b00mb00m Δημοσ. Κυριακή στις 07:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:08 μμ η αποζημίωση απόλυσης που πήρα συν ενα επιδομα 100€ από αυτο το σεμινάριο των 80.000 ατόμων, υπολογίζονται για το 30% που πρέπει να συμπληρώσω για την επόμενη φορολογικη; Γενικά νομίζω η αποζημίωση είναι αφορολόγητη αλλά πρέπει να την υπολογίσω για τις αγορες με κάρτα. 1
Lewnidas1995 Δημοσ. Κυριακή στις 07:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:57 μμ Εγω παντως περσι φορολογηθηκα και για τα 4000€ αποζημιωσης
gpapadakis Δημοσ. Κυριακή στις 08:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:00 μμ 51 minutes ago, b00mb00m said: η αποζημίωση απόλυσης που πήρα συν ενα επιδομα 100€ από αυτο το σεμινάριο των 80.000 ατόμων, υπολογίζονται για το 30% που πρέπει να συμπληρώσω για την επόμενη φορολογικη; https://www.taxheaven.gr/news/54100/apodeixeis-me-hlektronika-mesa-oi-nees-diataxeis-me-paradeigmata
b00mb00m Δημοσ. Κυριακή στις 08:00 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:00 μμ 1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε Εγω παντως περσι φορολογηθηκα και για τα 4000€ αποζημιωσης καλά οκ, η φορολόγηση δε με απασχολεί διότι είναι κάτι που δε μπορώ να το αποφύγω. Αλλά το αν μετράει στο 30% με απασχολει διότι είναι κάτι που πρέπει να το ρυθμίσω
Lewnidas1995 Δημοσ. Κυριακή στις 08:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:01 μμ οταν φορολογησαι για κατι , ισχυει και για το 30%
b00mb00m Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 μμ 2 ώρες πριν, gpapadakis είπε https://www.taxheaven.gr/news/54100/apodeixeis-me-hlektronika-mesa-oi-nees-diataxeis-me-paradeigmata 2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε οταν φορολογησαι για κατι , ισχυει και για το 30% 7 λεπτά πριν, dsi44 είπε δε μετραει . με βάση το παραπάνω λινκ δε χρειάζεται να τα υπολογισω, ούτε την απολύση ούτε το επίδομα.
panagiotis54 Δημοσ. Κυριακή στις 11:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:05 μμ 3 hours ago, Lewnidas1995 said: Εγω παντως περσι φορολογηθηκα και για τα 4000€ αποζημιωσης δεν φορολογηθηκες
Zazula Δημοσ. χθες στις 05:11 πμ Δημοσ. χθες στις 05:11 πμ 9 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Εγω παντως περσι φορολογηθηκα και για τα 4000€ αποζημιωσης Αποζημίωση απόλυσης 4k€ είναι αφορολόγητη και δεν συνιστά εισόδημα, αν και μετρά για τη δικαιολόγηση τεκμηρίων. Αν φορολογήθηκε τότε ή δεν δηλώθηκε σωστά εξαρχής ή δεν ήταν αποζημίωση απόλυσης. 9 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε οταν φορολογησαι για κατι , ισχυει και για το 30% Όχι βέβαια, δεν υπολογίζονται όλα τα φορολογητέα εισοδήματα για το ποσό των αγορών με ηλεκτρονικά/τραπεζικά μέσα.
MikeJ Δημοσ. χθες στις 10:10 πμ Δημοσ. χθες στις 10:10 πμ Επί ευκαιρίας του ποστ να κάνω ελαφρύ hijack να ρωτήσω αν οι πληρωμές σε Δήμους ΟΤΑ, μετράνε στο αφορολογητο; Στο Δήμο που είναι το πατρικό μου την ύδρευση την πληρώνεις στο Δήμο και πληρώσαμε ένα μεγάλο ποσό αλλά δε φαίνεται (τουλάχιστον στην εφαρμογή e-banking) να μετράει στο αφορολογητο και ούτε στη φορολοταρια (που δείχνει να επιβεβαιώνει ότι δε μετράει στο αφορολογητο).
lector Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 7 ώρες πριν, Zazula είπε Αποζημίωση απόλυσης 4k€ είναι αφορολόγητη και δεν συνιστά εισόδημα, αν και μετρά για τη δικαιολόγηση τεκμηρίων. Αν φορολογήθηκε τότε ή δεν δηλώθηκε σωστά εξαρχής ή δεν ήταν αποζημίωση απόλυσης. Η φορολογηση ή μη, εχει να κανει με το υψος; Δηλαδη αν δεν ηταν 4κ αλλα ηταν ξερωγω 7κ ή 10κ αλλαζει κατι;
Zazula Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Ε ναι, βέβαια· μέχρι τα 60k€ είναι 0% ο φόρος, μετά ως τα 100k€ είναι 10%, από κει και πάνω μέχρι τα 150k€ είναι 20% και για πάνω από 150k€ είναι 30%. 1
Zazula Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 7 ώρες πριν, Zazula είπε 16 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε οταν φορολογησαι για κατι , ισχυει και για το 30% Όχι βέβαια, δεν υπολογίζονται όλα τα φορολογητέα εισοδήματα για το ποσό των αγορών με ηλεκτρονικά/τραπεζικά μέσα. Με την ευκαιρία ας παραθέσω και το ποια είναι τα εισοδήματα που υπολογίζονται για το 30% (δλδ γενικά μόνο μισθοί/συντάξεις, επιχειρηματική δραστηριότητα, και μισθώματα — με ορισμένες εξαιρέσεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα