Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
23 minutes ago, Neptu said:

Βασικά προσπαθείς να μένεις μακριά από τέτοια άτομα. Από αυτά που ζητάει καταλαβαίνεις πολλά και είναι σίγουρο ότι αν συνεργαστείτε θα συναντήσεις πρόβλημα.

Που τα βρίσκετε αυτά τα φυντάνια ήθελα να ήξερα 

Που ξέρεις ότι είναι πολλά; Αν θέλει να νοικιάσει το Mercato στον Αστέρα Βουλιαγμένης; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mader είπε

Ξερει καποιος εαν μπορουμε να  κινηθούμε νομικα για αυτο το άκρως παράνομο και αντισυνταγματικό συμβόλαιο; 

Ειναι νομιμοτατο. Το συνταγμα δεν ασχολειται με τα μισθωτηρια. Αν θες το νοικιαζεις. Αν δεν θες δεν το νοικιαζεις. Προφανως ομως θελεις οπως λες γιατι σε ακτινα 20χλμ δεν υπαρχει τιποτα αλλο. Προφανως το ξερει και ο ιδιοκτητης :D

Προσφορα και ζητηση ειναι τα παντα στην ζωη. 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Rush13 είπε

Και 100 ευρώ ενοίκιο να είχε δεν θα πλησίαζα.

αναλογα τι θες να κανεις. Πολυ πιθανα ο ιδιοκτητης -εμμεσα- να προφυλασει και τον φιλο μας παραπανω.

Αν ξερεις τι πας να κανεις, το εχεις κοστολογησει, εχεις σοβαρο business plan, νοικιαζεις το μοναδικο ισογειο καταστημα σε ακτινα 20χλμ. Αν εισαι ερασιτεχνης και θες να ανοιξεις "ενα μαγαζακι" προφανως δεν θα παρεις το μοναδικο ισογειο καταστημα σε ακτινα 20χλμ, και πολυ πιθανα αυτο να θελει να αποφυγει ο ιδιοκτητης. Τα μπλεξιματα!

• Haha 1
Δημοσ.

Εγώ τέτοια επένδυση δεν θα την έκανα, ο ιδιοκτήτης μου ακούγεται προβληματικός, αν είναι απο αυτούς που περνάς επιθεώρηση κάθε μήνα μην βρεί καμία ρωγμή κλαφτα Χαράλαμπε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Που ξέρεις ότι είναι πολλά; Αν θέλει να νοικιάσει το Mercato στον Αστέρα Βουλιαγμένης; 

Δε ξέρω αν είναι πολλά. Μπορεί να το δίνει και τζάμπα. Δεν ασχολούμαι καν με το πόσο. 

Το θέμα είναι το στυλακι του και οι απαιτήσεις. Μήπως να καθίσουμε να μας... ;

Φαίνεται ότι ο τύπος είναι προβληματικός και όπως έγραψε ο από πάνω δεν αποκλείεται να περνάς από επιθεώρηση κάθε μήνα.

Δεν έχει να κάνει με ποσό. Είναι καθαρά θέμα συμπεριφοράς. Κι αν είσαι λίγο έξυπνος αποφεύγεις τέτοιους Καραγκιόζηδες διότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μη σου δημιουργήσει πρόβλημα.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που τα βρισκεται αυτα τα λαμογια ρε παιδια? Τι καθυστερημενα παρασιτα υπαρχουν? Μακρια οσο γινεται ουτε απο κατω που λεει ο λογος. Ας μεινει ξενοικιαστο 10-20 χρονια κανεις δεν θα λυπηθει τετοια σκουπιδια. 

Τα ιδια γινονται και στα σπιτια που ζητανε τρελα ποσα και μενουν ξενοικιαστα ποσα χρονια και στο δεν ριχνουν τιμες. Εχω 70τμ σπιτι 2002 φτιαγμενο  το νοικιαζω σε ανθρωπους 15 χρονια και λενε αν δεν μας διωξετε θα μεινουμε μεχρι να πεθανουμε. Η κοινωνια πασχει απο ανθρωπους τα λαμογια και οι απατεωνες που θελουν να αρμεγουν και να ζουν εις βαρος των αλλων ειναι πολλοι περισσοτεροι δυστυχως. Εσυ απο οτι φαινεται πετυχες τον χειροτερο.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Snoob είπε

Ασύμφοροι όροι.

Πάτε αλλού.

Και σε επιχείρηση γνωστών ζήτησαν με τη λήξη του συμβολαίου μια τεράστια αύξηση, η πρόταση κρίθηκε (και ήταν) ασύμφορη, έφυγαν.

Έξι μήνες μετά ο χώρος παραμένει ανοίκιαστος.

To ίδιο συμβαίνει σε όλα τα επαγγελματικά ακίνητα που οι ιδιοκτήτες ζητούν τον ουρανό με τ αστρα! Κι εδώ στον κεντρικό δρόμο (μικρή πόλη) τα ενοίκια είναι ακόμα λογικά (π.χ. εγώ είμαι σε γωνία 55τμ 500Ε) αλλά όσα έχουν ακριβό ενοίκιο κάθονται επί χρόνια ξενοίκιαστα! Απεναντί μου υπήρχε κατάστημα εστίασης γνωστής εταιρίας πάνω από 15 χρόνια. Έκλεισαν πριν 1,5 χρόνο. Ενοίκιο 1000Ε (μικρότερο μαγαζί από το δικό μου). Ακόμα ξενοίκιαστο. Ένα άλλο 120τμ νοικιάστηκε 900Ε πέρσι που επίσης ήταν 3 χρόνια ξενοίκιαστο και πιθανώς το έριξαν. 

Δεν καταλαβαίνω τον TS τι σκαλίζει αν είναι νόμιμοι οι όροι ή όχι. Εφόσον δεν σας καλύπτει, χαιρετάτε και ψάχνετε άλλο. Προφανώς έχεις κολλήσει με το συγκεκριμένο χώρο. Δυστυχώς εκεί πάτησε ο ιδιοκτήτης. Κατάλαβε ότι το θες σαν τρελός. Πάντως ένα δικαστήριο θα μπορούσε να θεωρήσει τους όρους καταχρηστικούς και εκτός των συναλλακτικών ηθών και ακόμα και να ακυρώσει κάποιους. Αλλά αυτό σημαίνει ότι για να κάνεις τέτοιο δικαστήριο πρέπει να τους υπογράψεις και να μπεις στο μαγαζί. Το τι θα θεωρήσει το δικαστήριο ως καταχρηστικό δεν το ξέρεις. Αυτό με την ετήσια αύξηση ίσως και όχι, το έχω ξαναδιαβάσει. 

Γνωρίζω υπόθεση που το ενοίκιο ήταν 2000 (με τα παλιά δεδομένα των καλών εποχών). Ο ενοικιαστής-επαγγελματίας έκανε δικαστήριο και βγήκε απόφαση να δίνει ενοίκιο 1000 μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Όχι τώρα, πριν χρόνια.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lector είπε

Πως συνδεεται το ενοικιο με το αν εχει υπαλληλους και ποσους; Ειναι κατι συνηθες να συμβει;

Πρώτη φορά το ακούω αλλά η λογική πρέπει να είναι αφού παίρνει υπαλλήλους πάει καλά, ας δώσει παραπάνω...

• Like 2
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...