπω μάλιστα ότι αν είσαι σε game-pass παίζουν ειδικές προσφορές για την αγορά τίτλων,  οπότε παίζει να αγοράζεις που και που το μικρό πακέτο, για να αγοράζεις τον τίτλο που θες με τη προνομιακή εκπτωση;

Επεξ/σία από evark
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αγοράσεις νόμιμα το ultimate με 13,60€/μήνα αν πληρώσεις τρίμηνη. Λίγο πάνω από τα μισά, δηλαδή, που ζητάει η MS.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, polaki said:

Εσύ και οι άλλοι 9 (μέχρι στιγμης) που σου έχουν κάνει like πρέπει να ζείτε σε παράλληλο σύμπαν, δεν είναι δυνατόν να πετάξατε τέτοια ατακα ειλικρινά…

Πάρε και την αξία της τα τελευταία χρόνια, σίγουρα ότι ακουμπάει σκατα γίνεται ναι τί να σου πω…😂😂😂😂😂😂

IMG_8209.jpeg

Ρε φιλε ειπα πουθενα οτι ειμαι μετοχος και ειμαι δυσαρεστημενος?Το οτι οι πρακτικες τις εξυπηρετουν τους μετοχους δε σημαινει οτι εχουν θετικο αντικτυπο στα προιοντα της,θες να πουμε για τις κονσολες της?Για τα Ip της? Αυτα να τα ποσταρεις σε κανα voting που κανετε η μετοχοι...

Επεξ/σία από Anastazio
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, polaki είπε

IMG_8209.jpeg

σαν καταναλωτες μιλαμε εδω μεσα
τωρα αν εσυ εισαι μετοχος με γεια σου και χαρα σου, πηγαινε σε ενα φορουμ για μετοχες και πανηγύρισε μαζι με τους αλλους μετοχους για το ποσο καλα παει το χαρτοφυλάκιο  σας και ολα καλα

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 2
Δημοσ.
47 minutes ago, Zengar Zombolt said:

σαν καταναλωτες μιλαμε εδω μεσα
τωρα αν εσυ εισαι μετοχος με γεια σου και χαρα σου, πηγαινε σε ενα φορουμ για μετοχες και πανηγύρισε μαζι με τους αλλους μετοχους για το ποσο καλα παει το χαρτοφυλάκιο  σας και ολα καλα

Τα έχει πει κι ο Ραφαηλίδης προ πολλού...

Κάθε μικροαστός ονειρεύεται τον αστό που ζεσταίνει μέσα του, που τον μεγαλώνει στο θερμοκήπιο της μεγάλης ελπίδας για ένα πέρασμα στην «ανώτερη τάξη». Κάθε ψιλικατζής ονειρεύεται ένα σούπερ μάρκετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...