b00mb00m Δημοσ. Κυριακή στις 07:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:08 μμ η αποζημίωση απόλυσης που πήρα συν ενα επιδομα 100€ από αυτο το σεμινάριο των 80.000 ατόμων, υπολογίζονται για το 30% που πρέπει να συμπληρώσω για την επόμενη φορολογικη; Γενικά νομίζω η αποζημίωση είναι αφορολόγητη αλλά πρέπει να την υπολογίσω για τις αγορες με κάρτα. 1
Lewnidas1995 Δημοσ. Κυριακή στις 07:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:57 μμ Εγω παντως περσι φορολογηθηκα και για τα 4000€ αποζημιωσης
gpapadakis Δημοσ. Κυριακή στις 08:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:00 μμ 51 minutes ago, b00mb00m said: η αποζημίωση απόλυσης που πήρα συν ενα επιδομα 100€ από αυτο το σεμινάριο των 80.000 ατόμων, υπολογίζονται για το 30% που πρέπει να συμπληρώσω για την επόμενη φορολογικη; https://www.taxheaven.gr/news/54100/apodeixeis-me-hlektronika-mesa-oi-nees-diataxeis-me-paradeigmata
b00mb00m Δημοσ. Κυριακή στις 08:00 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:00 μμ 1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε Εγω παντως περσι φορολογηθηκα και για τα 4000€ αποζημιωσης καλά οκ, η φορολόγηση δε με απασχολεί διότι είναι κάτι που δε μπορώ να το αποφύγω. Αλλά το αν μετράει στο 30% με απασχολει διότι είναι κάτι που πρέπει να το ρυθμίσω
Lewnidas1995 Δημοσ. Κυριακή στις 08:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:01 μμ οταν φορολογησαι για κατι , ισχυει και για το 30%
b00mb00m Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 μμ 2 ώρες πριν, gpapadakis είπε https://www.taxheaven.gr/news/54100/apodeixeis-me-hlektronika-mesa-oi-nees-diataxeis-me-paradeigmata 2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε οταν φορολογησαι για κατι , ισχυει και για το 30% 7 λεπτά πριν, dsi44 είπε δε μετραει . με βάση το παραπάνω λινκ δε χρειάζεται να τα υπολογισω, ούτε την απολύση ούτε το επίδομα.
panagiotis54 Δημοσ. Κυριακή στις 11:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:05 μμ 3 hours ago, Lewnidas1995 said: Εγω παντως περσι φορολογηθηκα και για τα 4000€ αποζημιωσης δεν φορολογηθηκες
Zazula Δημοσ. χθες στις 05:11 πμ Δημοσ. χθες στις 05:11 πμ 9 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Εγω παντως περσι φορολογηθηκα και για τα 4000€ αποζημιωσης Αποζημίωση απόλυσης 4k€ είναι αφορολόγητη και δεν συνιστά εισόδημα, αν και μετρά για τη δικαιολόγηση τεκμηρίων. Αν φορολογήθηκε τότε ή δεν δηλώθηκε σωστά εξαρχής ή δεν ήταν αποζημίωση απόλυσης. 9 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε οταν φορολογησαι για κατι , ισχυει και για το 30% Όχι βέβαια, δεν υπολογίζονται όλα τα φορολογητέα εισοδήματα για το ποσό των αγορών με ηλεκτρονικά/τραπεζικά μέσα.
MikeJ Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Επί ευκαιρίας του ποστ να κάνω ελαφρύ hijack να ρωτήσω αν οι πληρωμές σε Δήμους ΟΤΑ, μετράνε στο αφορολογητο; Στο Δήμο που είναι το πατρικό μου την ύδρευση την πληρώνεις στο Δήμο και πληρώσαμε ένα μεγάλο ποσό αλλά δε φαίνεται (τουλάχιστον στην εφαρμογή e-banking) να μετράει στο αφορολογητο και ούτε στη φορολοταρια (που δείχνει να επιβεβαιώνει ότι δε μετράει στο αφορολογητο).
lector Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 7 ώρες πριν, Zazula είπε Αποζημίωση απόλυσης 4k€ είναι αφορολόγητη και δεν συνιστά εισόδημα, αν και μετρά για τη δικαιολόγηση τεκμηρίων. Αν φορολογήθηκε τότε ή δεν δηλώθηκε σωστά εξαρχής ή δεν ήταν αποζημίωση απόλυσης. Η φορολογηση ή μη, εχει να κανει με το υψος; Δηλαδη αν δεν ηταν 4κ αλλα ηταν ξερωγω 7κ ή 10κ αλλαζει κατι;
Zazula Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Ε ναι, βέβαια· μέχρι τα 60k€ είναι 0% ο φόρος, μετά ως τα 100k€ είναι 10%, από κει και πάνω μέχρι τα 150k€ είναι 20% και για πάνω από 150k€ είναι 30%. 1
Zazula Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 7 ώρες πριν, Zazula είπε 16 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε οταν φορολογησαι για κατι , ισχυει και για το 30% Όχι βέβαια, δεν υπολογίζονται όλα τα φορολογητέα εισοδήματα για το ποσό των αγορών με ηλεκτρονικά/τραπεζικά μέσα. Με την ευκαιρία ας παραθέσω και το ποια είναι τα εισοδήματα που υπολογίζονται για το 30% (δλδ γενικά μόνο μισθοί/συντάξεις, επιχειρηματική δραστηριότητα, και μισθώματα — με ορισμένες εξαιρέσεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα